Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Hilversum? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Hilversum

Koeriersbedrijf Hilversum - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Hilversum - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Hilversum? TK Koeriers is dé koerier in Hilversum sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Hilversum en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Hilversum dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hilversum een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hilversum?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Hilversum voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Hilversum: 088-6066800

Voordelen koerier Hilversum

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Hilversum - Snel, Efficiënt en Betrouwbaar

Op zoek naar een betrouwbare spoedkoerier in Hilversum? Zoek niet verder! Spoedkoerier Hilversum staat voor u klaar om uw dringende zendingen snel en efficiënt te bezorgen. Met onze jarenlange ervaring en toegewijd team begrijpen wij de urgentie van uw pakketten en streven we ernaar om deze zo snel mogelijk op de gewenste locatie af te leveren.

Snelheid is onze prioriteit

Spoedkoerier Hilversum begrijpt dat tijd kritiek is bij spoedleveringen. Daarom zetten wij alles op alles om uw zendingen zo snel mogelijk te verzenden en bezorgen. Onze ervaren koeriers kennen de wegen in Hilversum en omgeving goed, waardoor ze de snelste routes kunnen nemen. Met onze 24/7 beschikbaarheid kunt u altijd op ons rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Betrouwbaarheid en efficiëntie gegarandeerd

Bij Spoedkoerier Hilversum kunt u rekenen op betrouwbaarheid en efficiëntie. Onze koeriers zijn goed getraind en beschikken over moderne voertuigen om uw zendingen veilig en op tijd af te leveren. Wij begrijpen dat uw pakketten waardevol zijn en behandelen ze met de grootste zorg. Met Spoedkoerier Hilversum kunt u vertrouwen op een snelle en veilige levering.

Kies vandaag nog voor Spoedkoerier Hilversum en ervaar de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor uw spoedzendingen. Neem contact met ons op en laat ons u helpen met uw dringende leveringen in Hilversum en daarbuiten. Vertrouw op onze expertise en toewijding om uw zendingen snel en probleemloos te bezorgen, keer op keer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Hilversum - De Expert in Koellogistiek

Koeltransport Hilversum is uw toegewijde partner voor temperatuurgecontroleerd vervoer van bederfelijke goederen. Wij begrijpen dat de juiste temperatuur cruciaal is om de versheid en kwaliteit van uw producten te waarborgen. Met onze geavanceerde koelvoertuigen en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een onberispelijke levering van uw waardevolle lading.

Gegarandeerde Versheid en Kwaliteit

Koeltransport Hilversum is uw toegewijde partner voor temperatuurgecontroleerd vervoer van bederfelijke goederen. Wij begrijpen dat de juiste temperatuur cruciaal is om de versheid en kwaliteit van uw producten te waarborgen. Met onze geavanceerde koelvoertuigen en ervaren chauffeurs zorgen wij voor een onberispelijke levering van uw waardevolle lading.

Betrouwbare Partner voor Temperatuurgecontroleerd Vervoer

Bij Koeltransport Hilversum staan betrouwbaarheid en efficiëntie voorop. Onze toegewijde logistieke experts werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om farmaceutische producten, bloemen, voedingsmiddelen of andere gekoelde goederen, wij garanderen een veilig en tijdig transport naar de gewenste bestemming.

Kies voor Koeltransport Hilversum en verzeker u van gegarandeerde versheid en kwaliteit van uw producten. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw temperatuurgecontroleerde transportbehoeften in Hilversum en omgeving. Vertrouw op onze expertise om uw waardevolle lading veilig en fris te bezorgen, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Hilversum bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Hilversum bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Havenkwartier
 • Havenstaete
 • Kerkelanden
 • Arenapark
 • Mediapark
 • Liebergerweg

Voor alle diensten van de koerier in Hilversum klik hier. 

Koerier Hilversum: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Hilversum voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Hilversum. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Hilversum zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Hilversum vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Hilversum en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Hilversum is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Hilversum is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hilversum of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Hilversum!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Hilversum en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Hilversum
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Hilversum en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Hilversum klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Hilversum weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Hilversum en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Hilversum;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Hilversum: Snelle en Betrouwbare Bezorgdiensten in een Bloeiende Stad

Naast de mediawereld heeft Hilversum ook een rijke culturele en historische achtergrond. Met diverse bezienswaardigheden en evenementen trekt de stad jaarlijks veel bezoekers. Spoedkoerier Hilversum speelt hierbij een belangrijke rol. Of het nu gaat om het bezorgen van kunstwerken naar een museum of het vervoeren van belangrijke documenten naar een cultureel evenement, de koeriersdienst in Hilversum biedt een betrouwbare en efficiënte logistieke ondersteuning. Zo kunnen zowel de inwoners als de bezoekers genieten van een probleemloze bezorgservice.

Koeriersdienst Hilversum:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hilversum een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hilversum? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Hilversum zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Hilversum
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Spoedkoerier Hilversum: Snelle en Betrouwbare Bezorgdiensten in een Levendige Stad

Ontdek Hilversum, een levendige stad in Nederland met een bevolking van ongeveer 90.000 inwoners. In deze bruisende gemeente spelen spoedkoeriers een cruciale rol bij het verzenden en bezorgen van goederen en documenten. Koerier Hilversum biedt betrouwbare en snelle bezorgdiensten, waardoor zowel individuen als bedrijven kunnen profiteren van een efficiënte logistieke oplossing.

Efficiënte Bezorgdiensten in Hilversum: Spoedkoerier Hilversum staat paraat

Als een belangrijk mediastad staat Hilversum bekend om zijn bloeiende media-industrie en bedrijvigheid. Spoedkoerier Hilversum speelt een essentiële rol in het faciliteren van snelle en betrouwbare logistiek voor deze sector. Met hun uitgebreide netwerk en expertise zorgen de koeriers in Hilversum voor tijdige leveringen van mediagerelateerde materialen en documenten, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op een efficiënte koeriersdienst.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan