Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier documenten

TK Koeriers staat dag en nacht klaar voor onze klanten voor het vervoeren van documenten. Wij weten hoe transport werkt en lopen altijd een stap extra. Door ons uitgebreide landelijk dekkende netwerk zijn wij gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Nooit eerder was snelheid zo belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie.

Onze klanten zijn vooral te spreken over onze:

  • Gespecialiseerd in documenten vervoer
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  •  Goede en razendsnelle B2B service
  • Track & Trace systeem 
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,2
  • 24/7 telefonisch bereikbaar
  • Geen extra toeslagen of tarieven

ADR koerier Nederland

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Documenten koerier

TK Koeriers - de koerier voor belangrijke documenten

Heeft u een vertrouwelijk document dat met spoed bezorgd moet worden? Of wilt u meer informatie over TK Koeriers en over onze service als koerier voor het bezorgen van vertrouwelijke documenten? Bel dan naar ons spoednummer088-6066800. Wij kunnen overal in Nederland gemiddeld binnen 30 minuten op afhaallocatie zijn.

Wij als TK Koeriers begrijpen namelijk als geen ander onze verantwoordelijkheid voor het op tijd afleveren van urgente documenten. Bij ons weet u dat uw documenten in veilige handen zijn want wij zijn NIWO GECERTIFICEERD. Dit is een uitgebreide screening door de NIWO op betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid.

Bij ons heeft u een zekerheid van discretie voor de afhandeling en aflevering van de documenten. Hierdoor heeft u de garantie voor veiligheid en ervaring. Wij hebben koeriers met meer dan 25 jaar ervaring en rijden zowel nationaal als internationaal.

Spoed? Bel direct: 088-6066800

Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of bel met ons algemene nummer 088-6066810. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen voor ons heeft.

Modernisering en automatisering / digitale CMR of vrachtbrief

Wij als koerier voor uw belangrijke documenten blijven natuurlijk niet achter in de tijd en hebben altijd een luisterend oor gehad voor onze klanten. Dit heeft ertoe geleid dat wij als internationaal koeriersdienst tegenwoordig volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen hebben doorgevoerd.

Denk hierbij aan ons klantenportaal waarin wij of elke klant een eigen account kan aanmaken en volledig digitaal de order kan invoeren binnen 5 minuten, hier ontvangt u vervolgens een orderbevestiging van met alle complete gegevens inclusief track en trace link voor het live volgen van de orderstatus. Mocht u hiervan een volledig ingevulde AVG vrachtbrief of CMR ontvangen per mail, hoeft u alleen een vakje aan te vinken. De planning koppelt vervolgens uw order aan de juiste chauffeur. Het printen van de vrachtbrief is zeker geen verplichting want onze chauffeurs krijgen de order gegevens digitaal op de telefoon waarbij ze bij het afhalen en leveren een handtekening naam en tijd invullen. Dit krijgt u vervolgens inclusief ingevulde CMR/vrachtbrief direct tijdens het afleveren als afleverbevestiging in de mailbox inclusief handtekeningen en overige aflevergegevens. 

Nieuwe order? Maakt u net zo makkelijk binnen 5 minuten weer aan in uw eigen omgeving door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf voor documenten

Wij als koerier voor documenten zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie). De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

NIWO

Vraag direct een offerte aan