Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Katwijk ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Katwijk

Koerier Katwijk - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Katwijk? TK Koeriers, de ultieme koerier in Katwijk sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Katwijk voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Katwijk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Katwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Katwijk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Katwijk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Katwijk: 088-6066800
Koeriersdienst Katwijk witte kerk foto koerier
Koeriersbedrijf Katwijk vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Katwijk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Katwijk - De snelste oplossing voor uw verzendingen

Snelle en betrouwbare leveringen zijn cruciaal in de huidige zakelijke wereld. Met spoedkoerier Katwijk bent u verzekerd van een efficiënte en professionele koeriersdienst die voldoet aan al uw spoedeisende behoeften.

Ongeëvenaarde snelheid

Spoedkoerier Katwijk staat bekend om zijn indrukwekkende snelheid. Of het nu gaat om belangrijke documenten, pakketten of andere waardevolle zendingen, onze koeriers zorgen ervoor dat uw goederen met de hoogste prioriteit worden behandeld en direct worden afgeleverd op de gewenste locatie.

Flexibiliteit en gemak

Spoedkoerier Katwijk past zich aan uw behoeften aan. Of het nu gaat om een spoedlevering binnen Katwijk zelf, in de regio of zelfs nationaal, wij staan klaar om uw zending op te halen en af te leveren waar en wanneer u dat wilt. Met onze gebruiksvriendelijke online boekingsservice en 24/7 klantensupport is het organiseren van een spoedlevering nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vertrouw op spoedkoerier Katwijk voor al uw snelle en betrouwbare leveringen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze uitstekende koeriersdiensten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Katwijk - De expert in veilig en efficiënt vervoer

Koeltransport Katwijk is dé toonaangevende partner voor al uw koeltransportbehoeften. Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde expertise in de sector, bieden wij betrouwbare en efficiënte koeldiensten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en voedselveiligheid.

Betrouwbaarheid op maat

Bij koeltransport Katwijk begrijpen wij dat elke lading uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen die volledig aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om verse producten, bederfelijke goederen of farmaceutische producten, ons gespecialiseerde team zorgt voor een tijdige en veilige levering, waar dan ook.

Onze geavanceerde koelwagens en gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat uw producten onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Wij hanteren strikte temperatuurregeling en volgen alle geldende richtlijnen en voorschriften om de kwaliteit en versheid van uw goederen te waarborgen.

Efficiëntie en duurzaamheid

Met koeltransport Katwijk kiest u voor efficiëntie en duurzaamheid. Onze geavanceerde vloot is uitgerust met moderne technologieën die niet alleen de efficiëntie van het transport verbeteren, maar ook bijdragen aan een verminderde impact op het milieu. Wij streven ernaar om uw goederen op tijd te leveren en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Vertrouw op koeltransport Katwijk voor al uw koeltransportbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het veilig en efficiënt vervoeren van uw kostbare lading.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Katwijk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Katwijk bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Klei-Oost Zuid
 • Revitalisering 't Heen
 • Trappenberg-Kloosterschuur
 • Vinkenweggebied

Voor alle diensten van de koerier in Katwijk bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Katwijk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Katwijk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Katwijk. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Katwijk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Katwijk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Katwijk?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Katwijk vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Katwijk en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Katwijk en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Katwijk is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Katwijk is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Katwijk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Katwijk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Katwijk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Katwijk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Katwijk en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Katwijk bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Katwijk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in KatwijkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Katwijk en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Katwijk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Katwijk: Snel en betrouwbaar

Voor dringende zendingen is spoedkoerier Katwijk de perfecte keuze. Met ons snelle en betrouwbare service staan wij garant voor een snelle levering, zelfs onder tijdsdruk. Of het nu gaat om belangrijke documenten die met spoed moeten worden afgeleverd of medische benodigdheden die direct naar ziekenhuizen moeten worden gebracht, spoedkoerier Katwijk zorgt ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld en op tijd op de juiste plek aankomt.

Koeriersdienst Katwijk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Katwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Katwijk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Katwijk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Katwijk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Katwijk: Een schilderachtige kustplaats vol koeriersdiensten

Katwijk, een charmante kustplaats gelegen in Zuid-Holland, biedt niet alleen prachtige stranden en historische bezienswaardigheden, maar ook een breed scala aan betrouwbare koeriersdiensten. Of u nu een bedrijfseigenaar bent die regelmatig pakketten moet verzenden of een inwoner die een betrouwbare bezorgservice nodig heeft, koerier Katwijk staat klaar om aan uw behoeften te voldoen. Met ons uitgebreide netwerk en efficiënte logistiek zorgen wij ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomt.

Met een inwonersaantal van ongeveer 65.000 mensen (2021) biedt Katwijk een schilderachtige omgeving en een bloeiende gemeenschap. Vertrouw op de betrouwbare koerier- en spoedkoerierdiensten in Katwijk voor snelle en efficiënte bezorging, waardoor u kunt genieten van een probleemloze ervaring en uw zendingen met vertrouwen kunt verzenden.

Efficiëntie en klanttevredenheid

Koerier Katwijk blinkt uit in efficiënte logistiek en klantgerichtheid. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Met geavanceerde trackingsystemen kunt u uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Katwijk of internationale verzendingen, koerier Katwijk zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring.

Koeriersdienst Katwijk witte kerk foto koerier

Een spoedkoerier uit Katwijk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Katwijk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Katwijk?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Katwijk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Katwijk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Katwijk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Katwijk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Katwijk

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Katwijk