Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Heerlen? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Heerlen

Koeriersbedrijf Heerlen - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Heerlen - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Heerlen? TK Koeriers is dé koerier in Heerlen sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Heerlen en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Heerlen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Heerlen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Heerlen?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Heerlen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Koerier Zwolle

Koeriersbedrijf Heerlen: 088-6066800

      Onze voordelen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
Koerier internationaal

Spoedkoerier Heerlen - Snel, Betrouwbaar en Efficiënt

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte spoedkoerier in Heerlen? Zoek niet verder! Bij Spoedkoerier Heerlen staan wij klaar om uw dringende leveringen snel en veilig te verzorgen. Met onze uitgebreide ervaring en toegewijd team begrijpen wij de urgentie van uw zendingen en zetten we alles op alles om deze tijdig op de juiste bestemming te bezorgen.

Snelle en Veilige Leveringen binnen Heerlen en Verder

Onze spoedkoeriers zijn bekend met de regio Heerlen en omstreken, waardoor wij snel kunnen handelen en de kortste routes kunnen nemen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare goederen of delicate producten, wij zorgen ervoor dat uw zending met de grootste zorg behandeld wordt en veilig op de gewenste locatie arriveert. Spoedkoerier Heerlen biedt een 24/7 service, zodat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs buiten reguliere kantoortijden.

Betrouwbaarheid en Efficiëntie Gegarandeerd

Met Spoedkoerier Heerlen bent u verzekerd van betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze koeriers zijn goed getraind en beschikken over moderne voertuigen en technologieën om een vlotte afhandeling van uw zending te garanderen. Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in uw bedrijfsvoering en daarom werken wij met de hoogste prioriteit aan uw spoedzendingen. Kies voor Spoedkoerier Heerlen en ervaar de kwaliteit en snelheid die u verdient!

Neem vandaag nog contact op met Spoedkoerier Heerlen en laat ons u helpen bij al uw dringende leveringen. Vertrouw op ons voor snelle, betrouwbare en efficiënte dienstverlening in Heerlen en daarbuiten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

 

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Heerlen - De Expert in Temperatuurgecontroleerde Logistiek

Bent u op zoek naar professioneel koeltransport in Heerlen en omgeving? Zoek niet verder! Bij Koeltransport Heerlen staan wij garant voor betrouwbare en veilige levering van uw gekoelde goederen. Met onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën bieden wij u de beste oplossingen voor uw temperatuurgecontroleerde transportbehoeften.

Koeltransport op Maat - Perfecte Bescherming van Uw Producten

Bij Koeltransport Heerlen begrijpen wij dat de juiste temperatuur essentieel is voor het behoud van de kwaliteit en veiligheid van uw producten. Daarom bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen die voldoen aan uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige goederen, ons koeltransport zorgt voor een perfecte bescherming tijdens het hele logistieke proces.

Betrouwbaarheid en Punctualiteit - Onze Prioriteit

Bij Koeltransport Heerlen staan betrouwbaarheid en punctualiteit voorop. Onze goed opgeleide chauffeurs en hoogwaardige gekoelde voertuigen zorgen ervoor dat uw zendingen op tijd en in optimale conditie op de plaats van bestemming aankomen. Of het nu gaat om lokale distributie binnen Heerlen of internationaal transport, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van uw koeltransport.

Kies vandaag nog voor Koeltransport Heerlen en profiteer van onze expertise in temperatuurgecontroleerde logistiek. Neem contact met ons op en laat ons u helpen met betrouwbaar en efficiënt koeltransport in Heerlen en daarbuiten. Vertrouw op ons om uw waardevolle goederen in optimale staat te leveren, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Heerlen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Heerlen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • AVANTIS Businesspark
 • Trilandis
 • Trompenburgstraat en Autoboulevard
 • Coriopolis
 • De Beitel
 • De Koumen en Emmen

Voor alle diensten van de koerier in Heerlen klik hier. 

Koerier Heerlen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Heerlen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Heerlen. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Heerlen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Heerlen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Heerlen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Heerlen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Heerlen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Heerlen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Heerlen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Heerlen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Heerlen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Heerlen klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Heerlen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Heerlen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Heerlen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Efficiënte Bezorgdiensten in een Bloeiende Stad

Naast de economische bedrijvigheid staat Heerlen ook bekend om zijn culturele en historische waarde. Met tal van bezienswaardigheden en evenementen trekt de stad jaarlijks veel bezoekers. Of het nu gaat om het bezorgen van tentoonstellingsmaterialen naar een museum of belangrijke documenten naar een artistiek evenement, Spoedkoerier Heerlen zorgt voor een vlekkeloze logistieke ondersteuning. Deze professionele diensten dragen bij aan de bloei van de stad en helpen ervoor te zorgen dat evenementen en activiteiten soepel verlopen, terwijl de inwoners en bezoekers van Heerlen kunnen genieten van een efficiënte en betrouwbare bezorgservice.

Koeriersdienst Heerlen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Heerlen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Heerlen Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Heerlen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Heerlen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Heerlen: Een levendige stad vol diversiteit

Een stad met rijke historie en moderne allure Gelegen in Zuid-Limburg, is Heerlen een stad die trots is op haar rijke historie en tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling heeft. Met een bevolking van ongeveer 88.000 inwoners is Heerlen een bruisende gemeenschap waar verschillende culturen samenkomen. De stad biedt een mix van historische architectuur, zoals de imposante kasteelruïne en sfeervolle pleinen, gecombineerd met moderne voorzieningen en levendige evenementen.

Efficiënte koeriersdiensten voor bedrijven en particulieren

Als een belangrijk economisch centrum is Heerlen de thuisbasis van diverse industrieën en bedrijven. De koerier in Heerlen speelt een essentiële rol bij het faciliteren van snelle en efficiënte logistiek. Met het uitgebreide netwerk en expertise kunnen koeriers in Heerlen zorgen voor tijdige leveringen binnen de stad en daarbuiten. Of het nu gaat om lokale bedrijven die hun producten willen verzenden of om internationale organisaties die hun goederen willen distribueren, de koeriersdienst in Heerlen staat klaar om u te helpen.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan