Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Dordrecht ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Dordrecht

Koeriersbedrijf Dordrecht - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Dordrecht - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Dordrecht? TK Koeriers is dé koerier in Dordrecht sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Dordrecht en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Dordrecht dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Dordrecht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Dordrecht?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Dordrecht voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Dordrecht: 088-6066800
Koeriersdienst Dordrecht binnenstad rivier koerier
Koeriersbedrijf Dordrecht vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Dordrecht

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Dordrecht - Uw betrouwbare, snelle en efficiënte leveringspartner!

Spoedkoerier Dordrecht staat paraat voor uw urgente verzendingen! Met onze professionele diensten zorgen wij voor een razendsnelle afhandeling, waarbij uw goederen met zorg en precisie worden bezorgd.

Onze spoedkoeriers zijn 24/7 beschikbaar om uw belangrijke zendingen direct op te halen en zonder vertraging naar de gewenste bestemming te brengen. Geen tijd te verliezen? Vertrouw op onze vliegensvlugge bezorgservice!

Betrouwbaarheid gegarandeerd!

Met jarenlange ervaring in de koeriersbranche zijn wij een naam die u kunt vertrouwen. Spoedkoerier Dordrecht staat bekend om zijn betrouwbaarheid en punctualiteit. Uw goederen zijn bij ons in veilige handen.

Flexibiliteit en maatwerk

Of het nu gaat om een kleine envelop of een grote vracht, onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan uw behoeften. Spoedkoerier Dordrecht biedt flexibiliteit en maatwerk, zodat uw verzendingen altijd soepel en snel verlopen.

Wacht niet langer, schakel vandaag nog spoedkoerier Dordrecht in en ervaar de perfecte combinatie van snelheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport

Koeltransport Dordrecht - Efficiënt en betrouwbaar

Op zoek naar een betrouwbare partner voor koeltransport in Dordrecht? Zoek niet verder! Wij zijn dé expert in het veilig en efficiënt vervoeren van temperatuurgevoelige goederen. Met state-of-the-art koelwagens en gekwalificeerde chauffeurs garanderen wij de integriteit van uw lading, vanaf het laden tot aan de bestemming.

Flexibel en op maat gemaakt

Bij koeltransport Dordrecht begrijpen wij dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen die aan al uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om geconditioneerd transport van voedsel, farmaceutica of andere bederfelijke waren, wij zorgen voor een naadloze levering.

24/7 betrouwbare service

Uw goederen zijn kostbaar en verdienen de beste zorg. Met onze 24/7 betrouwbare service kunt u op elk moment van de dag rekenen op koeltransport Dordrecht. Wij staan klaar om uw waardevolle lading veilig en tijdig te bezorgen, waar dan ook. Ervaar de gemoedsrust van probleemloos koeltransport met ons toegewijde team!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Dordrecht bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Dordrecht bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • DistriPark Dordrecht
 • Bedrijventerrein Dordtse Kil III 
 • 19e Eeuwse Schil
 • Amstelwijck-west
 • Gezondheidspark
 • Merwedehaven
 • Oostpoort
 • Businesspark Amstelwijck
 • Dordrecht Inland Seaport
 • Dordste Kil I 
 • Dordste Kil II 
 • Leerpark
 • Louterbloemen

Voor alle diensten van koerier Dordrecht bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Dordrecht: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Dordrecht voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Dordrecht. In een stad met ruim 119.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Dordrecht zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Dordrecht? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom zou u ervoor kiezen om geen spoedzending internationaal per luchtvracht te versturen, maar in plaats daarvan te kiezen voor een koerier vanuit Dordrecht?

Binnen een afstand van 2000 km blijkt het namelijk vaak sneller te zijn om uw zending per koerier vanuit Dordrecht te vervoeren dan per vliegtuig. Dit komt door de vele verplichte laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden gevolgd bij luchtvracht, evenals het transport van en naar de luchthaven.

Risico

Het verzenden van zendingen via luchtvracht is ook duurder en brengt een groter risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces van hand tot hand gaan.

Bij het verzenden van uw zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat de goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden omgewisseld, met alle mogelijke kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn uw koeriersdienst in Dordrecht, beschikbaar 24/7, en u kunt op ons rekenen voor heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport, zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Op verzoek ontvangt u een track en trace code om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Waarom een internationaal koerier vanuit Dordrecht en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Dordrecht is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Dordrecht is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Dordrecht of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Dordrecht!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Dordrecht en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Dordrecht
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Dordrecht en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Dordrecht Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Dordrecht weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in DordrechtNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Dordrecht en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Delft;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Dordrecht: Snelheid in tijden van nood

Naast zijn historische erfgoed heeft Dordrecht zich ontwikkeld tot een moderne stad vol dynamiek en economische groei. Met een bloeiende havenindustrie en diverse bedrijvigheid biedt Dordrecht vele kansen voor ondernemerschap en werkgelegenheid. Spoedkoerier Dordrecht vormt een essentiële schakel in deze bedrijvigheid, waarbij snelheid en betrouwbaarheid centraal staan bij het vervoeren van goederen en documenten binnen en buiten de stadsgrenzen.

Koeriersdienst Dordrecht:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Dordrecht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Dordrecht? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Dordrecht zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Dordrecht
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Dordrecht: Een historische stad aan het water

Dordrecht, gelegen in Zuid-Holland, is doordrenkt van geschiedenis en charme. Met een inwonersaantal van ongeveer 118.000 mensen (2021) biedt Dordrecht een levendige gemeenschap en een rijk cultureel erfgoed. Te midden van de historische pracht spelen koeriersdiensten een cruciale rol bij het verbinden van bedrijven en bewoners. Koerier Dordrecht is uw betrouwbare partner als het gaat om het verzenden en ontvangen van goederen van verschillende grootte. Wij zijn bekend om onze professionele aanpak en efficiënte logistiek, waardoor wij ervoor zorgen dat uw zending veilig en op tijd wordt bezorgd.

Klantgerichte diensten bij koerier Dordrecht

Koerier Dordrecht streeft naar klanttevredenheid bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met zorg en toewijding om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Dordrecht of internationale verzendingen, koerier Dordrecht zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij wij uw goederen veilig en tijdig bezorgen.

Koeriersdienst Dordrecht binnenstad rivier koerier

Een spoedkoerier uit Dordrecht nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Dordrecht nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Dordrecht?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Dordrecht

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Dordrecht moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Dordrecht:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Dordrecht en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Dordrecht

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Dordrecht