Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Harderwijk ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Harderwijk

Koerier Harderwijk - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Harderwijk? TK Koeriers, de ultieme koerier in Harderwijk sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze koeriersdienst is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending in ontvangst te nemen.

Met ons uitgebreide nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en ervaren koeriers, zijn wij in staat om zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie te verschijnen. TK Koeriers is dé expert in Harderwijk als het gaat om het vervoeren van klein en groot transport, variërend van een enveloppe en klein pakket tot meerdere pallets en distributieroutes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Harderwijk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Harderwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Harderwijk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Harderwijk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Harderwijk: 088-6066800
Koeriersdienst Harderwijk haven koerier
Koeriersbedrijf Harderwijk vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Harderwijk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Harderwijk - Uw rotsvaste transportpartner voor snelle leveringen!

Vertrouwen en snelheid zijn de kern van spoedkoerier Harderwijk. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw spoedleveringen in Harderwijk, dan hoeft u niet verder te zoeken. TK koeriers is de naam die synoniem staat voor kwaliteit en punctualiteit. Met jarenlange ervaring en gecertificeerde chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw urgente zendingen altijd veilig en op tijd hun bestemming bereiken.

Efficiënte spoedkoerier Harderwijk

Bij spoedkoerier Harderwijk begrijpen wij als geen ander dat tijd geld is. Onze efficiënte koeriersdienst is ontworpen om aan al uw spoedeisende transportbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare goederen of delicate monsters, spoedkoerier Harderwijk staat 24/7 klaar om de goederen snel en zorgvuldig af te leveren op elke bestemming.

Flexibele spoedkoerier Harderwijk

Flexibiliteit staat hoog in het vaandel bij TK Koeriers. Wij passen ons aan uw schema aan, ongeacht de omvang of bestemming van uw levering. Met concurrentiële tarieven en een vlekkeloze afhandeling van uw zendingen, zijn wij dé keuze voor spoedleveringen in Harderwijk. Kies vandaag nog voor spoedkoerier Harderwijk en ontdek de snelste en meest betrouwbare leveringspartner in de regio!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Harderwijk - Uw betrouwbare partner voor koeltransport op maat

Op zoek naar hoogwaardig koeltransport? Koeltransport Harderwijk staat paraat! Met ons moderne wagenpark en deskundig team zorgen wij voor efficiënte en betrouwbare koeloplossingen. Van bederfelijke goederen tot farmaceutische producten, wij leveren op tijd, elke keer weer.

Koeltransport Harderwijk: Onze toewijding voor kwaliteit

Bij koeltransport Harderwijk hanteren wij de hoogste kwaliteitsstandaard in de branche. Onze moderne koelwagens zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurcontrolesystemen, waardoor uw lading altijd op de juiste temperatuur blijft. Wij begrijpen de waarde van uw goederen en streven ernaar om ze in optimale conditie te leveren.

Koeltransport Harderwijk: Uw partner voor maatwerk

Bij koeltransport Harderwijk begrijpen wij dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een lokale levering of een internationaal transport, wij passen onze diensten aan om aan uw eisen te voldoen. Kies voor koeltransport Harderwijk en ervaar de moeiteloze en op maat gemaakte koeltransportoplossingen waarop u kunt vertrouwen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Harderwijk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Harderwijk bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Lorentz I, II en III
 • Lorentzhaven
 • Overveld
 • Zandlaan
 • De Sypel
 • Tonsel

Voor alle diensten van de koerier in Harderwijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Harderwijk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Harderwijk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Harderwijk. In een stad met meer dan 46.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Harderwijk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Harderwijk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Harderwijk?

Binnen een afstand van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Harderwijk te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Harderwijk, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland

Waarom een internationaal koerier vanuit Harderwijk en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Harderwijk aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoerier Harderwijk vermijdt het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Harderwijk draaien wij op maximale persoonlijke toewijding voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Ongekende betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koerierspartner kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig uitgesloten. Wij rijden direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid, track en trace en transparantie

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Harderwijk kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Harderwijk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Harderwijk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Harderwijk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Harderwijk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Maastricht en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Harderwijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Harderwijk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HarderwijkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Harderwijk daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Harderwijk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Harderwijk: Economische hub

Spoedkoerier Harderwijk is de levensader van de lokale economie. Harderwijk heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende economische hub, met talloze bedrijven in uiteenlopende sectoren. De stad heeft een gunstige ligging aan het water, waardoor transport over land en zee naadloos verloopt. Het Dolfinarium, een van de meest bezochte attracties van Nederland, trekt jaarlijks duizenden bezoekers en draagt bij aan de economische groei van de stad.

Koeriersdienst Harderwijk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Harderwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Harderwijk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Harderwijk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Harderwijk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Harderwijk: Stad aan het water

Met een inwonersaantal van meer dan 46.000, is Harderwijk een stad die doordrenkt is van historische pracht. Koerier Harderwijk speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van deze gemeenschap, waar de geschiedenis teruggaat tot de 13e eeuw. De stad ademt historie, met zijn schilderachtige binnenstad vol oude gebouwen en charmante grachten.

Nationaal en internationale koerier Harderwijk

Harderwijk combineert rijke cultuur met natuurlijke schoonheid. Koerier Harderwijk zorgt voor de distributie van lokale producten en goederen naar nationale en internationale bestemmingen. Spoedkoerier Harderwijk garandeert snelle leveringen om de stad te verbinden met de wereld. De stad biedt niet alleen historische bezienswaardigheden, maar ook prachtige natuur, met het Veluwemeer en de Veluwe om de hoek. Harderwijk is een stad waar geschiedenis, economie en natuur harmonieus samenkomen.

Koeriersdienst Harderwijk haven boot koerier

Een spoedkoerier uit Harderwijk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Harderwijk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat kost een koerier uit Harderwijk?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Harderwijk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Harderwijk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Harderwijk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Harderwijk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Harderwijk

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Harderwijk