Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Lelystad? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Lelystad

Koeriersbedrijf Lelystad - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Lelystad - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Lelystad? TK Koeriers is dé koerier in Lelystad sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Lelystad en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Lelystad dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Lelystad een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Lelystad?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Lelystad voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Lelystad: 088-6066800

  Voordelen koerier Lelystad

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Lelystad - Snel, Betrouwbaar en Efficiënt!

Ontdek de buitengewone service van Spoedkoerier Lelystad en verzeker uzelf van razendsnelle en betrouwbare bezorgingen. Met onze toegewijde koeriers en geavanceerde logistieke oplossingen staan wij altijd paraat om uw goederen en documenten met de hoogste prioriteit te leveren.

Snelheid die indruk maakt

Spoedkoerier Lelystad begrijpt het belang van tijdige leveringen. Onze ervaren en professionele koeriers zorgen ervoor dat uw zendingen in een mum van tijd op de gewenste locatie zijn. Of het nu gaat om belangrijke contracten, medische monsters of waardevolle goederen, met Spoedkoerier Lelystad bent u verzekerd van ongeëvenaarde snelheid.

Betrouwbaarheid die telt

Vertrouwen is essentieel bij het kiezen van een koeriersdienst. Spoedkoerier Lelystad hecht grote waarde aan betrouwbaarheid. Wij behandelen uw zendingen met de grootste zorg en zorgen ervoor dat ze veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. U kunt op ons rekenen, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Lelystad - Efficiënt, Betrouwbaar en Flexibel

Wil je ervoor zorgen dat jouw bederfelijke goederen veilig en fris op hun bestemming aankomen? Koeltransport Lelystad is de perfecte oplossing! Met onze efficiënte transportdiensten zorgen we ervoor dat jouw producten onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Onze moderne vloot van koelvrachtwagens is uitgerust met geavanceerde koelsystemen en temperatuurregistratie, waardoor de kwaliteit van jouw goederen altijd gewaarborgd is. Vertrouw op onze ervaren chauffeurs en logistieke experts om jouw zendingen op tijd en in topconditie te leveren.

Betrouwbaarheid staat voorop bij koeltransport Lelystad!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op een betrouwbare partner te kunnen rekenen voor jouw koeltransportbehoeften. Bij Koeltransport Lelystad stellen we betrouwbaarheid voorop. Onze toegewijde chauffeurs zijn getraind om de hoogste normen van zorgvuldigheid en stiptheid te hanteren. Bovendien ondergaat ons wagenpark regelmatig onderhoud en worden alle koelvrachtwagens grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze altijd in perfecte staat verkeren. Met Koeltransport Lelystad kun je met een gerust hart vertrouwen op een probleemloze levering.

Flexibel koeltransport Lelystad, jouw logistieke partner op maat!

Bij Koeltransport Lelystad begrijpen wij dat elke zending uniek is en specifieke vereisten kan hebben. Daarom bieden wij flexibele transportoplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Of u nu een grote hoeveelheid bederfelijke goederen wilt vervoeren of een kleinere zending hebt, wij passen onze diensten aan om aan uw specifieke eisen te voldoen. Met een breed scala aan temperatuuropties en routes bieden wij een op maat gemaakte logistieke oplossing die aan uw planning en budget tegemoetkomt. Koeltransport Lelystad staat klaar om uw logistieke partner te zijn en uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren, waar en wanneer u maar wilt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Lelystad bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Lelystad bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Zilverparkkade
 • omgeving NS-station
 • Dukaatplein
 • HanzePark
 • Lelycentre
 • Lelystad Airport Business Park

Voor alle diensten van de koerier in Lelystad klik hier. 

Koerier Lelystad: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Lelystad voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Lelystad. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Lelystad zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Lelystad vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Lelystad en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Lelystad is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Lelystad is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Lelystad of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Lelystad!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Lelystad en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Lelystad
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Lelystad en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Lelystad klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Lelystad weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Lelystad en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Lelystad;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Lelystad: Snelheid bij urgentie

Voor urgente zendingen in Lelystad is er de spoedkoerier Lelystad. Of het nu gaat om spoedleveringen van medische benodigdheden of belangrijke documenten die met de hoogste prioriteit moeten worden verzonden, de spoedkoerier Lelystad staat klaar om te helpen. Met ons snelle respons en toegewijde service kunnen wij in noodgevallen snel handelen en cruciale zendingen op tijd afleveren. De spoedkoerier Lelystad begrijpt de urgentie en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren kunnen vertrouwen op tijdige en secure leveringen.

Koeriersdienst Lelystad:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Lelystad een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Lelystad? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Lelystad zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Lelystad
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Lelystad: Een Moderne Stad vol Koeriersdiensten

Met een inwonersaantal van circa 80.000 is Lelystad een moderne stad gelegen in de provincie Flevoland. Deze jonge stad is ontstaan uit de inpoldering van het IJsselmeer en heeft zich ontwikkeld tot een levendige gemeenschap. Lelystad biedt niet alleen een prachtige omgeving met natuurgebieden en waterpartijen, maar staat ook bekend om zijn efficiënte en betrouwbare koeriersdiensten.

Lelystad biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel inwoners als ondernemers. Met moderne woonwijken, een divers winkelaanbod en diverse bedrijventerreinen bruist de stad van activiteit. Onze koeriersdienst in Lelystad speelt een cruciale rol in het ondersteunen van lokale bedrijven en inwoners door pakketten en goederen snel en veilig te bezorgen. Of het nu gaat om een belangrijke zakelijke levering of een persoonlijk pakket, de koeriers van Lelystad staan klaar om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Koerier Lelystad: Betrouwbare bezorgservice

In het bruisende Lelystad spelen de diensten van koerier Lelystad een belangrijke rol in de logistiek. Of het nu gaat om pakketbezorging, transport van goederen of distributieopdrachten, de koeriers in Lelystad zorgen voor betrouwbare en efficiënte bezorging. Wij begrijpen de lokale behoeften en bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de wensen van bedrijven en particulieren. Koerier Lelystad is een vertrouwde partner voor een snelle en zorgvuldige afhandeling van diverse logistieke taken.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan