Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Emmen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Emmen

Koeriersbedrijf Emmen - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Emmen - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Emmen? TK Koeriers is dé koerier in Emmen sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Emmen en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Emmen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Emmen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Rotterdam?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Emmen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Emmen: 088-6066800
image-placeholer
Koeriersbedrijf Emmen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Emmen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Emmen - Uw partner voor supersnelle leveringen!

Met spoedkoerier Emmen bent u verzekerd van een betrouwbare en snelle levering van uw goederen en documenten. Onze professionele koeriers staan klaar om uw spoedzendingen met uiterste zorg en precisie te verzorgen. Spoedkoerier Emmen begrijpt dat tijd van cruciaal belang is bij spoedleveringen. Daarom garanderen wij een razendsnelle afhaling van uw zendingen en een directe koerierstoewijzing voor een onmiddellijke verzending. Met ons uitgebreide netwerk bereiken we elke bestemming snel en efficiënt.

Veiligheid voorop!

Wij hechten grote waarde aan de veiligheid van uw waardevolle goederen. Spoedkoerier Emmen zorgt voor een veilige behandeling en verzending van uw zendingen. Bovendien zijn al onze zendingen volledig verzekerd, zodat u met een gerust hart kunt verzenden.

Lokale expertise, wereldwijde dekking

Spoedkoerier Emmen biedt niet alleen lokale koeriersdiensten in en rond Emmen, maar wij zijn ook in staat om uw zendingen wereldwijd te verzenden. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in de logistieke sector kunnen wij aan al uw internationale verzendbehoeften voldoen.

Kies voor spoedkoerier Emmen en ervaar onze snelle, veilige en betrouwbare diensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw spoedleveringen naar een hoger niveau tillen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Emmen - Uw betrouwbare partner voor koellogistiek!

Met trots presenteren wij koeltransport Emmen als uw ultieme logistieke partner voor al uw gekoelde vrachtbehoeften. Onze jarenlange ervaring in de branche stelt ons in staat om hoogwaardige koeltransportdiensten aan te bieden, waarbij de kwaliteit van uw goederen altijd voorop staat.

Modern en efficiënt koeltransport Emmen

Bij koeltransport Emmen streven wij ernaar om aan de spits van technologische vooruitgang te staan. Onze state-of-the-art koelvoertuigen zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen, waardoor wij de perfecte omgeving creëren om de versheid van uw lading te behouden, van farmaceutische producten tot bederfelijke levensmiddelen.

Flexibiliteit en punctualiteit bij koeltransport Emmen

Uw tijd is kostbaar, en bij koeltransport Emmen begrijpen wij dat als geen ander. Onze toegewijde en ervaren chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw leveringen, waarbij wij ons houden aan strakke schema's en deadlines. Wij bieden ook flexibele oplossingen die aansluiten op uw specifieke transportbehoeften.

Vertrouw op koeltransport Emmen voor een naadloze, gekoelde logistieke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Emmen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Emmen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Businesspark Eigen Haard
 • Industrieterrein Bargermeer II en III
 • Businesspark Meerdijk
 • Bedrijventerrein De Tweeling
 • Getec Park Emmen
 • Het Bedrijvenpark A37
 • Industrieterrein Bargermeer I
 • Bedrijvenpark Waanderveld

Voor alle diensten van de koerier in Emmen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Emmen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Emmen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Emmen. In een stad met ruim 108.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Emmen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Emmen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Emmen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Emmen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Emmen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Emmen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Emmen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Emmen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Emmen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Emmen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Emmen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Emmen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Emmen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Emmen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Emmen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in EmmenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Emmen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Emmen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Emmen: Snelle bezorgingen gegarandeerd!

Koerier Emmen streeft naar efficiëntie en klanttevredenheid bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met toewijding om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Emmen of internationale verzendingen, koerier Emmen zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij wij uw goederen veilig en tijdig bezorgen.

Koeriersdienst Emmen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Emmen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Emmen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Emmen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Emmen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Emmen: Een bloeiende stad met koeriersdiensten

Emmen, een bruisende stad in Drenthe, heeft een bloeiende gemeenschap en een diverse economie. Met een inwonersaantal van ongeveer 59.000 mensen (2021) biedt Emmen een levendige omgeving voor bedrijven en inwoners. In deze stad spelen koeriersdiensten een essentiële rol in het faciliteren van handel en het voldoen aan de bezorgbehoeften van de lokale gemeenschap. Koerier Emmen staat klaar om betrouwbare en efficiënte bezorging te bieden voor goederen van verschillende groottes, waarbij wij gebruikmaken van geavanceerde logistieke systemen en een uitgebreid netwerk van bezorgpartners.

Efficiëntie en klanttevredenheid bij koerier Emmen

Koerier Emmen streeft naar efficiëntie en klanttevredenheid bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met toewijding om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Emmen of internationale verzendingen, koerier Emmen zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij wij uw pakketten veilig en tijdig bezorgen.

Een spoedkoerier uit Emmen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Emmen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Emmen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Emmen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Emmen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Emmen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Emmen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Emmen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Emmen