Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Hoorn? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Hoorn

Koeriersbedrijf Hoorn - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Hoorn - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Hoorn? TK Koeriers is dé koerier in Hoorn sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Hoorn en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Hoorn dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hoorn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hoorn?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Hoorn voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Hoorn: 088-6066800

    Voordelen koerier Hoorn

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Hoorn - Snel, Betrouwbaar en Efficiënt!

Spoedkoerier Hoorn biedt u een ongeëvenaarde oplossing voor al uw urgente verzendbehoeften in en rondom Hoorn. Met onze uitstekende diensten kunt u vertrouwen op een snelle, betrouwbare en efficiënte levering, precies wanneer u het nodig heeft. Lees verder om meer te ontdekken over onze onmisbare services.

Snelle levering, elke keer weer!

Met Spoedkoerier Hoorn kunt u rekenen op een razendsnelle levering. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare goederen of gevoelige medische benodigdheden, wij zorgen ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld. Onze ervaren koeriers staan klaar om binnen de kortst mogelijke tijd uw goederen op te halen en rechtstreeks naar de gewenste bestemming te vervoeren.

Efficiëntie in elke stap van het proces

Bij Spoedkoerier Hoorn streven wij naar maximale efficiëntie. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot aan de aflevering van uw zending, staat ons toegewijde team voor u klaar om elke stap van het proces soepel te laten verlopen. Met geavanceerde logistieke oplossingen en een uitgebreid netwerk van koeriers, garanderen wij een vlotte afhandeling en snelle bezorging.

Kies vandaag nog voor Spoedkoerier Hoorn en ervaar de voordelen van onze snelle, betrouwbare en efficiënte dienstverlening. Wij staan altijd paraat om aan uw spoedverzendingseisen te voldoen en u gemoedsrust te bieden bij elke levering. Neem contact met ons op en ontdek wat Spoedkoerier Hoorn voor u kan betekenen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Hoorn - Professioneel en Betrouwbaar

Met Koeltransport Hoorn bent u verzekerd van professionele en betrouwbare koellogistiek voor uw bedrijf. Wij begrijpen het belang van het veilig en efficiënt transporteren van uw temperatuurgevoelige goederen. Onze ervaren chauffeurs en state-of-the-art koelwagens zorgen ervoor dat uw producten in optimale conditie blijven tijdens het gehele transportproces.

Flexibele en Op maat gemaakte Oplossingen

Bij Koeltransport Hoorn bieden wij flexibele en op maat gemaakte transportoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het vervoeren van verse producten, farmaceutische goederen of andere temperatuurgevoelige lading, wij hebben de juiste apparatuur en expertise om uw zending veilig en op tijd op de plaats van bestemming te krijgen.

 Klanttevredenheid staat voorop

Bij Koeltransport Hoorn staat klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om aan al uw logistieke eisen te voldoen en een uitstekende service te bieden. Onze betrokken en vriendelijke klantenservicemedewerkers staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Bovendien houden we u op de hoogte van het transportproces, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de status van uw zending.

Vertrouw op Koeltransport Hoorn voor uw koellogistieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze hoogwaardige en betrouwbare koeltransportdiensten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Hoorn bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Hoorn bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Hoorn-80
 • Westfrisia
 • De Oude Veiling
 • Zevenhuis
 • Lageweg e.o
 • Gildenweg
 • De Schelphoek

Voor alle diensten van de koerier in Hoorn klik hier. 

Koerier Hoorn: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Hoorn voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Hoorn. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Hoorn zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Hoorn vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Hoorn en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Hoorn is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Hoorn is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Hoorn of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Hoorn!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Hoorn en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Hoorn
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Hoorn en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Hoorn klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Hoorn weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Hoorn en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Hoorn;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Hoorn: Snelle leveringen in noodgevallen

Voor dringende en urgente zendingen is er Spoedkoerier Hoorn. Of het nu gaat om medische leveringen die met spoed moeten worden bezorgd of belangrijke documenten die direct bij de juiste persoon moeten arriveren, Spoedkoerier Hoorn biedt de nodige snelheid en betrouwbaarheid. Met onze 24/7 beschikbaarheid en snelle respons zijn wij in staat om in noodgevallen snel te handelen en cruciale zendingen op tijd af te leveren. Spoedkoerier Hoorn is de ideale keuze voor bedrijven en individuen die waarde hechten aan spoedige en secure leveringen.

Koeriersdienst Hoorn:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Hoorn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Hoorn? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Hoorn zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Hoorn
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Hoorn: Een historische stad met snelle koeriersdiensten

Hoorn, een betoverende stad gelegen aan het Markermeer in de provincie Noord-Holland, ademt historie en heeft een rijke maritieme achtergrond. Met een inwonersaantal van ongeveer 72.000 mensen is Hoorn een populaire bestemming voor zowel toeristen als bewoners. De stad staat bekend om haar prachtige historische binnenstad, met schilderachtige grachten, monumentale panden en gezellige pleinen. Hoorn biedt een unieke mix van cultureel erfgoed en moderne voorzieningen.

Met de betrouwbare koeriersdiensten van Koerier Hoorn en de snelle oplossingen van Spoedkoerier Hoorn wordt de stad niet alleen gekenmerkt door haar charme, maar ook door haar efficiëntie in de logistieke sector.

Koerier Hoorn: Betrouwbare bezorging

In het levendige Hoorn spelen de diensten van Koerier Hoorn een essentiële rol in de logistiek. Of het nu gaat om bedrijfspakketten, e-commerce leveringen of expresszendingen, de koeriers in Hoorn staan garant voor betrouwbare en tijdige bezorging. Wij begrijpen de lokale behoeften en bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij de wensen van bedrijven en particulieren. Koerier Hoorn is een vertrouwde partner voor het efficiënt afhandelen van diverse logistieke taken.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan