Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Diemen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Diemen

Koerier Diemen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Diemen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Diemen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Diemen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Diemen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Diemen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Diemen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Diemen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Diemen: 088-6066800
Koeriersbedrijf Diemen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Diemen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Diemen - Uw Betrouwbare Partner voor Snelle Leveringen

Op zoek naar een betrouwbare spoedkoerier in Diemen? Spoedkoerier Diemen staat klaar om uw dringende leveringsbehoeften te vervullen. Met onze toegewijde service, efficiënte logistiek en snelle respons, zijn wij uw ideale partner voor spoedzendingen.

Spoedkoerier Diemen begrijpt de waarde van tijd in het bedrijfsleven. Daarom bieden wij razendsnelle leveringen, waarbij uw pakketten veilig en op tijd op de gewenste bestemming worden afgeleverd. Onze ervaren koeriers staan 24/7 voor u klaar om direct in actie te komen.

Diemen's Spoedkoerier Expertise

Met jarenlange ervaring in Diemen en omgeving, kennen wij de wegen als geen ander. Dit stelt ons in staat om de snelste en meest efficiënte routes te kiezen, wat resulteert in tijd- en kosteneffectieve diensten voor u.

Spoedkoerier Diemen: Flexibel en Klantgericht

Bij Spoedkoerier Diemen begrijpen wij dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Of het nu gaat om documenten, pakketten of goederen, wij staan klaar om uw spoedzendingen in Diemen te verzorgen. Kies Spoedkoerier Diemen voor een snelle, betrouwbare, en klantgerichte koerierservice die uw verwachtingen overtreft.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Diemen: Uw Koellogistieke Partner voor Vertrouwen en Efficiëntie

Koeltransport Diemen is uw betrouwbare partner voor koellogistiek, waarbij wij excelleren in het veilig en tijdig vervoeren van uw bederfelijke goederen. Met een bewezen staat van dienst in betrouwbaarheid, is Koeltransport Diemen de keuze voor onberispelijke logistieke oplossingen.

Geavanceerde Koeltechnologie van Koeltransport Diemen

Onze inzet voor innovatie blijkt uit de geavanceerde koeltechnologie die Koeltransport Diemen hanteert. Wij waarborgen de optimale omstandigheden voor uw lading, van farmaceutische producten tot verse goederen. Kies voor zekerheid en kwaliteit met Koeltransport Diemen's cutting-edge koelvoorzieningen.

Flexibele Koeltransportroutes op Maat

Koeltransport Diemen begrijpt de unieke behoeften van elke klant. Daarom bieden wij flexibele koeltransportroutes op maat, aangepast aan uw specifieke eisen. Voor koellogistiek die naadloos aansluit op uw bedrijfsbehoeften, vertrouw op de expertise van Koeltransport Diemen. Uw succes begint hier!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Diemen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Diemen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Sniep
 • Stammerdijk
 • Verrijn Stuart

Voor alle diensten van de koerier in Diemen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Diemen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Diemen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Diemen. In een stad met meer dan 32.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Diemen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Diemen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Diemen

Beter dan Luchtvracht binnen 2000 km

Voor internationale spoedzendingen binnen een straal van 2000 km is het verzenden per koerier vanuit Diemen vaak sneller en efficiënter dan per vliegtuig. Luchtvervoer omvat complexe laad- en losprocedures, douaneformaliteiten, controles en vliegschema's, terwijl onze koeriersservice rechtstreekse routes biedt zonder vertragingen.

Minimaal Risico, Maximale Zekerheid

Luchtvracht brengt niet alleen hoge kosten met zich mee, maar ook aanzienlijk meer risico op beschadiging doordat producten door vele handen gaan. Bij onze koeriersservice worden goederen direct geladen en gelost, zonder extra manipulatie, wat het schaderisico tot een minimum beperkt.

Ongeëvenaarde Betrouwbaarheid

Bij luchtvracht bestaat het risico van opslagproblemen en adresverwisseling, met kostbare gevolgen. Wij, als betrouwbare koeriersdienst in Diemen, zijn 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates, waardoor uw zending altijd in veilige handen is.

Transparantie en Kwaliteit

Met onze traceercodes bieden wij volledige transparantie, waardoor u de koerier en/of de orderstatus in real-time kunt volgen. Bij ons is kwaliteit prioriteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Profiteer van extra voordelen, zoals de optie voor een extra chauffeur om de reistijd aanzienlijk te verkorten. Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit met onze koeriersservice vanuit Diemen.

Waarom Kiezen voor een Internationale Koerier vanuit Diemen in Plaats van Kleinschalig Vrachtvervoer per Vrachtwagen?

Bliksemsnel Koerierstransport vanuit Diemen

Voor zendingen tot 2000 km is het vaak sneller om te kiezen voor een koerier vanuit Diemen dan voor klein spoedtransport per vrachtwagen. Vliegtuigtransport brengt namelijk verplichte procedures, document- en douaneformaliteiten, douanechecks, en complexe vliegschema's met zich mee, wat de koerierstransportroute direct vanuit Oisterwijk aantrekkelijker maakt.

Risicovol Karakter van Luchtvracht

Luchtvrachtzendingen zijn niet alleen kostbaar, maar ook risicovol, aangezien producten tijdens het proces van hand tot hand gaan, wat het risico op beschadiging vergroot. Verder bestaat het gevaar van opslagproblemen en verwisselde adressen, met mogelijke kostbare gevolgen en inkomstenderving.

Betrouwbaarheid van Koeriersdienst Diemen

Met Koeriersdienst Diemen vermijdt u de complexiteiten van luchtvracht. Wij bieden heldere communicatie en zijn 24/7 bereikbaar om u op de hoogte te houden van de voortgang, aflevertijden en orderstatus. Kies voor betrouwbaarheid en voorkom onvoorziene kosten of gevolgen voor uw zending.

Transparantie met Track en Trace

Ontvang op verzoek een track en trace code om de koerier en/of de orderstatus live te volgen. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Profiteer bovendien van de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten voor aanzienlijke vermindering van de reistijd. Kies voor de snelheid, betrouwbaarheid en transparantie van Koeriersdienst Diemen voor uw internationale zendingen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Diemen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Diemen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Diemen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Diemen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Diemen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Diemen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Diemen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in DiemenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Diemen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Diemen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerierservices in het Hart van Diemen

Diemen, met zijn bruisende bedrijvigheid, omarmt moderne gemakken, waaronder betrouwbare spoedkoerier Diemen diensten. Lokale ondernemers vertrouwen op deze diensten voor efficiënte bezorgingen, waarbij koerier Diemen snelheid en betrouwbaarheid belichaamt. Spoedkoerier Diemen is een gewaardeerde optie voor dringende zendingen, waardoor bedrijven en inwoners kunnen vertrouwen op snelle en veilige leveringen.

Koeriersdienst Diemen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Diemen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Diemen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Diemen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Diemen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Diemen: Dynamiek in Diversiteit

Met een groeiend inwonersaantal met meer dan 32.000 bloeit de stad Diemen als een dynamische gemeenschap, gelegen nabij Amsterdam. Deze stad, bekend om zijn diversiteit en gastvrijheid, biedt een aantrekkelijke leefomgeving voor zowel gezinnen als jonge professionals.

Cultuur en Recreatie

Diemen, doordrenkt van geschiedenis, biedt ook culturele en recreatieve mogelijkheden. Van lokale markten tot parken en historische bezienswaardigheden, de stad weerspiegelt een levendige levensstijl. Koerier Diemen en spoedkoerier Diemen dragen bij aan het naadloos functioneren van het stadsleven, waarin efficiënte bezorgservices samenkomen met de bruisende energie van Diemen.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Diemen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Diemen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Diemen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Diemen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Diemen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Diemen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Diemen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Diemen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Diemen