Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Haarlem ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Haarlem

Koeriersbedrijf Haarlem - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Haarlem - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Haarlem? TK Koeriers is dé koerier in Haarlem sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Haarlem en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Haarlem dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Haarlem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Haarlem?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Haarlem voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Haarlem: 088-6066800
Koeriersdienst Haarlem binnenstad koerier
Koeriersbedrijf Haarlem vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Haarlem

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Haarlem - Snelle bezorging gegarandeerd!

Spoedkoerier Haarlem biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw spoedzendingen. Met onze professionele diensten garanderen wij een snelle bezorging van uw pakketten, documenten en goederen, waar ook ter wereld. Of het nu gaat om een belangrijk contract, een dringend medisch monster of een last-minute bestelling, wij zorgen ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld.

Betrouwbaarheid op elk moment

Bij spoedkoerier Haarlem staat betrouwbaarheid centraal. Onze ervaren koeriers zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om uw waardevolle zending veilig en op tijd af te leveren. Met behulp van geavanceerde traceersystemen houden wij u constant op de hoogte van de status van uw zending. Of het nu gaat om nationale of internationale bezorging, u kunt altijd op ons rekenen.

Efficiëntie als kernwaarde!

Efficiëntie is onze kernwaarde. Wij begrijpen dat tijd geld is, daarom zorgen wij ervoor dat onze koeriers altijd de snelste routes nemen om uw zending op de snelst mogelijke manier te bezorgen. Onze 24/7 beschikbaarheid stelt ons in staat om direct aan uw verzendbehoeften te voldoen, ongeacht het tijdstip of de dag van de week. Bij spoedkoerier Haarlem staat uw tevredenheid voorop.

Vertrouw op spoedkoerier Haarlem voor al uw spoedzendingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie die wij te bieden hebben. Uw spoed is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Haarlem - Uw betrouwbare partner in professioneel koelvervoer

Op zoek naar hoogwaardig koeltransport in Haarlem en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Haarlem biedt betrouwbare en efficiënte oplossingen voor al uw koeltransportbehoeften. Met onze jarenlange ervaring en toegewijde professionals staan wij garant voor een professionele en veilige levering van uw temperatuurgevoelige goederen.

Maatwerk voor uw specifieke producten

Bij koeltransport Haarlem begrijpen wij dat elk product unieke behoeften heeft tijdens het transport. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor uw specifieke producten. Onze moderne koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurregelingssystemen om de optimale omgeving voor uw goederen te behouden. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere bederfelijke goederen, wij zorgen ervoor dat uw lading in perfecte staat aankomt.

Koeltransport Haarlem: Betrouwbaarheid en flexibiliteit in logistiek

Koeltransport Haarlem staat bekend om zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit in logistiek. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een tijdige en zorgvuldige levering van uw goederen, waar dan ook. Wij begrijpen het belang van nauwkeurige planning en leveren op maat gemaakte logistieke oplossingen die aan uw eisen voldoen.

Kies voor koeltransport Haarlem en ervaar de hoogwaardige service die wij bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw koeltransport naar een hoger niveau tillen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Haarlem bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Haarlem bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Waarderpolder Haarlem Business Park
 • Industriekring Haarlem (IKH)
 • PolanenPark
 • SugarCity
 • Green Park Aalsmeer
 • Lijndenhof
 • Bedrijventerrein Boesingheliede
 • Cruquius-Zuid
 • PolanenPark
 • SugarCity
 • De Weeren
 • Kruisbaak

Voor alle diensten van de koerier in Haarlem bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Haarlem: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Haarlem voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Haarlem. In een stad met ruim 162.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Haarlem zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Haarlem? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Haarlem?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Haarlem vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Haarlem en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Haarlem en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Haarlem is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Haarlem is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Haarlem of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Haarlem!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Haarlem en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Haarlem
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Haarlem en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Haarlem bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Haarlem weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HaarlemNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Haarlem en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Haarlem;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Haarlem: Snelle en betrouwbare leveringen

In een stad als Haarlem, waar snelheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn, speelt spoedkoerier Haarlem een essentiële rol. Of het nu gaat om een dringende zending of een reguliere levering, onze koeriersdiensten zorgen ervoor dat goederen op tijd en veilig op hun bestemming aankomen. Met onze uitgebreide netwerk van koeriers en geavanceerde traceersystemen bieden wij de inwoners van Haarlem en omliggende gebieden een betrouwbare en efficiënte service.

Koeriersdienst Haarlem:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Haarlem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Haarlem? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Haarlem zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Haarlem
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Haarlem: Een historische stad met efficiënte koeriersdiensten

Met een inwoneraantal van meer dan 160.000 mensen heeft Haarlem een rijke geschiedenis en een levendige cultuur. Deze prachtige stad in Noord-Holland staat bekend om haar historische architectuur, musea en bruisende winkelstraten. Naast haar culturele erfgoed biedt Haarlem ook moderne logistieke oplossingen. Zowel spoedkoerier Haarlem als koerier Haarlem spelen een cruciale rol bij het efficiënt vervoeren van goederen en documenten door de stad en daarbuiten.

Het groeiende belang van koeriersdiensten in Haarlem

Haarlem blijft groeien, koeriersdiensten blijven noodzakelijk. Met een groeiend inwoneraantal en een bloeiende economie blijft Haarlem zich ontwikkelen. De behoefte aan snelle en betrouwbare logistieke diensten neemt daarom alleen maar toe. Spoedkoerier Haarlem en koerier Haarlem spelen een onmisbare rol bij het ondersteunen van de logistieke infrastructuur van de stad. Met hun professionele diensten dragen wij bij aan het soepel functioneren van bedrijven en het voldoen aan de behoeften van de inwoners van Haarlem.

Koeriersdienst Haarlem gracht molen koerier

Een spoedkoerier uit Haarlem nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Haarlem nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Haarlem?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Haarlem

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Haarlem moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Haarlem:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Haarlem en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Haarlem

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Haarlem