Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Houten ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Houten

Koerier Houten - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een toonaangevend koeriersbedrijf in Houten? Ontmoet TK Koeriers, dé vertrouwde koerier in Houten sinds 2008. Met meer dan 15 jaar expertise in de regio bieden wij de ultieme oplossing voor al uw verzendbehoeften. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar, klaar om uw zendingen flexibel, kostenefficiënt en razendsnel te bezorgen. Stop met zoeken; bij TK Koeriers bent u verzekerd van betrouwbare en snelle leveringen met onze spoedkoerier. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending in ontvangst te nemen. Kies voor gemak en betrouwbaarheid met TK Koeriers - uw optimale partner in Houten.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Houten voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Houten dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Houten een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Houten? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Houten ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Houten: 088-6066800
Koeriersdienst Houten kanaal koerier
Koeriersbedrijf Houten vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Houten

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Houten - Uw betrouwbare partner voor supersnelle leveringen

Met onze spoedkoerier in Houten bent u verzekerd van de snelste leveringen in de regio. Onze spoedkoeriers begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom bieden wij een ongekende snelheid in het bezorgen van uw goederen, van documenten tot meerdere pallets. Wij gaan de extra mijl om ervoor te zorgen dat uw zendingen binnen no-time op de juiste plek afgeleverd worden.

24/7 beschikbaarheid

Spoedkoerier Houten staat 24/7 paraat om als koeriersdienst aan al uw wensen te voldoen. Of het nu midden in de nacht is, tijdens het weekend of op feestdagen, wij zijn altijd beschikbaar om uw spoedzendingen te verzorgen. U kunt op ons rekenen, ongeacht het tijdstip.

Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat elke zending uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke eisen. Spoedkoerier Houten behandelt uw zendingen met de hoogste zorgvuldigheid, omdat wij begrijpen hoe belangrijk uw zaken zijn.

Kortom, wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor supersnelle leveringen in Houten en omstreken, vertrouw dan op spoedkoerier Houten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw spoedzendingen moeiteloos kunnen afhandelen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Houten - Uw betrouwbare partner voor temperatuurgevoelige ladingen

Op zoek naar betrouwbaar koeltransport in Houten? Zoek niet verder! Koeltransport Houten staat voor u klaar om uw temperatuurgevoelige ladingen veilig en efficiënt te vervoeren. Met jarenlange ervaring en geavanceerde koeltechnologieën, zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige leveringen, ongeacht de omstandigheden.

Flexibel en punctueel

Bij koeltransport Houten begrijpen wij dat flexibiliteit en betrouwbaarheid cruciaal zijn voor uw bedrijf. Ons deskundige team past zich aan uw schema aan en garandeert tijdige leveringen. Of het nu gaat om vers voedsel, farmaceutische producten of andere temperatuur gecontroleerde goederen, wij leveren op tijd, elke keer weer.

State-of-the-art koelwagens

Onze koelwagens is uitgerust met geavanceerde temperatuurregelingssystemen om de integriteit van uw lading te waarborgen. Bij koeltransport Houten begrijpen wij het belang van nauwkeurige temperatuurbeheersing voor uw producten. Wij bieden u een stressloze oplossing, wetende dat uw lading in veilige handen is.

Vertrouw op koeltransport Houten voor uw koeltransportbehoeften. Wij zijn uw partner in temperatuurgevoelig vervoer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek de kwaliteit en betrouwbaarheid van koeltransport Houten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Houten bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Houten bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Molenzoom
 • Kantorenlocatie de Koppeling
 • De Meerpaal
 • Werklandschap Meerpaal
 • De Schaft

Voor alle diensten van koerier Houten bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Houten: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Houten voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Houten. In een stad met ruim 50.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Houten zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Houten? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Houten?

Binnen een afstand van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Houten te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te herleiden aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongekende betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Houten, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland

Waarom een internationaal koerier vanuit Houten en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden met een koerier met bestelbus vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Houten aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Met onze koerier in Houten draaien wij op maximale persoonlijke aandaht voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koeriersdienst kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig uitgesloten. Wij rijden direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid, transparantie en track en trace

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Houten kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Houten of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Houten!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Houten en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Houten
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Houten en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Houten bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Houten weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in HoutenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Houten en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Houten;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Houten: Modern comfort in Houten

Naast zijn natuurlijke schoonheid en gemeenschapsgevoel, biedt Houten ook modern comfort. Spoedkoerier Houten is noodzakelijk voor de lokale economie, waar talloze bedrijven floreren. Van boetieks tot restaurants, de stad heeft veel te bieden. Spoedkoerier Houten staat garant voor de tijdige levering van benodigdheden, waardoor de stad haar dynamische karakter behoudt. Kortom, Houten is een stad die harmonieus combineert tussen natuurlijke pracht, sterke gemeenschapswaarden en moderne efficiëntie, en haar koeriersdiensten spelen een onmisbare rol in het handhaven van deze balans.

Koeriersdienst Houten:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Houten een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Houten? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Houten zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Houten
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Houten: Een sfeervolle stad in Midden-Nederland

Met een inwonersaantal van ongeveer 50.000 is Houten een pittoreske stad gelegen in het hart van Midden-Nederland. Deze stad, die bekend staat om zijn fietsvriendelijke omgeving, heeft zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke woonplaats met een rijke gemeenschapssfeer en een betrouwbaar koeriersbedrijf zoals TKkoeriers.

Gemeenschap en koerier Houten

De hechte gemeenschap van Houten is trots op zijn lokale bedrijven en evenementen. Koerier Houten, een vertrouwde naam in de stad, ondersteunt deze gemeenschap door het snel en efficiënt leveren van goederen en benodigdheden. Of het nu gaat om lokale markten of culturele festiviteiten, koerier Houten is er om te zorgen dat alles op tijd aankomt.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Houten nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Houten nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat kost een koerier uit Houten?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Houten

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Houten moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Houten:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Houten en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Houten

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier in Houten