Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Eindhoven ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Eindhoven

Koerier Eindhoven - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Eindhoven? TK Koeriers is dé koerier in Eindhoven sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Eindhoven en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Eindhoven dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Eindhoven een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Eindhoven?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Eindhoven voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Eindhoven: 088-6066800
Koeriersdienst Eindhoven multinational Philips koerier
Koeriersbedrijf Eindhoven vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Eindhoven

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Eindhoven - Uw betrouwbare partner voor snelle leveringen!

Spoedkoerier Eindhoven staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid. Met onze spoedkoerierservice garanderen wij dat uw zendingen met de hoogste prioriteit worden behandeld. Of het nu gaat om een dringende lokale levering binnen Eindhoven of een spoedzending naar een andere stad, onze professionele koeriers staan altijd paraat om snel en efficiënt te leveren. Dankzij ons uitgebreide netwerk en geavanceerde trackingsysteem houdt u real-time controle over uw pakketten, van ophaalpunt tot afleveradres.

Betrouwbare spoedleveringen met spoedkoerier Eindhoven

Bij spoedleveringen is betrouwbaarheid van het grootste belang, en daar kunt u op vertrouwen bij spoedkoerier Eindhoven. Onze ervaren koeriers zijn zorgvuldig geselecteerd om uw waardevolle goederen met de grootste zorg te behandelen. U kunt erop rekenen dat uw zending veilig en tijdig op de gewenste bestemming aankomt, zelfs in de meest kritieke situaties.

Flexibele oplossingen voor al uw spoedbehoeften

Spoedkoerier Eindhoven begrijpt dat elke spoedzending uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate medische apparatuur of dringende productonderdelen, onze spoedkoeriers zijn altijd beschikbaar om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Met onze 24/7 beschikbare diensten kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en snelle spoedkoerier in Eindhoven.

Kies voor spoedkoerier Eindhoven en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze professionele service! Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw spoedzendingen door experts afhandelen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Eindhoven - Uw specialist in betrouwbaar en geconditioneerd vervoer!

Koeltransport Eindhoven biedt betrouwbare en gespecialiseerde oplossingen voor het vervoeren van uw temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere bederfelijke ladingen, wij zorgen ervoor dat uw waardevolle vracht in optimale staat wordt afgeleverd. Ons ervaren team van professionals waarborgt de juiste temperatuurbeheersing gedurende het hele transportproces.

State-of-the-Art koeltechnologie en geavanceerd wagenpark

Met trots presenteren wij bij koeltransport Eindhoven onze state-of-the-art koeltechnologie en modern wagenpark. Onze geavanceerde koelsystemen garanderen een nauwkeurige temperatuurregeling, terwijl onze goed uitgeruste voertuigen de veilige en efficiënte levering van uw goederen mogelijk maken. Onze chauffeurs zijn getraind in het omgaan met geconditioneerd vervoer en staan klaar om uw lading met zorg te behandelen.

Flexibele en klantgerichte koeltransportdiensten in Eindhoven

Koeltransport Eindhoven begrijpt dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele en klantgerichte diensten die aansluiten op uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om regelmatige leveringen of eenmalige zendingen, wij staan voor u klaar. Onze toegewijde klantenserviceteam staat altijd paraat om u te assisteren en de best mogelijke transportoplossing te bieden.

Kies voor koeltransport Eindhoven als uw gespecialiseerde partner voor betrouwbaar en geconditioneerd vervoer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die aan al uw koelvervoerbehoeften voldoet!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Eindhoven bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Eindhoven bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Brainport Eindhoven
 • De Hooge akker Geldrop
 • De Hurk
 • De Run
 • Eindhoven centrum
 • Gdc Eindhoven Acht
 • Flight forum
 • High Tech Campus
 • Bedrijvenpark Esp
 • De Tempel
 • De kade

Voor alle diensten van koerier Eindhoven bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Eindhoven: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf in Eindhoven kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Eindhoven. In een stad met ruim 263.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Eindhoven zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Eindhoven? Waarom geen sneltransport per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Eindhoven?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Eindhoven vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld. Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan. Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg.

Koeriersdienst in Eindhoven met heldere communicatie

Wij zijn de koeriersdienst in Eindhoven en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus. Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

 

Waarom een internationaal koerier vanuit Eindhoven en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Eindhoven is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops en er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Eindhoven is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Volg uw zending met track-en-trace

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres. Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd. Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Eindhoven of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Eindhoven!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Eindhoven en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Eindhoven
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Eindhoven en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Eindhoven bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Eindhoven weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in EindhovenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Eindhoven en zijn dan ook uitgebreid gescreend op onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Eindhoven;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Eindhoven: snel en betrouwbaar bij urgente zendingen

Soms is snelheid van cruciaal belang. Voor dringende en spoedeisende leveringen is spoedkoerier Eindhoven de ideale partner. Met onze expertise en betrouwbaarheid kunnen wij op korte termijn leveringen regelen, zelfs binnen enkele uren. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of andere urgente zaken, onze spoedkoeriers staan klaar om te helpen en de zending met de hoogste prioriteit af te leveren.

Koeriersdienst Eindhoven:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Eindhoven een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Eindhoven? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Eindhoven zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Eindhoven
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Eindhoven: Technologische hub en creatieve energie

Eindhoven, gelegen in het zuiden van Nederland, is een dynamische stad die bekend staat om zijn innovatieve karakter en technologische vooruitgang. Met een bevolking van ongeveer 230.000 mensen is Eindhoven een bruisende metropool waar technologie, design en creativiteit samenkomen.

Eindhoven staat wereldwijd bekend als een belangrijk centrum voor technologische ontwikkelingen. Met de aanwezigheid van de Technische Universiteit Eindhoven en gerenommeerde technologiebedrijven zoals Philips, heeft de stad een vruchtbare voedingsbodem voor innovatie. Daarnaast is Eindhoven een broedplaats voor creatieve energie, met design en kunst die in de hele stad te vinden zijn. Het bruisende Strijp-S-gebied, ooit het hart van Philips, is nu een trendy wijk vol met hippe restaurants, winkels en culturele evenementen.

Koerier Eindhoven: efficiënte leveringen voor bedrijven

Als een belangrijk economisch centrum biedt Eindhoven talloze zakelijke kansen. Bedrijven kunnen profiteren van betrouwbare koeriersdiensten zoals koerier Eindhoven voor snelle en efficiënte leveringen. Of het nu gaat om pakketten, documenten of andere goederen, onze koeriersdiensten zorgen ervoor dat de zendingen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Met ons uitgebreide netwerk en ervaren koeriers vormen wij een essentiële schakel in de logistieke keten van vele bedrijven in Eindhoven.

Koeriersdienst Eindhoven luchtfoto koerier

Een spoedkoerier uit Eindhoven nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Eindhoven nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Eindhoven?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Eindhoven

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Eindhoven moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Eindhoven:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Eindhoven en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Eindhoven

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Eindhoven