Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Helmond ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Helmond

Koeriersbedrijf Helmond - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Helmond- Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Helmond? TK Koeriers is dé koerier in Helmond sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Helmond en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Helmond dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Helmond een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Helmond?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Helmond voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Helmond: 088-6066800
Koeriersdienst Helmond Kasteel Helmond waterburcht koerier
Koeriersbedrijf Helmond vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Helmond

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Helmond - Snel, veilig en betrouwbaar

Heeft u een urgente zending die snel en veilig bezorgd moet worden? Spoedkoerier Helmond staat voor u klaar! Met onze efficiënte en betrouwbare service zorgen wij ervoor dat uw pakketten, documenten of goederen op tijd en in perfecte staat op de gewenste bestemming aankomen.

Lokale spoedleveringen in Helmond!

Bij spoedkoerier Helmond begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is bij spoedleveringen. Daarom stellen wij alles in het werk om uw zendingen zo snel mogelijk te bezorgen. Onze ervaren koeriers zijn bekend met de wegen in Helmond en omgeving, waardoor ze de kortste en snelste routes kunnen nemen. Met onze 24/7 service bent u verzekerd van een snelle afhandeling, zelfs buiten reguliere kantoortijden.

Betrouwbaarheid en veiligheid voorop

Spoedkoerier Helmond hecht grote waarde aan betrouwbaarheid en veiligheid. Uw zendingen worden met de grootste zorg behandeld en vervoerd in speciaal uitgeruste voertuigen die voldoen aan alle veiligheidsnormen. Of het nu gaat om vertrouwelijke documenten, kostbare goederen of gevoelige producten, wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en onbeschadigd op de juiste bestemming aankomt.

Kies voor spoedkoerier Helmond en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid die u nodig heeft voor uw dringende zendingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen met uw spoedleveringen in Helmond en daarbuiten. Vertrouw op onze expertise en toewijding om uw zendingen snel en efficiënt te bezorgen, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Helmond - Uw vertrouwde partner voor veilig en betrouwbaar koeltransport!

Als het gaat om het transporteren van temperatuurgevoelige goederen, kunt u rekenen op koeltransport Helmond. Wij begrijpen het belang van het handhaven van de juiste temperatuur gedurende het hele transportproces. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere bederfelijke goederen, wij zorgen ervoor dat uw zending onder optimale omstandigheden wordt vervoerd.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid voor uw koeltransportbehoeften

Bij koeltransport Helmond staat de kwaliteit en veiligheid van uw goederen voorop. Onze geavanceerde koelwagens zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurregelingssystemen, waardoor we een constante en nauwkeurige temperatuur kunnen handhaven. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in het omgaan met koeltransport en zorgen ervoor dat uw goederen in perfecte staat aankomen.

Vertrouw op koeltransport Helmond voor uw gekoelde logistiek

Vertrouw op koeltransport Helmond voor uw koeltransportbehoeften. Of het nu gaat om lokale distributie in Helmond of internationaal transport, wij bieden betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom koeltransport Helmond de nummer één keuze is voor bedrijven die waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie. Uw temperatuurgevoelige zending verdient de beste zorg, en dat is precies wat koeltransport Helmond u biedt!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Helmond bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Helmond bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Hoogeind
 • De Engelseweg
 • De Weijer
 • Businesspark Groot Schooten
 • Helmond West
 • BZOB-bedrijventerrein Zuid Oost Brabant
 • De Automotive Campus
 • Bedrijventerrein Food Tech Brainport
 • Raaymakers en Nedschroef
 • Berkveld en Deurneseweg
 • Kanaaldijk NO
 • Rakthof
 • Vlisco
 • Kanaaldijk ZW
 • Businesspark Brandevoort

Voor alle diensten van de koerier in Helmond bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Helmond: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Helmond voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Helmond. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Helmond zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

 

Internationaal transport vanuit Helmond? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Helmond?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Helmond vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Helmond en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Helmond en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Helmond is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Helmond is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Helmond of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Helmond!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Helmond en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Helmond
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Helmond en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van koerier Helmond bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Helmond weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HeerlenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Helmond en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Helmond;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Helmond - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Helmond begrijpt het belang van tijdige leveringen. Met onze toegewijde spoedkoerierservice kunt u erop vertrouwen dat uw goederen en documenten met de hoogste snelheid worden afgeleverd. Of het nu gaat om een dringende zending binnen Helmond of een spoedlevering naar een andere stad, wij staan altijd paraat om uw deadline te halen. Onze efficiënte koeriers zijn bekend met de snelste routes en werken met geavanceerde traceersystemen om uw zending van ophaalpunt tot bestemming te volgen.

Kies spoedkoerier Helmond voor snelle, betrouwbare en efficiënte leveringen, altijd op tijd! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze professionele spoedkoerierservice.

Koeriersdienst Helmond:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Helmond een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Helmond? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Helmond zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Helmond
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Helmond: Een stad van bedrijvigheid en efficiënte koeriersdiensten

Een historische stad met moderne bedrijvigheid Helmond, gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland, is een stad met een rijke geschiedenis en een bruisende moderne bedrijvigheid. De stad staat bekend om zijn historische architectuur, zoals het imposante Kasteel Helmond, dat dateert uit de 14e eeuw. Naast het historische erfgoed heeft Helmond zich ontwikkeld tot een belangrijk economisch centrum, waar diverse bedrijven zich hebben gevestigd. Het is dan ook geen verrassing dat koerier Helmond diensten een essentieel onderdeel zijn geworden van de stedelijke infrastructuur. Met een combinatie van efficiëntie en betrouwbaarheid spelen deze koeriers een cruciale rol in het verbinden van bedrijven en het leveren van goederen.

Koerier Helmond: Snelheid en betrouwbaarheid

In de hedendaagse snelle zakenwereld is tijd van onschatbare waarde. Bedrijven in Helmond begrijpen dit maar al te goed en vertrouwen op spoedkoerier Helmond diensten om hun zendingen snel en veilig te bezorgen. Met hun uitgebreide kennis van het lokale wegennetwerk en hun toewijding aan klanttevredenheid, zorgen deze koeriers ervoor dat goederen en documenten op tijd op de juiste bestemming aankomen. Of het nu gaat om dringende leveringen naar andere bedrijven of om klanten tevreden te stellen met snelle verzendingen, de koerier Helmond staat altijd paraat.

Koeriersdienst Helmond woonwijk koerier

Een spoedkoerier uit Helmond nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Helmond nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Helmond?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Helmond

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Helmond moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Helmond:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Helmond en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Helmond

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Helmond