Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Groningen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Groningen

Koerier Groningen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Groningen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Groningen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Groningen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Groningen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Groningen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Groningen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Groningen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Groningen: 088-6066800
Koeriersdienst Groningen foto trein station koerier
Koeriersbedrijf Groningen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Groningen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Groningen - Snelheid die indruk maakt

Met spoedkoerier Groningen kunt u rekenen op razendsnelle leveringen. Wij begrijpen de waarde van tijd en staan klaar om uw goederen en documenten met ongeëvenaarde snelheid te bezorgen. Of het nu gaat om een dringende zending binnen Groningen of een spoedlevering naar een andere stad, onze spoedkoeriers leveren altijd op tijd. Wij kennen de beste routes en maken gebruik van geavanceerde traceersystemen om uw zending nauwlettend te volgen, van ophaalpunt tot afleveradres.

Betrouwbaarheid die u kunt vertrouwen

Bij spoedleveringen staat betrouwbaarheid voorop, en dat is waar spoedkoerier Groningen in uitblinkt. Onze betrouwbare koeriers hebben een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om veilige en tijdige bezorging van uw waardevolle goederen. Met de grootste zorg en expertise behandelen wij uw pakketten. U kunt erop vertrouwen dat uw zending in veilige handen is, zelfs in de meest kritieke situaties.

Efficiëntie voor uw bedrijf

Spoedkoerier Groningen begrijpt dat efficiëntie essentieel is voor uw bedrijf. Daarom bieden wij oplossingen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Of het nu gaat om spoedleveringen van belangrijke contracten, gevoelige medische apparatuur of cruciale onderdelen voor uw productieproces, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Onze flexibele diensten zijn 24/7 beschikbaar, zodat u nooit vast komt te zitten in noodsituaties. Vertrouw op spoedkoerier Groningen om uw bedrijf soepel en efficiënt te laten draaien.

Kies spoedkoerier Groningen voor snelle en betrouwbare leveringen, altijd op tijd! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van onze professionele spoedkoerierservice.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Groningen - Voedselveiligheid gegarandeerd

Bij koeltransport Groningen begrijpen wij de essentie van voedselveiligheid. Onze gespecialiseerde koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen die zorgen voor een nauwkeurige en constante temperatuurregeling tijdens het transport. Of het nu gaat om verse producten, bederfelijke goederen of farmaceutische producten, ons ervaren team van chauffeurs zorgt ervoor dat jouw lading veilig en in optimale staat op de plaats van bestemming aankomt. Met koeltransport Groningen kun je vertrouwen op de hoogste normen van voedselveiligheid!

Efficiënt en punctueel

Bij koeltransport Groningen begrijpen wij ook het belang van efficiëntie en stiptheid. Onze moderne vloot van koelwagens is uitgerust met betrouwbare koelunits en wordt aangedreven door ervaren chauffeurs. Hierdoor kunnen wij snelle en efficiënte koeltransportdiensten bieden in Groningen en omgeving. Of het nu gaat om kleine of grote zendingen, wij passen ons aan jouw logistieke behoeften aan.

Met koeltransport Groningen kunt u rekenen op tijdige leveringen en een soepele doorstroming van uw goederen. Wij staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen!

Maatwerkoplossingen voor uw bedrijf

Bij koeltransport Groningen begrijpen wij dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten op jouw specifieke vereisten. Of u incidentele verzendingen heeft of regelmatig koeltransport nodig heeft, wij passen onze diensten aan uw wensen aan. Ons deskundige team staat voor u klaar om samen te werken en op maat gemaakte logistieke oplossingen te bieden die perfect passen bij uw bedrijfsprocessen. Met koeltransport Groningen heeft u de vrijheid om te richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor uw koeltransportbehoeften.

Neem vandaag nog contact op met koeltransport Groningen en ontdek de betrouwbaarheid, efficiëntie en maatwerkoplossingen die wij bieden voor uw temperatuurgecontroleerde logistiek!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Groningen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Groningen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Westpoort
 • Eemspoort
 • Roodehaan
 • Zernike
 • Europapark
 • Nesciopark

Voor alle diensten van koerier Groningen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Groningen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Groningen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Groningen. In een stad met ruim 234.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Groningen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Groningen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Groningen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Groningen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Groningen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Groningen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Groningen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Groningen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Groningen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Groningen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Groningen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Groningen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Groningen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in GroningenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Groningen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Groningen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Groningen - Snelheid en betrouwbaarheid voor urgente zendingen

Soms is er behoefte aan snelle levering van goederen, vooral wanneer het om urgente zendingen gaat. spoedkoerier Groningen speelt in op deze behoefte en zorgt ervoor dat belangrijke pakketten, documenten of andere goederen met de hoogste prioriteit worden behandeld en snel op de gewenste locatie worden afgeleverd. Met de professionele Spoedkoerier Groningen kunnen bedrijven en particulieren erop vertrouwen dat hun dringende zendingen met de grootste zorg en snelheid worden behandeld, waardoor ze tijd en moeite besparen in hun dagelijkse activiteiten.

Koeriersdienst Groningen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Groningen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Groningen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Groningen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Groningen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Groningen: Een bruisende stad met een betrouwbare spoedkoerier

Groningen, de levendige hoofdstad van de gelijknamige provincie in het noorden van Nederland, trekt jaarlijks talloze bezoekers vanwege haar rijke geschiedenis, bruisende cultuur en levendige studentenleven. Met een inwoneraantal van ongeveer 230.000 mensen is het tevens de grootste stad in het noorden van het land. In deze stad vol dynamiek is er altijd wel iets te beleven, en daarom is de betrouwbare spoedkoerier Groningen van groot belang. Of het nu gaat om zakelijke documenten, pakketten of andere waardevolle goederen, spoedkoerier Groningen staat klaar om ervoor te zorgen dat alles snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Koerierdiensten in Groningen: Efficiënt transport voor een diverse stad

Groningen is een stad die bekendstaat om haar diversiteit en dynamiek. Met een mix van historische gebouwen, moderne architectuur en een breed scala aan bedrijven en instellingen, is er altijd behoefte aan efficiënt transport. Koerier Groningen speelt hierin een cruciale rol. Of het nu gaat om het bezorgen van belangrijke juridische documenten naar een advocatenkantoor, het leveren van verse producten aan lokale restaurants of het verzenden van online bestellingen naar de inwoners van de stad, een betrouwbare koerierdienst zorgt ervoor dat alles op tijd en in goede staat aankomt.

Koeriersdienst Groningen foto stadhuis koerier

Een spoedkoerier uit Groningen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Groningen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Groningen?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Groningen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Groningen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Groningen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Groningen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Groningen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan