Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Estland ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Estland - bent u opzoek naar een spoedkoerier voor een zending naar Estland? Maak dan kennis met ons koeriersbedrijf: TK Koeriers. Het koeriersbedrijf voor internationale ritten met meer dan 15 jaar ervaring. Wij staan gemiddeld, na aanname opdracht, binnen 30 minuten bij u op de stoep om de zending op te halen. Dit komt, omdat wij naast onze eigen koeriers een uitgebreid netwerk van ervaren en betrouwbare koeriers hebben.

Wij bezorgen echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets. Direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Wij zijn met onze internationaal koeriersbedrijf, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor bijna al uw transport. Uw goederen zijn tijdens transport in de gehele EU verzekerd!

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Estland luchtfoto Tallinn koerier
Koeriersbedrijf Estland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Estland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Estland - Snelle en betrouwbare leveringen naar Estland

Spoedkoerier Estland biedt ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid voor al uw zendingen naar Estland. Met onze geoptimaliseerde logistieke oplossingen garanderen wij snelle leveringen zonder compromissen.

Professioneel team voor spoedzendingen

Wanneer tijd van essentieel belang is, vertrouw dan op het professionele team van spoedkoerier Estland. Onze deskundige koeriers behandelen elke zending met de hoogste urgentie en zorgvuldigheid, zodat uw goederen veilig en op tijd aankomen in Estland.

24/7 beschikbaarheid, wereldwijde connectiviteit

Spoedkoerier Estland begrijpt dat noodsituaties geen klok volgen. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om uw zendingen naar Estland te regelen, ongeacht het tijdstip. Met ons uitgebreide netwerk zorgen wij voor naadloze wereldwijde connectiviteit, zodat uw goederen snel hun bestemming bereiken.

Vertrouw op spoedkoerier Estland voor snelle, veilige en tijdige leveringen naar Estland. Onze toewijding aan kwaliteit en efficiëntie maakt ons uw ideale partner voor spoedzendingen. Uw deadline, onze prioriteit! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de uitmuntendheid van spoedkoerier Estland.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Estland - Uw goederen altijd op tijd

Op zoek naar een vlekkeloze oplossing voor koeltransport naar Estland? Vertrouw op ons toonaangevende koeltransport Estland voor efficiëntie en stiptheid. Met onze moderne vloot en ervaren team zorgen wij ervoor dat uw bederfelijke lading op tijd en in optimale conditie arriveert.

Uw producten in veilige handen

Uw waardevolle lading verdient de beste zorg tijdens het transport. Kies voor het hoogwaardige koeltransport Estland en geniet van gemoedsrust. Wij hanteren strenge normen om de juiste temperatuur en omstandigheden te handhaven, wat resulteert in onberispelijke kwaliteit bij aankomst.

Op maat gemaakte oplossingen voor u

Of het nu gaat om kleine zendingen of grote vrachten, ons flexibele koeltransport Estland past zich aan uw wensen aan. Met real-time tracking blijft u te allen tijde op de hoogte van uw levering. Kies voor succesvolle en zorgeloze leveringen met koeltransport Estland. Wij brengen uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Estland? Onze specialisatie.

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdracht naar Estland en in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn, zoals eerder genoemd, na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie en vaak nog sneller. Spoedopdrachten naar Estland hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 088-6066800 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit, kunt u het beste offerte aanvragen.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht per koerier naar Estland is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen. Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond in heel Europa. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus met de koerier naar Estland om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice  bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Estland?

Een spoedkoerier voor Estland is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via088-6066800. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport naar Estland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier naar Estland?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren naar Estland vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst voor Estland en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier naar Estland en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier naar Estland is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf naar Estland is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Estland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Estland | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Estland
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Estland
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets

Koeriersbedrijf Estland: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Estland, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. We bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven. Dit in combinatie met uw factuur kan voor uw klant de doorslag geven om de order bij uw bedrijf te plaatsen. Veel ondernemers maken al met tevredenheid gebruik van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn flexibel in hun werk en kennen een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van de goederen die zij vervoeren. Dankzij onze koeriers voor Estland wordt uw zending op tijd bezorgd en netjes afgeleverd.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf naar EstlandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Estland

Estland is een land in Europa dat aan Rusland en Letland grenst. Het is een van de drie Baltische Staten, net als Letland en Litouwen. Tallinn is de grootste en de hoofdstad van Estland en is een van de oudste steden in Noord-Europa. De natuur in Estland is vrij laag en vlak. Bijna de helft van het gehele land is bos en het land bezit honderden eilandjes die voor het grootste deel onbewoond zijn.

Ondanks de opeenvolgende kolonisatie, is Estland een ontwikkeld land met een zeer geavanceerde economie met een hoog inkomen. De economie is een van de snelgroeiende economieën in de Europese Unie.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Estland:

 • Tallinn

 • Tartu

 • Parnu

 • Narva

 • Kohtla-Jarve

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie bezoekt u onze koeriersdiensten.

Een internationaal spoedkoerier naar Estland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Estland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Estland?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie oor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Estland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Estland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Estland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: We passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Estland en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Estland. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier van of naar Estland.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Estland