Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Gouda ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Gouda

Koeriersbedrijf Gouda - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Gouda - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Gouda? TK Koeriers is dé koerier in Gouda sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Gouda en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Gouda dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Gouda een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Gouda?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Gouda voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Gouda: 088-6066800
Koeriersdienst Gouda Sint Janskerk koerier
Koeriersbedrijf Gouda vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Gouda

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Gouda - De snelle en betrouwbare oplossing voor uw bezorgbehoeften!

Spoedkoerier Gouda biedt de snelheid en efficiëntie die u nodig heeft voor al uw bezorgbehoeften. Met onze razendsnelle service leveren wij uw goederen en documenten met de hoogste prioriteit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen. Onze toegewijde chauffeurs zijn getraind om de snelste routes te nemen en werken met de nieuwste technologie om real-time verkeersinformatie te ontvangen, zodat uw zending altijd op tijd aankomt.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Bij spoedkoerier Gouda staat betrouwbaarheid en veiligheid voorop. Wij begrijpen dat uw zendingen waardevol zijn en behandelen ze met de grootste zorg. Onze professionele koeriers zijn ervaren en goed opgeleid, en onze voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en onbeschadigd blijven tijdens het transport. U kunt op ons vertrouwen om uw zendingen op tijd en in perfecte staat af te leveren.

Flexibiliteit en klantgerichtheid

Spoedkoerier Gouda begrijpt dat elke bezorging uniek is, daarom bieden wij flexibele oplossingen die aansluiten op uw specifieke wensen. Of het nu gaat om een dringende zakelijke levering of een persoonlijk pakket, wij passen ons aan uw behoeften aan. Met onze uitgebreide dienstverlening, waaronder same-day delivery en 24/7 beschikbaarheid, kunt u altijd op ons rekenen, ongeacht het tijdstip of de omvang van uw zending.

Kies spoedkoerier Gouda voor een snelle, betrouwbare en klantgerichte bezorgservice. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze professionele koeriersdiensten. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Gouda - Uw partner voor temperatuurgecontroleerde logistiek

Koeltransport Gouda is uw betrouwbare partner voor het vervoeren van temperatuurgevoelige goederen. Met onze uitgebreide ervaring en moderne koelvoertuigen zorgen wij voor een efficiënte en veilige transportoplossing. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische goederen of bederfelijke levensmiddelen, ons team van deskundige chauffeurs staat klaar om uw lading op de juiste temperatuur te houden.

Flexibele en op maat gemaakte diensten

Bij koeltransport Gouda begrijpen wij dat elk logistiek proces uniek is. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte diensten die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om distributie binnen Nederland of internationaal transport, wij leveren uw goederen op tijd en in optimale conditie. Met geavanceerde temperatuurregistratiesystemen kunt u altijd de status van uw lading volgen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij koeltransport Gouda staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze voertuigen worden regelmatig onderhouden en voldoen aan alle geldende normen op het gebied van koeltransport. Bovendien werken we volgens strikte hygiënenormen om de integriteit van uw goederen te waarborgen. Vertrouw op koeltransport Gouda voor een naadloze logistieke ervaring en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw temperatuurgevoelige lading in goede handen is.

Neem vandaag nog contact op met koeltransport Gouda en ontdek de voordelen van onze hoogwaardige koeltransportdiensten. Uw lading, onze zorg!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Gouda bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Gouda bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Goudse Poort
 • Gouwe Spoor
 • Gouwestroom
 • Hollandsche IJssel,

Voor alle diensten van koerier Gouda bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Gouda: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Gouda voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Gouda. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Gouda zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Gouda? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Gouda?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Gouda vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Gouda en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Gouda en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Gouda is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Gouda is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Gouda of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Gouda!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Gouda en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Gouda
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Gouda en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Gouda bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Gouda weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in GoudaNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Gouda en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Gouda;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Gouda: Snelle oplossingen bij haast

Voor dringende zendingen in Gouda is er spoedkoerier Gouda. Of het nu gaat om spoedleveringen van medische benodigdheden of belangrijke documenten die met de hoogste prioriteit moeten worden verzonden, spoedkoerier Gouda staat altijd paraat. Met onze 24/7 beschikbaarheid en snelle respons bieden wij betrouwbare en snelle oplossingen. Spoedkoerier Gouda begrijpt het belang van spoedige leveringen en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren op ons kunnen vertrouwen.

Koeriersdienst Gouda:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Gouda een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Gouda? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Gouda zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Gouda
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Gouda: Een historische stad met betrouwbare koeriersdiensten

Gouda, een schilderachtige stad gelegen in Zuid-Holland, staat bekend om haar rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Met een inwonersaantal van ongeveer 72.000 mensen ademt Gouda een authentieke sfeer. De stad is beroemd om haar historische binnenstad met karakteristieke grachten, indrukwekkende kerken en het wereldberoemde Goudse stadhuis. Gouda straalt een unieke charme uit die bezoekers keer op keer weet te betoveren.

Met de efficiënte koeriersdiensten van koerier Gouda en de snelle oplossingen van spoedkoerier Gouda wordt de stad niet alleen gekenmerkt door haar historie, maar ook door haar betrouwbaarheid in de logistieke sector.

Koerier Gouda: Efficiënte bezorging

In het hedendaagse Gouda spelen de diensten van koerier Gouda een cruciale rol in de logistieke sector. Of het nu gaat om lokale distributie, pakketbezorging of expressleveringen, onze koeriers in Gouda staan garant voor efficiënte en betrouwbare bezorging. Wij begrijpen de lokale behoeften en zorgen voor een vlotte afhandeling van verschillende logistieke taken. Koerier Gouda is een vertrouwde partner voor bedrijven en particulieren die waarde hechten aan tijdige en secure leveringen.

Koeriersbedrijf Gouda vlag koerier

Een spoedkoerier uit Gouda nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Gouda nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Gouda?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Gouda

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Gouda moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Gouda:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Gouda en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Gouda

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Gouda