Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Engeland ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Engeland - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Engeland? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Engeland ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Engeland foto London bridge Big Ben koerier
Koeriersbedrijf Engeland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Engeland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Engeland - Snel, betrouwbaar, efficiënt!

Heeft u dringende zendingen naar Engeland? Kies voor spoedkoerier Engeland en verzeker u van razendsnelle leveringen! Met onze geoptimaliseerde logistieke oplossingen garanderen wij dat uw goederen en documenten veilig en tijdig op hun bestemming aankomen. Ons toegewijde team staat 24/7 klaar om uw zendingen op te halen en direct op weg te sturen, waarbij wij geen concessies doen aan de veiligheid van uw goederen.

Vertrouw op spoedkoerier Engeland

Wanneer haast geboden is, kunt u vertrouwen op de bewezen track record van spoedkoerier Engeland. Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van internationale verzendingen maken ons uw ideale partner voor spoedleveringen. Of het nu gaat om belangrijke contracten, medische benodigdheden of kostbare goederen, wij zorgen ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld.

Efficiënte oplossingen, spoedkoerier Engeland ten dienste

Spoedkoerier Engeland begrijpt dat efficiëntie essentieel is bij spoedzendingen. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze geavanceerde traceerbaarheidssystemen houden u op de hoogte van de voortgang van uw zending in realtime. Met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners zorgen wij ervoor dat uw goederen met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld, van ophalen tot afleveren.

Waar wacht u nog op? Kies voor spoedkoerier Engeland en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie waarop u kunt vertrouwen voor al uw dringende leveringen naar Engeland! Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we uw logistieke uitdagingen kunnen overtreffen.

 

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Engeland - Uw betrouwbare partner

Op zoek naar hoogwaardig koeltransport van en naar Engeland? Zoek niet verder! Wij bieden efficiënte en betrouwbare koeltransportdiensten die voldoen aan uw temperatuurgevoelige vrachtbehoeften. Met geavanceerde koeltechnologieën en ervaren professionals zorgen wij ervoor dat uw lading in optimale staat blijft, ongeacht de afstand.

Betrouwbaar koeltransport Engeland netwerk

Ons uitgebreide netwerk voor koeltransport in Engeland stelt ons in staat om uw lading snel en veilig te leveren. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere gekoelde ladingen, wij begrijpen de urgentie en zorgen voor een tijdige en betrouwbare levering, elke keer weer.

Flexibele opties voor koeltransport Engeland

Wij begrijpen dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij flexibele opties voor koeltransport van en naar Engeland, waaronder deelladingen en volledige vrachtwagenladingen. Ons toegewijde team staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke eisen. Kies voor naadloos en professioneel koeltransport Engeland met ons, uw betrouwbare partner in temperatuurgevoelig vrachtvervoer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Engeland? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice gaat u naar onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Engeland?

Een spoedkoerier voor Engeland is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Engeland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per luchtvracht, maar per koerier naar Engeland.

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren naar Engeland vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor Engeland en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal spoedtransport met een koerier naar Engeland, en niet per vrachtwagen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan nationale en internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere ritten! Een ander voordeel van het gebruik van een spoedkoerier naar Engeland is dat we rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw kostbare goederen tot een minimum wordt beperkt. Als u ons koeriersbedrijf naar Engeland inschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw goederen vast komen te zitten in een op- en overslag of dat adressen per ongeluk worden omgewisseld, wat kan resulteren in verkeerde leveringen. Wij zijn toegewijd om tijdens ons sneltransport uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen, zonder tussenkomst van op- en overslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in een op- en overslag kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien hoeven we uw goederen niet meer over te laden totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en traceerbaarheid

Daarnaast zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. U kunt zelfs een extra chauffeur bij ons inzetten, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden wij een live track en trace-optie aan, zodat u de koerier en/of de orderstatus in real-time kunt volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Engeland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier Engeland | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Engeland
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Engeland
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Engeland: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Engeland, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Engeland wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar EngelandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Engeland

Engeland, een land doordrenkt van geschiedenis en cultuur, betovert met zijn iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben en Stonehenge. Van bruisend Londen tot schilderachtige dorpen, biedt het adembenemende landschappen, diverse tradities en een rijke literaire erfenis. Een bestemming die ieders verbeelding prikkelt.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Engeland:

 • Londen
 • Birmingham
 • Glasgow
 • Liverpool
 • Edinburgh
 • Sheffield
 • Manchester
 • Leeds

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie over onze koeriersdienst bezoekt u onze pagina koeriersdiensten.

Een internationaal spoedkoerier naar Engeland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Engeland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Engeland?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Engeland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Engeland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Engeland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Engeland en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Engeland. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Engeland.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Engeland