Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Epe ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Epe

Koerier Epe - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Epe? TK Koeriers, de ultieme koerier in Epe en omstreken sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze koeriersdienst is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw goederen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en gecertificeerde koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij zijn het koeriersbedrijf in Epe voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers is het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Epe dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Epe een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Epe? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Epe ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Epe: 088-6066800
Koeriersbedrijf Epe vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

      Voordelen koerier Epe

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Epe - Uw betrouwbare transportpartner voor snelle leveringen!

Spoed leveringen zijn cruciaal in de zakenwereld van vandaag. Spoedkoerier Epe begrijpt dit als geen ander en biedt u de snelste, betrouwbaarste koeriersdiensten in de regio Epe. Met onze professionele chauffeurs en moderne voertuigen, garanderen wij dat uw zendingen op tijd en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om documenten, pakketten of gevoelige goederen, wij staan 24/7 paraat om uw dringende verzendingen te behandelen.

Waarom kiezen voor spoedkoerier Epe?

Wanneer tijd van essentieel belang is, kunt u vertrouwen op spoedkoerier Epe. Onze deskundige team staat klaar om uw spoedverzendingen op te halen en rechtstreeks naar hun eindbestemming te brengen, zonder tussenstops. Wij bieden concurrerende tarieven en een uitmuntende betrouwbaarheid. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

Uw partner in spoedverzendingen

Spoedkoerier Epe is dé partner voor al uw spoedverzendingen vanaf of naar Epe. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Epe of internationale zendingen, wij staan altijd voor u klaar. Vertrouw op spoedkoerier Epe voor snelle, veilige, en probleemloze spoedleveringen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kwaliteit van onze dienstverlening!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Epe - Uw betrouwbare partner voor temperatuurgevoelige logistiek

Koeltransport Epe is dé keuze voor bedrijven die streven naar efficiënte en betrouwbare koeltransportoplossingen. Met een modern wagenpark en geavanceerde koeltechnologieën zorgen wij ervoor dat uw goederen altijd op de juiste temperatuur blijven, of het nu gaat om verse producten, farmaceutische artikelen of andere temperatuurgevoelige ladingen. Onze gecertificeerde chauffeurs en geavanceerde tracking-systemen garanderen een naadloze logistieke ervaring.

Betrouwbaarheid die telt

Bij koeltransport Epe begrijpen wij dat betrouwbaarheid essentieel is. Onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit maken ons de vertrouwde partner voor talloze klanten in Nederland en daarbuiten. Of het nu gaat om dagelijkse leveringen of speciale zendingen, wij bieden de betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Uw succes, onze prioriteit

Bij koeltransport Epe is uw succes onze topprioriteit. Wij streven ernaar om uw koeltransportwensen  moeiteloos te vervullen, met aandacht voor detail en flexibiliteit. Kies voor koeltransport Epe en ervaar de perfecte synergie tussen precisie, betrouwbaarheid en efficiëntie in temperatuurgevoelige logistiek. Uw lading verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat koeltransport Epe levert.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Epe bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Epe bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Kweekveld
 • Eekterveld

Voor alle diensten van de koerier in Epe bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Epe: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan met onze koerier in Epe. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Epe voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft voor onze koerier Epe een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Epe. In een stad met ruim 33.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Epe zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Epe? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Epe?

Binnen een afstand van 2000 km vanaf Epe is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Epe te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongekende betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Epe, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportwensen. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Epe en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Epe aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Epe draaien wij op maximale persoonlijke toewijding voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koerierspartner kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig uitgesloten. Wij rijden direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid , transparantie en track en trace

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Epe kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Epe of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Epe!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Epe en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Epe
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Epe en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Epe bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Epe weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in EpeNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Epe daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Epe;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, onze koerier uit Epe niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier: In tijden van nood

Spoedkoerier Epe is er ook voor noodsituaties. Of het nu gaat om medische leveringen, urgente documenten of onverwachte omstandigheden, deze koeriersdienst staat altijd paraat om snel en doeltreffend te reageren. In Epe begrijpen wij dat, klanten kunnen rekenen op onze koeriers, ongeacht de situatie.

Epe is niet alleen een stad met een rijke geschiedenis, maar ook een stad die vooruitkijkt naar een veelbelovende toekomst. Met haar inwoners en de cruciale diensten van koerier Epe en spoedkoerier Epe blijft deze stad groeien en bloeien in de 21e eeuw.

Koeriersdienst Epe:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Epe een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Epe? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Epe zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Epe
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Epe: Een bloeiende stad met efficiënte diensten

Epe, een schilderachtige stad gelegen in de provincie Gelderland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Met een inwonersaantal van ongeveer 33.000, ademt Epe historische charme en hedendaagse allure uit. Haar sfeervolle straten en historische gebouwen weerspiegelen de pracht van het verleden

Logistieke hub

Koerier Epe vormt het kloppende hart van de logistieke sector in de stad. Met een groeiende economie en bloeiende bedrijven, fungeert Epe als een cruciale hub voor transport en distributie. Spoedkoerier Epe biedt betrouwbare en tijdige diensten om aan de logistieke behoeften van zowel bedrijven als particulieren te voldoen.

Een spoedkoerier uit Epe nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Epe nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Epe?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Epe

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Epe moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Epe:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Epe en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Epe

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht van of naar Epe op dezelfde dag voor de koerier Epe via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Epe