Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Doetinchem ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Doetinchem

Koeriersbedrijf Doetinchem - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Doetinchem - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Doetinchem? TK Koeriers is dé koerier in Doetinchem sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Doetinchem en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Doetinchem dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Doetinchem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Doetinchem?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Doetinchem voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Doetinchem: 088-6066800
Koeriersbedrijf Doetinchem goto huis trapgevel koerier
Koeriersbedrijf Doetinchem vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Doetinchem

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Doetinchem - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Heeft u dringende zendingen die met spoed moeten worden bezorgd in de regio Doetinchem? Zoek niet verder! Spoedkoerier Doetinchem staat paraat om uw goederen snel, betrouwbaar en efficiënt af te leveren.

Bij spoedkoerier Doetinchem begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is voor uw bedrijf. Daarom garanderen wij een razendsnelle bezorging van uw goederen. Met ons uitgebreide wagenpark en ervaren chauffeurs kunnen wij binnen de kortste keren op elke locatie in Doetinchem zijn. Of het nu gaat om documenten, kleine pakketten of grote vrachten, wij staan altijd klaar om uw spoedzendingen zonder vertraging te leveren.

Betrouwbaarheid: Uw zending in veilige handen

Bij spoedkoerier Doetinchem staat betrouwbaarheid voorop. Wij behandelen uw zending met de grootste zorg en garanderen dat deze veilig op de plaats van bestemming aankomt. Onze ervaren koeriers zijn goed getraind en vertrouwd met de routes in en rond Doetinchem, waardoor zij snel en efficiënt kunnen navigeren. U kunt op ons rekenen om uw waardevolle goederen op tijd en in perfecte staat af te leveren.

Efficiëntie: Optimaal georganiseerd

Bij spoedkoerier Doetinchem streven wij naar maximale efficiëntie in al onze bezorgingen. Met behulp van geavanceerde track-and-trace systemen en geautomatiseerde planning kunnen wij onze routes optimaliseren en tijd besparen. Dit stelt ons in staat om onze klanten een snelle service te bieden tegen concurrerende tarieven. Wij begrijpen dat tijd en kosten belangrijk zijn voor uw bedrijf, daarom werken wij efficiënt om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kies spoedkoerier Doetinchem voor al uw spoedzendingen en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie die wij te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw dringende goederen veilig en op tijd bezorgen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Doetinchem - Uw betrouwbare partner voor veilig en efficiënt koelvervoer

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport in Doetinchem en omgeving? Zoek niet verder! Bij koeltransport Doetinchem staan wij klaar om jouw goederen veilig en efficiënt te vervoeren, waarbij wij de kwaliteit en versheid van jouw producten garanderen.

Bij koeltransport Doetinchem begrijpen wij dat tijd essentieel is in de logistieke wereld. Daarom streven wij ernaar om altijd punctueel te zijn en uw deadlines te respecteren. Met ons flexibele transportschema passen wij ons aan uw behoeften aan en zorgen wij ervoor dat uw producten op tijd op de gewenste bestemming aankomen.

Op maat gemaakte koeloplossingen in Doetinchem

Bij koeltransport Doetinchem begrijpen wij dat elk product uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte koeloplossingen die perfect aansluiten op uw transportbehoeften. Of het nu gaat om farmaceutische producten, verse voedingsmiddelen of andere gevoelige ladingen, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op de juiste temperatuur worden vervoerd.

Klanttevredenheid staat voorop bij koeltransport Doetinchem

Bij koeltransport Doetinchem streven wij naar volledige klanttevredenheid. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitstekend advies. Bovendien zorgen we ervoor dat uw goederen op tijd en in perfecte staat worden afgeleverd. U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van koeltransport.

Kies vandaag nog voor koeltransport Doetinchem en ervaar de hoogwaardige service en toewijding die wij bieden. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw temperatuurgecontroleerde transportbehoeften kunnen vervullen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Doetinchem bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Doetinchem bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Stationspoort
 • A18 Bedrijvenpark
 • Akkermansweide
 • De Huet
 • Keppelseweg
 • Verheulsweide
 • Wijnbergen

Voor alle diensten van koerier Doetinchem bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Doetinchem: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Doetinchem voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Doetinchem. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Doetinchem zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Doetinchem? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Doetinchem?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Doetinchem vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Doetinchem en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Doetinchem en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Doetinchem is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Doetinchem is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Doetinchem of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Doetinchem!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Doetinchem en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Doetinchem
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Doetinchem en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Doetinchem bezoekt u onze pagina diensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Doetinchem weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in DoetinchemNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Doetinchem en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Doetinchem;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Doetinchem: Snelle oplossingen bij haast

Voor urgente en tijdgevoelige zendingen heeft Doetinchem ook een betrouwbare spoedkoerierdienst. Met ons snelle en efficiënte bezorging kunnen bedrijven en inwoners van Doetinchem vertrouwen op een tijdige levering, zelfs in noodsituaties. Of het nu gaat om medische benodigdheden, juridische documenten of belangrijke zakelijke contracten, spoedkoerier Doetinchem staat bekend om zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid bij het voldoen aan de behoeften van de gemeenschap.

Koeriersdienst Doetinchem:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Doetinchem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Doetinchem? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Doetinchem zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Doetinchem
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Doetinchem: Een bruisende stad met efficiënte koeriersdiensten

Doetinchem, gelegen in de prachtige provincie Gelderland, is een stad die vol leven en bedrijvigheid zit. Met een inwonersaantal van ongeveer 58.000 mensen heeft het een levendige gemeenschap en een diversiteit aan culturele evenementen. De stad biedt ook een uitstekende infrastructuur, waaronder betrouwbare koeriersdiensten die de lokale economie ondersteunen.

Doetinchem heeft veel te bieden, niet alleen op het gebied van koeriersdiensten, maar ook op cultureel en recreatief vlak. Het historische stadscentrum biedt een charmante mix van oude architectuur en moderne winkels, restaurants en cafés. Daarnaast is Doetinchem omgeven door prachtige natuur, waardoor het een populaire bestemming is voor buitenactiviteiten en recreatie. Met zijn levendige gemeenschap, efficiënte koeriersdiensten en overvloed aan mogelijkheden, is Doetinchem een stad die groeit en bloeit in het hart van Gelderland.

Koerier Doetinchem: Efficiënte bezorging

Doetinchem is gezegend met een gevarieerd scala aan koeriersdiensten die essentieel zijn voor het soepele functioneren van de stad. Of het nu gaat om het bezorgen van belangrijke documenten, pakketten of zelfs voedselleveringen, koerier Doetinchem staat altijd klaar om aan de behoeften van bedrijven en particulieren te voldoen. Met onze betrouwbaarheid en snelle service verbinden wij de gemeenschap en dragen wij bij aan de bloeiende lokale economie.

Een spoedkoerier uit Doetinchem nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Doetinchem nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Doetinchem?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Doetinchem

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Doetinchem moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Doetinchem:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Doetinchem en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Doetinchem

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Doetinchem