Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Hilversum ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Hilversum

Koerier Hilversum - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Hilversum? TK Koeriers, de ultieme koerier in Hilversum sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Hilversum voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Hilversum dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hilversum een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hilversum? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Hilversum ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Hilversum: 088-6066800
Koeriersdienst Hilversum Mediapark toren koerier
Koeriersbedrijf Hilversum vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Hilversum

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Hilversum - Snel, efficiënt en betrouwbaar

Op zoek naar een betrouwbare spoedkoerier in Hilversum? Zoek niet verder! Spoedkoerier Hilversum staat voor u klaar om uw dringende zendingen snel en efficiënt te bezorgen. Met onze jarenlange ervaring en toegewijd team begrijpen wij de urgentie van uw goederen en streven we ernaar om deze zo snel mogelijk op de gewenste locatie af te leveren.

Snelheid is onze prioriteit

Spoedkoerier Hilversum begrijpt dat tijd kritiek is bij spoedleveringen. Daarom zetten wij alles op alles om uw zendingen zo snel mogelijk te verzenden en bezorgen. Onze ervaren koeriers kennen de wegen in Hilversum en omgeving goed, waardoor ze de snelste routes kunnen nemen. Met onze 24/7 beschikbaarheid kunt u altijd op ons rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Betrouwbaarheid en efficiëntie gegarandeerd

Bij spoedkoerier Hilversum kunt u rekenen op betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze koeriers zijn goed getraind en beschikken over moderne voertuigen om uw zendingen veilig en op tijd af te leveren. Wij begrijpen dat uw pakketten waardevol zijn en behandelen ze met de grootste zorg. Met spoedkoerier Hilversum kunt u vertrouwen op een snelle en veilige levering.

Kies vandaag nog voor spoedkoerier Hilversum en ervaar de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor uw spoedzendingen. Neem contact met ons op en laat ons u helpen met uw dringende leveringen in Hilversum en daarbuiten. Vertrouw op onze expertise en toewijding om uw zendingen snel en probleemloos te bezorgen, keer op keer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Hilversum - De expert in koellogistiek

Koeltransport Hilversum is uw toegewijde partner voor temperatuurgecontroleerd vervoer van bederfelijke goederen. Wij begrijpen dat de juiste temperatuur cruciaal is om de versheid en kwaliteit van uw producten te waarborgen. Met onze geavanceerde koelvoertuigen en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een onberispelijke levering van uw waardevolle lading.

Gegarandeerde versheid en kwaliteit

Koeltransport Hilversum is uw toegewijde partner voor temperatuurgecontroleerd vervoer van bederfelijke goederen. Wij begrijpen dat de juiste temperatuur cruciaal is om de versheid en kwaliteit van uw producten te waarborgen. Met onze geavanceerde koelvoertuigen en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een onberispelijke levering van uw waardevolle lading.

Betrouwbare partner voor temperatuurgecontroleerd vervoer

Bij koeltransport Hilversum staan betrouwbaarheid en efficiëntie voorop. Onze toegewijde logistieke experts werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om farmaceutische producten, bloemen, voedingsmiddelen of andere gekoelde goederen, wij garanderen een veilig en tijdig transport naar de gewenste bestemming.

Kies voor koeltransport Hilversum en verzeker u van gegarandeerde versheid en kwaliteit van uw producten. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw temperatuurgecontroleerde transportbehoeften in Hilversum en omgeving. Vertrouw op onze expertise om uw waardevolle lading veilig en fris te bezorgen, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Hilversum bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Hilversum bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Havenkwartier
 • Havenstaete
 • Kerkelanden
 • Arenapark
 • Mediapark
 • Liebergerweg

Voor alle diensten van de koerier in Hilversum bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Hilversum: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Hilversum voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Hilversum. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Hilversum zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Hilversum? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Hilversum?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Hilversum vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Hilversum en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Hilversum en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Hilversum is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Hilversum is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hilversum of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Hilversum!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Hilversum en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Hilversum
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Hilversum en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Hilversum bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Hilversum weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HilversumNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Hilversum en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Hilversum;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Hilversum: Snelle en betrouwbare bezorgdiensten in een bloeiende stad

Naast de mediawereld heeft Hilversum ook een rijke culturele en historische achtergrond. Met diverse bezienswaardigheden en evenementen trekt de stad jaarlijks veel bezoekers. Spoedkoerier Hilversum speelt hierbij een belangrijke rol. Of het nu gaat om het bezorgen van kunstwerken naar een museum of het vervoeren van belangrijke documenten naar een cultureel evenement, de koeriersdienst in Hilversum biedt een betrouwbare en efficiënte logistieke ondersteuning. Zo kunnen zowel de inwoners als de bezoekers genieten van een probleemloze bezorgservice.

Koeriersdienst Hilversum:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hilversum een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hilversum? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Hilversum zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Hilversum
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Spoedkoerier Hilversum: Snelle en betrouwbare bezorgdiensten in een levendige stad

Ontdek Hilversum, een levendige stad in Nederland met een bevolking van ongeveer 90.000 inwoners. In deze bruisende gemeente spelen spoedkoeriers een cruciale rol bij het verzenden en bezorgen van goederen en documenten. Koerier Hilversum biedt betrouwbare en snelle bezorgdiensten, waardoor zowel individuen als bedrijven kunnen profiteren van een efficiënte logistieke oplossing.

Efficiënte bezorgdiensten in Hilversum: Koerier Hilversum staat paraat

Als een belangrijk mediastad staat Hilversum bekend om zijn bloeiende media-industrie en bedrijvigheid. Koerier Hilversum speelt een essentiële rol in het faciliteren van snelle en betrouwbare logistiek voor deze sector. Met hun uitgebreide netwerk en expertise zorgen de koeriers in Hilversum voor tijdige leveringen van mediagerelateerde materialen en documenten, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op een efficiënte koeriersdienst.

Koeriersdienst Hilversum Beeld en geluid gebouw koerier

Een spoedkoerier uit Hilversum nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Hilversum nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Hilversum?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Hilversum

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Hilversum moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Hilversum:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Hilversum en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Hilversum

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Hilversum