Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Leeuwarden ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Leeuwarden

Koerier Leeuwarden - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Leeuwarden? TK Koeriers, de ultieme koerier in Leeuwarden sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Leeuwarden voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Leeuwarden dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Leeuwarden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Leeuwarden? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Leeuwarden ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Leeuwarden: 088-6066800
Koeriersdienst Leeuwarden foto gracht Nieuwestad, Blokhuispoort en de Prinsentuin koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Leeuwarden

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Leeuwarden - Snelheid die telt!

Heeft u dringend een pakket dat met spoed verzonden moet worden? Maak kennis met spoedkoerier Leeuwarden, uw betrouwbare partner voor snelle bezorging binnen de stad en daarbuiten. Met onze efficiënte diensten en ervaren koeriers garanderen we dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kwetsbare goederen of waardevolle pakketten, wij staan 24/7 voor u klaar om ze veilig en tijdig te bezorgen.

Flexibele leveropties door spoedkoerier Leeuwarden

Bij spoedkoerier Leeuwarden begrijpen wij dat elke zending uniek is. Daarom bieden wij een scala aan leveropties die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Van directe levering tot geplande tijdvakken, wij passen ons aan uw schema aan. Met onze geavanceerde track-and-trace-technologie kunt u uw goederen real-time volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Spoedkoerier Leeuwarden - Uw betrouwbare partner

Met jarenlange ervaring in de koeriersindustrie hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en professionele koeriersdienst in Leeuwarden. Onze klantgerichte aanpak en toewijding aan kwaliteit stellen ons in staat om keer op keer te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Kies spoedkoerier Leeuwarden voor een snelle, veilige en stressvrije bezorging van uw waardevolle zendingen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport

Koeltransport Leeuwarden - Betrouwbare en efficiënte logistieke oplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften in Leeuwarden en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Leeuwarden staat klaar om uw bedrijf te ondersteunen met hoogwaardige logistieke oplossingen voor temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige ladingen, wij bieden de expertise en betrouwbaarheid die u nodig heeft.

Efficiënt en veilig - Onze prioriteit bij koeltransport Leeuwarden

Bij koeltransport Leeuwarden begrijpen wij dat efficiëntie en veiligheid van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf. Daarom maken we gebruik van geavanceerde koeltechnologieën en moderne voertuigen om optimale temperatuurcontrole te garanderen tijdens het transport. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind in het naleven van strikte protocollen en zorgen ervoor dat uw lading op tijd en in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt.

Flexibele diensten - Afgestemd op uw specifieke behoeften

Bij koeltransport Leeuwarden begrijpen wij dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele diensten die zijn afgestemd op uw wensen. Of u nu eenmalig transport nodig heeft of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten, wij passen ons aan uw planning en vereisten aan. Met een uitgebreid netwerk van routes en een hoge mate van flexibiliteit staan wij garant voor een efficiënte en betrouwbare logistieke oplossing.

Wacht niet langer en vertrouw op koeltransport Leeuwarden voor uw temperatuurgevoelige logistiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al uw transportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Leeuwarden bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Leeuwarden bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijventerrein De Zwette
 • Blokhuispoort
 • Crystalic Business Park
 • Elfstedenpark
 • Bedrijventerrein De Hemrik
 • Kantoorlocatie de Werp
 • Bedrijventerrein Frisia

Voor alle diensten van de koerier in Leeuwarden bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Leeuwarden: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Leeuwarden voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Leeuwarden. In een stad met ruim 122.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Leeuwarden zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Leeuwarden? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Leeuwarden?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Leeuwarden vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Leeuwarden en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom zou u kiezen voor een internationale koerier vanuit Leeuwarden in plaats van klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Onze koeriers bereiken aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Leeuwarden is dat we rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Leeuwarden hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. We zijn toegewijd om uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en traceerbaarheid

Daarnaast zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden wij een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te tracken.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Leeuwarden of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Leeuwarden!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Leeuwarden en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Leeuwarden
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Leeuwarden en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Leeuwarden bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Groningen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in LeeuwardenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Leeuwarden en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Leeuwarden;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Leeuwarden: snelheid bij urgentie

In dringende situaties is spoedkoerier Leeuwarden de ideale keuze. Met onze expertise en toewijding kunnen wij cruciale leveringen snel en betrouwbaar verzorgen, zelfs binnen enkele uren. Of het nu gaat om belangrijke medische leveringen of tijdgevoelige documenten, onze spoedkoeriers staan paraat om de hoogste prioriteit te geven aan elke zending.

Koeriersdienst Leeuwarden:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Leeuwarden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Leeuwarden? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Leeuwarden zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Leeuwarden
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Leeuwarden: De trotse hoofdstad van Friesland

Met een bevolking van ongeveer 122.000 inwoners is Leeuwarden de bruisende hoofdstad van de provincie Friesland. De stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Tegenwoordig biedt Leeuwarden een perfecte mix van historische charme en moderne voorzieningen. Als u ooit de betrouwbare koerier Leeuwarden nodig heeft, is er een ruime keuze aan diensten om aan uw verzendbehoeften te voldoen, inclusief spoedkoeriers voor snelle leveringen.

Leeuwarden's groene omgeving en toegankelijkheid

Naast haar culturele rijkdom biedt Leeuwarden ook toegang tot prachtige natuurlijke gebieden. Met pittoreske parken, zoals het Rengerspark en het Julianapark, kunnen inwoners en bezoekers genieten van groene oases midden in de stad. De toegankelijkheid van de stad is ook uitstekend, waardoor het gemakkelijk is om gebruik te maken van koeriersdiensten, zoals koerier Leeuwarden, om belangrijke goederen of documenten snel en veilig te versturen.

Koeriersdienst Leeuwarden foto gracht Nieuwestad, Blokhuispoort en de Prinsentuin koerier

Een spoedkoerier uit Leeuwarden nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Leeuwarden nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Leeuwarden?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Leeuwarden

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Leeuwarden moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Leeuwarden:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Leeuwarden en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koeriersdienst in Leeuwarden

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Leeuwarden