Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Enschede ? TK Koeriers: dé spoedkoerier in Enschede

Koeriersbedrijf Enschede - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Enschede - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Enschede? TK Koeriers is dé koerier in Enchede sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Enschede en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Enschede dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Enschede een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Enschede?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Rotterdam voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Enschede: 088-6066800
Koeriersdienst Enschede stadium FC Twente koerier
Koeriersbedrijf Enschede vlag koerier

 Voordelen koerier Enschede

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Enschede - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Enschede staat klaar om uw dringende zendingen met maximale snelheid en betrouwbaarheid te leveren. Met onze efficiënte dienstverlening bieden wij u de gemoedsrust die u nodig heeft bij het verzenden van uw belangrijke pakketten. Ontdek waarom spoedkoerier Enschede de ideale keuze is voor al uw spoedleveringen!

Snelle leveringen die de concurrentie verslaan

Met spoedkoerier Enschede bent u verzekerd van razendsnelle leveringen. Onze ervaren koeriers begrijpen het belang van tijdgevoelige zendingen en zetten zich in om uw goederen op tijd en in perfecte staat af te leveren. Of het nu gaat om documenten, pakketten of gevoelige goederen, wij zorgen ervoor dat uw zending de concurrentie verslaat.

Efficiëntie voor optimale tevredenheid

Bij spoedkoerier Enschede streven wij naar efficiëntie in al onze processen. Van de snelle ophaalservice tot de nauwkeurige levering, wij optimaliseren onze werkmethoden om uw tevredenheid te garanderen. Met onze professionele aanpak en geavanceerde traceersystemen houdt u altijd de controle over uw zendingen.

Kies spoedkoerier Enschede voor een ongeëvenaarde spoedleveringsservice. Ontdek hoe onze snelle, betrouwbare en efficiënte dienstverlening uw verzendbehoeften kan vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de uitmuntendheid van spoedkoerier Enschede!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Enschede - Betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften in Enschede en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Enschede staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige logistieke oplossingen voor temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige ladingen, wij bieden de expertise en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Efficiënt en veilig - Onze prioriteit bij koeltransport Enschede

Bij koeltransport Enschede begrijpen wij dat efficiëntie en veiligheid van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Daarom maken wij gebruik van geavanceerde koeltechnologieën en moderne voertuigen om optimale temperatuurcontrole te garanderen tijdens het transport. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in het naleven van strikte protocollen en zorgen ervoor dat uw lading op tijd en in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt.

Flexibele diensten - Afgestemd op uw specifieke behoeften

Bij koeltransport Enschede begrijpen wij dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele diensten die zijn afgestemd op uw wensen. Of u nu eenmalig transport nodig heeft of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten, wij passen ons aan uw planning en vereisten aan. Met een uitgebreid netwerk van routes en een hoge mate van flexibiliteit staan we garant voor een efficiënte en betrouwbare logistieke oplossing.

Wacht niet langer en vertrouw op koeltransport Enschede voor uw temperatuurgevoelige logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al uw transportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Enschede bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Enschede bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijvenpark Marssteden
 • Euregio Bedrijvenpark
 • CeeCee in Roombeek
 • De Reulver
 • Hardick & Seckel
 • Havengebied
 • Het Diekman
 • Josink Es
 • Rigtersbleek-Tubantia
 • Roombekerveld
 • Het transportcentrum
 • Westerval Zuid
 • Het XL Businesspark
 • Zuiderval

Voor alle diensten van koerier Enschede bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Enschede: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Enschede. In een stad met ruim 160.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Enschede zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Enschede? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Enschede?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Enschede vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risicovol

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Enschede en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Enschede en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Enschede is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Enschede is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Enschede of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Enschede!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Enschede en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Enschede
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Enschede en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Enschede bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Enschede weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in EnschedeNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Enschede en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Enschede;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Enschede: Snelle leveringen in het hart van Overijssel

Enschede staat bekend als een stad van kennis en innovatie. Met de aanwezigheid van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool is Enschede een broedplaats voor jong talent en baanbrekend onderzoek. Deze focus op innovatie strekt zich ook uit tot de logistieke sector, waarbij spoedkoerier Enschede een essentiële rol speelt bij het snel en betrouwbaar bezorgen van cruciale leveringen, zoals medische benodigdheden en documenten. Door de combinatie van een dynamische stad en hoogwaardige logistieke diensten blijft Enschede een aantrekkelijke bestemming voor zowel inwoners als bedrijven.

Koeriersdienst Enschede:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Enschede een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Enschede? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Enschede zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service Enschede
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Enschede: Een bruisende stad in Twente

Enschede is een levendige stad in de provincie Overijssel, gelegen in het oosten van Nederland. Met een bevolking van meer dan 160.000 inwoners is Enschede de grootste stad van Twente. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en bloeiende industrie. Als u op zoek bent naar snelle en betrouwbare koeriersdiensten in Enschede, kun je rekenen op de spoedkoeriersdiensten die de stad te bieden heeft. Of het nu gaat om belangrijke documenten, pakketten of andere zendingen, koerier Enschede zorgt ervoor dat uw goederen veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt.

Moderne ontwikkelingen en groene omgeving

Naast de levendige winkel- en uitgaansscene is Enschede ook een stad die volop in ontwikkeling is. Moderne architectuur en vernieuwende projecten vormen een belangrijk onderdeel van het stadslandschap. Daarnaast heeft Enschede ook een groene omgeving, met prachtige parken en natuurgebieden waar je kunt genieten van de natuur en even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Of u nu een spoedkoerier in Enschede nodig heeft om belangrijke documenten te versturen of om een pakket te bezorgen, de stad biedt een uitgebreid netwerk van koeriersdiensten die ervoor zorgen dat uw zending snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Koeriersdienst Enschede kerk toren koerier

Een spoedkoerier uit Enschede nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Enschede nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Enschede?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Enschede

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Enschede moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Enschede:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Enschede en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Enschede

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Enschede