Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Hengelo? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Hengelo

Koeriersbedrijf Hengelo - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Hengelo - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Hengelo? TK Koeriers is dé koerier in Hengelo sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Hengelo en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Hengelo dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hengelo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hengelo?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Rotterdam voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Hengelo: 088-6066800

  Voordelen koerier Hengelo

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Hengelo - Snel, Betrouwbaar en Klantgericht

Spoedkoerier Hengelo is dé specialist in snelle en betrouwbare koeriersdiensten in Hengelo en omgeving. Wij begrijpen de urgentie van uw zendingen en zetten ons in om deze snel en veilig op de gewenste bestemming af te leveren. Met onze professionele service en klantgerichte aanpak kunt u rekenen op een vlotte en probleemloze bezorging.

Snelle en Efficiënte Levering met Spoedkoerier Hengelo

Bij Spoedkoerier Hengelo streven we naar maximale snelheid en efficiëntie. Onze ervaren koeriers kennen de wegen in Hengelo goed en kunnen daardoor de snelste routes nemen. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Hengelo of spoedzendingen naar andere plaatsen, wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en op tijd worden bezorgd.

Betrouwbaarheid en Klantgerichtheid

Spoedkoerier Hengelo staat bekend om zijn betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat uw zendingen waardevol zijn en behandelen ze met de grootste zorg. Met onze uitstekende service en persoonlijke benadering streven we ernaar om aan al uw bezorgbehoeften te voldoen. U kunt vertrouwen op Spoedkoerier Hengelo voor een betrouwbare en stressvrije levering.

Kies vandaag nog voor Spoedkoerier Hengelo en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid die u nodig heeft voor uw spoedzendingen. Neem contact met ons op en laat ons u helpen met uw dringende leveringen in Hengelo en omstreken. Vertrouw op onze expertise en toewijding om uw zendingen snel en zorgvuldig te bezorgen, keer op keer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Hengelo - Gegarandeerde Versheid en Kwaliteit

Koeltransport Hengelo is dé specialist in temperatuurgecontroleerde logistiek voor Hengelo en omgeving. Wij begrijpen het belang van een onberispelijke levering van uw bederfelijke goederen. Met onze moderne koelvoertuigen en deskundige chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw lading vers en van hoge kwaliteit blijft, van vertrek tot bestemming.

Gegarandeerde Versheid en Kwaliteit

Bij Koeltransport Hengelo staat de versheid en kwaliteit van uw producten voorop. Onze geavanceerde koelvoertuigen zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurregistratiesystemen, zodat uw goederen onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Van verse levensmiddelen tot farmaceutische producten, wij garanderen dat uw zendingen in topconditie aankomen.

Professioneel, Efficiënt en Veilig

Koeltransport Hengelo biedt een professionele, efficiënte en veilige logistieke oplossing. Ons ervaren team werkt nauw samen om uw specifieke wensen te begrijpen en op maat gemaakte transportdiensten te leveren. Met onze punctuele leveringen en strenge veiligheidsmaatregelen kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle lading in goede handen is.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Hengelo bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Hengelo bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Gezondheidspark
 • Oosterveld
 • De Westermaat Campus
 • De Veldkamp
 • Kanaalzone
 • het High Tech Systems Park (HTSP)
 • het Strootbeekpark

Voor alle diensten van de koerier in Hengelo klik hier. 

Koerier Hengelo: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Hengelo voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Hengelo. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Hengelo zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Hengelo vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Hengelo en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Hengelo is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Hengelo is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hengelo of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Hengelo!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Hengelo en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Hengelo
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Hengelo en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Hengelo klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Hengelo weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Hengelo en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Hengelo;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Hengelo: Snelle en urgente oplossingen

Soms is er behoefte aan nog snellere bezorging, bijvoorbeeld bij spoedeisende medische zendingen of belangrijke contracten die direct moeten worden ondertekend. Hier komt Spoedkoerier Hengelo om de hoek kijken. Als spoedkoerier zijn wij getraind in het bieden van directe oplossingen en het snel overbruggen van afstanden. Of het nu gaat om het bezorgen van medische benodigdheden naar het ziekenhuis of het leveren van belangrijke documenten aan bedrijven, ons koeriersdienst in Hengelo staat altijd paraat om met snelheid en professionaliteit te handelen.

Met haar inwoners, bedrijven en efficiënte koeriersdiensten in Hengelo, is de stad een dynamische plek vol mogelijkheden en groei.

Koeriersdienst Hengelo:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hengelo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hengelo? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Hengelo zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Hengelo
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Hengelo: Een bruisende stad vol mogelijkheden en efficiënte koeriersdiensten

Hengelo is een levendige stad in de provincie Overijssel, gelegen in het oosten van Nederland. Met een inwonersaantal van meer dan 80.000 is Hengelo een belangrijk centrum van industrie en cultuur in de regio.

Hengelo kent een rijke geschiedenis als industriestad, met name in de metaal- en technologiebranche. Het historische karakter van de stad komt tot uiting in de vele industriële monumenten die nog steeds te bewonderen zijn. Tegelijkertijd heeft Hengelo zich ontwikkeld tot een moderne stad met diverse bedrijventerreinen en innovatieve start-ups. Als koerier in Hengelo kunnen wij de stad doorkruisen en een belangrijke rol spelen in het efficiënt bezorgen van goederen en documenten, waarbij ons koeriersdienst deel uitmaakt van de dynamiek van de stad.

Koerier Hengelo: Betrouwbaarheid en service

Met een bloeiend bedrijfsleven en groeiende vraag naar snelle leveringen is de rol van koeriersdiensten in Hengelo van groot belang. Spoedkoerier Hengelo is verantwoordelijk voor het tijdig bezorgen van goederen en documenten bij bedrijven en particulieren en staan wij bekend om onze betrouwbaarheid en uitstekende service, waardoor wij een waardevolle schakel zijn in de lokale economie. Spoedkoerier Hengelo draagt bij aan het soepele functioneren van bedrijven en het tevredenstellen van klanten.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan