Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Hoogeveen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Hoogeveen

Koerier Hoogeveen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Hoogeveen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Hoogeveen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Hoogeveen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Hoogeveen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hoogeveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hoogeveen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Hoogeveen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Hoogeveen: 088-6066800
Koeriersdienst Hoogeveen luchtfoto koerier
Koeriersbedrijf Hoogeveen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Hoogeveen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Hoogeveen - Uw partner voor razendsnelle bezorging!

Heeft u een dringende zending die met spoed moet worden bezorgd in Hoogeveen en omgeving? Zoek niet verder! Spoedkoerier Hoogeveen staat voor u klaar om uw goederen snel en betrouwbaar naar de gewenste bestemming te brengen.

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Spoedkoerier Hoogeveen begrijpt de urgentie van uw levering en zorgt ervoor dat uw zending met de grootste zorg en nauwkeurigheid wordt behandeld. Onze ervaren koeriers kennen de wegen in Hoogeveen op hun duimpje en zullen de snelste en meest efficiënte route kiezen om vertragingen te minimaliseren.

Snelheid en efficiëntie zijn onze topprioriteiten

Met spoedkoerier Hoogeveen bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare bezorgservice. Onze ervaren koeriers kennen Hoogeveen en omgeving als geen ander, waardoor ze de meest efficiënte routes kunnen kiezen en eventuele verkeersopstoppingen kunnen vermijden.

Vertrouw op onze expertise en flexibele dienstverlening

Of het nu gaat om belangrijke documenten, gevoelige medische apparatuur of andere kostbare goederen, spoedkoerier Hoogeveen zorgt ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt. Wij begrijpen dat elke minuut telt, daarom staan wij 24/7 voor u klaar om uw spoedleveringen direct op te halen en af te leveren.

Kies voor spoedkoerier Hoogeveen en ervaar de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor uw spoedzendingen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw spoedlevering tot een succes maken!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

image-placeholer
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Hoogeveen - De betrouwbare partner voor uw koelbehoeften!

Koeltransport Hoogeveen staat bekend als dé betrouwbare partner voor al uw koelbehoeften. Met jarenlange ervaring en expertise in de transportsector bieden wij efficiënte en betrouwbare koeltransportoplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Of het nu gaat om het vervoeren van bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige ladingen, wij zorgen ervoor dat uw goederen in optimale conditie blijven tijdens het gehele transportproces.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij koeltransport Hoogeveen begrijpen wij dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij flexibele en op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze moderne vloot van goed onderhouden koelwagens is uitgerust met geavanceerde temperatuurregelingssystemen, zodat wij de gewenste temperatuur gedurende het hele transport kunnen handhaven. Of u nu eenmalig transport nodig heeft of regelmatige leveringen wilt plannen, wij staan klaar om u te ondersteunen.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Bij koeltransport Hoogeveen staat de veiligheid van uw goederen voorop. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in het veilig vervoeren van temperatuurgevoelige ladingen en zorgen ervoor dat uw goederen op tijd en in perfecte staat arriveren. Bovendien beschikken al onze koelwagens over geavanceerde GPS-tracking en monitoringssystemen, zodat u real-time kunt volgen waar uw goederen zich bevinden.

Kies vandaag nog voor koeltransport Hoogeveen en ervaar de betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid die wij bieden. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Hoogeveen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Hoogeveen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Buitenvaart
 • Riegmeer
 • Industrieterrein de Wieken

Voor alle diensten van koerier Hoogeveen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Hoogeveen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Hoogeveen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Hoogeveen. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Hoogeveen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Hoogeveen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Hoogeveen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Hoogeveen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risicovol

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Hoogeveen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Hoogeveen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Hoogeveen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Hoogeveen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hoogeveen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Hoogeveen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Hoogeveen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Hoogeveen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Hoogeveen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Hoogeveen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Hoogeveen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HoogeveenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Hoogeveen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Hoogeveen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Hoogeveen: Snelheid bij urgentie

Voor urgente zendingen in Hoogeveen is er spoedkoerier Hoogeveen. Of het nu gaat om spoedleveringen van medische benodigdheden of belangrijke documenten die met de hoogste prioriteit moeten worden verzonden, spoedkoerier Hoogeveen staat klaar om te helpen. Met ons snelle respons en toegewijde service kunnen wij in noodgevallen snel handelen en cruciale zendingen op tijd afleveren. Spoedkoerier Hoogeveen begrijpt de urgentie en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren kunnen vertrouwen op tijdige en secure leveringen.

Koeriersdienst Hoogeveen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hoogeveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hoogeveen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Hoogeveen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Hoogeveen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Hoogeveen: Een bloeiende stad met snelle koeriersdiensten

Hoogeveen, gelegen in de provincie Drenthe, is een bloeiende stad met een rijke geschiedenis en een warme gemeenschap. Met haar bloeiende karakter en een inwonersaantal van ongeveer 55.000, is Hoogeveen een stad die zowel haar bewoners als bezoekers weet te bekoren. De stad heeft een prachtig landschap, omringd door uitgestrekte bossen, pittoreske kanalen en weidse velden. Hoogeveen staat bekend om haar levendige culturele scene, met diverse evenementen en festivals gedurende het hele jaar.

Met de betrouwbare koeriersdiensten van koerier Hoogeveen en de snelle oplossingen van spoedkoerier Hoogeveen wordt de stad niet alleen gekenmerkt door haar mogelijkheden, maar ook door haar efficiënte logistieke diensten.

Koerier Hoogeveen: Betrouwbare bezorgservice

In het bruisende Hoogeveen spelen de diensten van koerier Hoogeveen een cruciale rol in de logistiek. Of het nu gaat om pakketbezorging, transport van goederen of distributieopdrachten, koeriers Hoogeveen zorgen voor betrouwbare en efficiënte bezorging. Wij begrijpen de lokale behoeften en bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de wensen van bedrijven en particulieren. Koerier Hoogeveen is een betrouwbare partner voor een snelle en zorgvuldige afhandeling van diverse logistieke taken.

Een spoedkoerier uit Hoogeveen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Hoogeveen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat kost een koerier uit Hoogeveen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Hoogeveen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Hoogeveen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Hoogeveen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Hoogeveen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Hoogeveen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Hoogeveen