Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Leeuwarden? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Leeuwarden

Koeriersbedrijf Leeuwarden - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Leeuwarden - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Leeuwarden? TK Koeriers is dé koerier in Leeuwarden sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Leeuwarden en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Leeuwarden dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Leeuwarden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Leeuwarden?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Leeuwarden voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Leeuwarden: 088-6066800

Voordelen koerier Leeuwarden

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Leeuwarden - Snelheid die telt!

Heeft u dringend een pakket dat met spoed verzonden moet worden? Maak kennis met Spoedkoerier Leeuwarden, uw betrouwbare partner voor snelle bezorging binnen de stad en daarbuiten. Met onze efficiënte diensten en ervaren koeriers garanderen we dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kwetsbare goederen of waardevolle pakketten, wij staan 24/7 voor u klaar om ze veilig en tijdig te bezorgen.

Flexibele leveropties door Spoedkoerier Leeuwarden

Bij Spoedkoerier Leeuwarden begrijpen wij dat elke zending uniek is. Daarom bieden wij een scala aan leveropties die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Van directe levering tot geplande tijdvakken, wij passen ons aan uw schema aan. Met onze geavanceerde track-and-trace-technologie kunt u uw goederen real-time volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Spoedkoerier Leeuwarden - Uw betrouwbare partner

Met jarenlange ervaring in de koeriersindustrie hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele koeriersdienst in Leeuwarden. Onze klantgerichte aanpak en toewijding aan kwaliteit stellen ons in staat om keer op keer te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Kies Spoedkoerier Leeuwarden voor een snelle, veilige en stressvrije bezorging van uw waardevolle zendingen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Leeuwarden - Betrouwbare en Efficiënte Logistieke Oplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften in Leewarden en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Leeuwarden staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige logistieke oplossingen voor temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige ladingen, wij bieden de expertise en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Efficiënt en Veilig - Onze Prioriteit bij Koeltransport Leeuwarden

Bij Koeltransport Leeuwarden begrijpen wij dat efficiëntie en veiligheid van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Daarom maken we gebruik van geavanceerde koeltechnologieën en moderne voertuigen om optimale temperatuurcontrole te garanderen tijdens het transport. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in het naleven van strikte protocollen en zorgen ervoor dat uw lading op tijd en in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt.

Flexibele Diensten - Afgestemd op uw Specifieke Behoeften

Bij Koeltransport Leeuwarden begrijpen wij dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele diensten die zijn afgestemd op uw wensen. Of u nu eenmalig transport nodig heeft of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten, wij passen ons aan uw planning en vereisten aan. Met een uitgebreid netwerk van routes en een hoge mate van flexibiliteit staan wij garant voor een efficiënte en betrouwbare logistieke oplossing.

Wacht niet langer en vertrouw op Koeltransport Leeuwarden voor uw temperatuurgevoelige logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al uw transportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Leeuwarden bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Leeuwarden bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijventerrein De Zwette
 • Blokhuispoort
 • Crystalic Business Park
 • Elfstedenpark
 • Bedrijventerrein De Hemrik
 • Kantoorlocatie de Werp
 • Bedrijventerrein Frisia

Voor alle diensten van de koerier in Leeuwarden klik hier. 

Koerier Leeuwarden: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Leeuwarden voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Leeuwarden. In een stad met ruim 122.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Leeuwarden zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Leeuwarden vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Leeuwarden en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Leeuwarden is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Leeuwarden is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Leeuwarden of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Leeuwarden!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Leeuwarden en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Leeuwarden
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Leeuwarden en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Leeuwarden klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Groningen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Leeuwarden en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Leeuwarden;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Leeuwarden: snelheid bij urgentie

In dringende situaties is Spoedkoerier Leeuwarden de ideale keuze. Met onze expertise en toewijding kunnen wij cruciale leveringen snel en betrouwbaar verzorgen, zelfs binnen enkele uren. Of het nu gaat om belangrijke medische leveringen of tijdgevoelige documenten, onze spoedkoeriers staan paraat om de hoogste prioriteit te geven aan elke zending.

Koeriersdienst Leeuwarden:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Leeuwarden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Leeuwarden? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Leeuwarden zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Leeuwarden
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Leeuwarden: De trotse hoofdstad van Friesland

Met een bevolking van ongeveer 122.000 inwoners is Leeuwarden de bruisende hoofdstad van de provincie Friesland. De stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Tegenwoordig biedt Leeuwarden een perfecte mix van historische charme en moderne voorzieningen. Als u ooit de betrouwbare Koerier Leeuwarden nodig heeft, is er een ruime keuze aan diensten om aan uw verzendbehoeften te voldoen, inclusief spoedkoeriers voor snelle leveringen.

Leeuwarden's Groene Omgeving en Toegankelijkheid

Naast haar culturele rijkdom biedt Leeuwarden ook toegang tot prachtige natuurlijke gebieden. Met pittoreske parken, zoals het Rengerspark en het Julianapark, kunnen inwoners en bezoekers genieten van groene oases midden in de stad. De toegankelijkheid van de stad is ook uitstekend, waardoor het gemakkelijk is om gebruik te maken van koeriersdiensten, zoals Koerier Leeuwarden, om belangrijke pakketten of documenten snel en veilig te versturen.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan