Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Leiden ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Leiden

Koerier Leiden - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Leiden? TK Koeriers, de ultieme koerier in Leiden sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Leiden voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Leiden dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Leiden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Leiden? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Leiden ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Leiden: 088-6066800
Koeriersdienst Leiden molen de Valk koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Leiden

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Leiden - Uw partner voor supersnelle bezorgingen!

Met spoedkoerier Leiden bent u verzekerd van een ongeëvenaarde snelheid. Wij begrijpen hoe cruciaal het is om uw goederen en documenten zo snel mogelijk te bezorgen. Onze toegewijde spoedkoeriers staan altijd klaar om uw zending met de hoogste prioriteit te behandelen. Of het nu een last-minute levering binnen Leiden betreft of een spoedzending naar een andere locatie, ons team levert altijd op tijd. Wij gebruiken geavanceerde technologie om uw zending real-time te volgen en ervoor te zorgen dat het veilig en op tijd aankomt.

Vertrouw op spoedkoerier Leiden voor betrouwbaarheid

Bij spoedleveringen is betrouwbaarheid essentieel, en dat is waar spoedkoerier Leiden in uitblinkt. Onze betrouwbare koeriers hebben uitgebreide ervaring in het veilig en tijdig afleveren van waardevolle goederen. U kunt gerust zijn, wetende dat uw goederen in goede handen zijn en met de grootste zorg worden behandeld. Ongeacht de omvang van uw zending, wij zorgen ervoor dat deze met precisie en betrouwbaarheid wordt afgeleverd.

Efficiënte spoedleveringen voor uw bedrijf

Spoedkoerier Leiden begrijpt de waarde van efficiëntie voor uw bedrijf. Daarom bieden wij oplossingen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Of het nu gaat om spoedleveringen van belangrijke contracten, delicate medische apparatuur of cruciale onderdelen voor uw productieproces, wij staan klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze 24/7 beschikbare diensten garanderen dat uw bedrijf nooit stil hoeft te staan bij urgente situaties. Vertrouw op spoedkoerier Leiden om uw leveringen snel, betrouwbaar en efficiënt te laten verlopen.

Kies spoedkoerier Leiden voor een razendsnelle en betrouwbare service! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de voordelen van onze professionele spoedkoerierservice.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Leiden - Betrouwbare en efficiënte oplossingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften in Leiden? Zoek niet verder! Ons toegewijde team van experts staat klaar om uw waardevolle lading te vervoeren met de hoogste zorg en precisie. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of gevoelige elektronica, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk type temperatuurgevoelige goederen.

Modern vloot en geavanceerde technologie

Onze state-of-the-art koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde technologie om een nauwkeurige temperatuurcontrole te garanderen tijdens het transport. Van start tot finish blijven uw goederen in optimale omstandigheden, dankzij ons geïntegreerde temperatuurbewakingssysteem.

Koeltransport Leiden: Punctueel, snel en flexibel

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in de logistiek. Daarom zetten wij ons in voor stiptheid en flexibiliteit in al onze diensten. Met een uitgebreid netwerk van routes bieden wij snelle leveringen en passen wij ons aan uw planning aan. Vertrouw op koeltransport Leiden voor efficiënte, veilige en tijdige leveringen van uw temperatuurgevoelige vracht.

Neem vandaag nog contact op en ontdek de voordelen van samenwerken met ons!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Leiden bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking staan wij als koeriersbedrijf in Leiden en omgeving bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Leiden Bio Science Park
 • Vlietzone-Midden
 • Florapark West
 • Bedrijventerrein Cronesteijn - Rooseveltstraat
 • Merenwijk

Voor alle diensten van koerier Leiden bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Leiden: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Leiden? Waarom geen sneltransport per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Leiden?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Leiden vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Leiden en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

 

Waarom een internationaal koerier vanuit Castricum en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Leiden is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Leiden is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Leiden of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Leiden!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Leiden en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Leiden
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Leiden en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Leiden bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Leiden weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in LeidenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Leiden en zijn dan ook uitgebreid gescreend op onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Leiden;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Leiden: Voor situaties waarin snelheid van groot belang is

In situaties waar spoed geboden is, biedt spoedkoerier Leiden uitkomst. Met hun expertise en snelle respons zorgen ze ervoor dat dringende zendingen met de hoogste prioriteit worden behandeld. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of andere urgente goederen, spoedkoerier Leiden garandeert een tijdige en veilige levering op elke locatie in de stad.

 

Koeriersdienst Leiden:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Leiden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Leiden? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Leiden zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Leiden
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Leiden: Een stad van kennis en innovatie

Leiden is bekend als de thuisbasis van de oudste universiteit van Nederland, opgericht in 1575. Deze prestigieuze instelling trekt studenten en academici van over de hele wereld aan, wat bijdraagt aan de intellectuele en innovatieve sfeer van de stad. Met een groeiend aantal bedrijven en start-ups in verschillende sectoren, zoals biotechnologie en techniek, floreert de zakelijke gemeenschap van Leiden. Koerier Leiden speelt hierin een cruciale rol door een betrouwbare logistieke ondersteuning te bieden aan de bloeiende bedrijven en instellingen in de stad. Met meer dan 125.000 inwoners is Leiden een dynamische plek waar traditie en moderne innovatie naast elkaar bestaan.

Vlotte logistiek in Leiden

De logistieke sector floreert in Leiden, met talrijke koeriersdiensten die de stad met de buitenwereld verbinden. Koerier Leiden speelt een cruciale rol bij het verzenden van pakketten en documenten binnen en buiten de stadsgrenzen. De inwoners van Leiden profiteren van de snelle en betrouwbare diensten van spoedkoerier Leiden, waardoor wij met gemak goederen kunnen ontvangen en verzenden. De strategische ligging van de stad tussen Amsterdam en Den Haag maakt het een ideale hub voor logistieke activiteiten.

Koeriersdienst Leiden luchtfoto kathedraal koerier

Een spoedkoerier uit Leiden nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Leiden nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Leiden?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Leiden

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Leiden moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Leiden:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Leiden en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Leiden

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Leiden