Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Lochem ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Lochem

Koerier Lochem - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Lochem? TK Koeriers, de ultieme koerier in Lochem sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Lochem voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Lochem dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Lochem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Lochem? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Lochem ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Lochem: 088-6066800
Koeriersdienst Lochem vlag foto koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Lochem

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Lochem - Uw snelle en betrouwbare partner voor spoedzendingen!

Spoedkoerier Lochem is dé keuze voor bedrijven die snelheid en betrouwbaarheid vereisen bij hun leveringen. Onze gecertificeerde koeriers zijn experts in het efficiënt en veilig bezorgen van uw belangrijke zendingen. Met Spoedkoerier Lochem bent u verzekerd van razendsnelle leveringen, ongeacht de omstandigheden.

24/7 beschikbaarheid voor spoedzendingen

Bij spoedkoerier Lochem begrijpen wij dat spoedzendingen geen wachttijd dulden. Daarom zijn onze koeriers 24/7 beschikbaar, klaar om uw goederen en documenten op te halen en af te leveren op elk gewenst moment. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten binnen heel Nederland op de afhaallocatie. Wij staan paraat om aan uw dringende behoeften te voldoen, altijd en overal.

Maatwerk spoedkoerier oplossingen

Spoedkoerier Lochem begrijpt dat elke zending uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen. Of u nu lokale leveringen in Lochem nodig heeft of internationale verzendingen wilt regelen, spoedkoerier Lochem heeft de expertise en middelen om het perfect voor u te regelen.

Kies voor spoedkoerier Lochem en ervaar ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit in spoedzendingen. Wij zijn uw partner voor al uw dringende bezorgbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Lochem - Uw toonaangevende partner in gekoeld transport

Bent u op zoek naar efficiënt en veilig koeltransport? Zoek niet verder! Koeltransport Lochem is uw toonaangevende keuze voor hoogwaardige gekoelde logistieke oplossingen. Met een modern wagenpark en deskundig personeel bieden we transportoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Specialisten in gekoeld transport

Bij koeltransport Lochem begrijpen wij de unieke eisen van gekoeld transport. Wij zijn specialisten in het vervoeren van temperatuurgevoelige ladingen, of het nu gaat om versproducten, farmaceutische goederen of andere bederfelijke goederen. Onze geavanceerde koeltechnologie garandeert de juiste temperatuur gedurende de hele reis.

Uw partner voor gekoelde logistiek

Koeltransport Lochem gaat verder dan alleen transport; wij zijn uw partner voor gekoelde logistiek. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat wij altijd aan uw specifieke behoeften voldoen en uw goederen veilig en vers op hun bestemming afleveren.

Kies voor koeltransport Lochem en ervaar de voordelen van hoogwaardig gekoeld transport. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte. Koeltransport Lochem - uw betrouwbare partner in gekoelde logistiek!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Lochem bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Lochem bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Goorseweg
 • Diekink
 • Aalsvoort

Voor alle diensten van de koerier in Lochem bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Lochem: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan met onze koerier in Lochem. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Lochem voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft voor onze koerier Lochem een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Lochem. In een stad met ruim 34.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Lochem zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Lochem? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal kiezen voor een koerier in Lochem en geen luchtvracht?

Binnen een afstand van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Lochem te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Lochem, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Waarom een spoedkoerier vanaf Lochem en geen spoedtransport per vrachtwagen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Lochem aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Lochem draaien wij op maximale persoonlijke aandacht voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Onmisbare betrouwbaarheid als koeriersbedrijf

Wanneer u ons als uw koerierspartner kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig geëlimineerd. Wij rijden toegewijd en direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid en transparantie of track en trace

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Lochem kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Lochem of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Lochem!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Lochem en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Lochem
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Lochem en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Lochem bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Lochem weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in LochemNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Lochem daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Lochem;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, onze koerier uit Lochem niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Lochem: Natuurlijke schoonheid en recreatie

Lochem is gezegend met een betoverend landschap, omringd door weelderige bossen en de kronkelende rivier de Berkel. Voor de avontuurlijke geesten biedt de spoedkoerier Lochem een snelle en efficiënte service om outdooruitrusting te bezorgen voor wandelaars, fietsers en kanoërs die de prachtige natuur van Lochem willen verkennen. De stad trekt ook natuurliefhebbers en rustzoekers aan, die genieten van de rust en schoonheid van dit stukje paradijs.

Koeriersdienst Lochem:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Lochem een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Lochem? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Lochem zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Lochem
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Lochem: Een levendige stad aan de Berkel

Lochem, een schilderachtige stad gelegen in Gelderland, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het historische centrum van de stad ademt nog steeds de sfeer van vervlogen tijden, met zijn prachtige kerken en eeuwenoude panden. Het is geen verrassing dat toeristen en inwoners zich vaak tot de lokale koerier Lochem wenden om historische artefacten en kunstwerken te versturen, waardoor de cultuur van Lochem met de wereld wordt gedeeld.

Koerier Lochem en economische bloei

Lochem is niet alleen een plek van historische betekenis en natuurlijke schoonheid, maar ook een stad met economische bloei. De lokale economie floreert, met tal van bedrijven die hier hun thuisbasis hebben. Voor bedrijven die snel documenten of goederen moeten verzenden, is er spoedkoerier Lochem, die bekend staat om zijn betrouwbaarheid. Koerier Lochem speelt ook een cruciale rol in de lokale bedrijfsvoering, en verbindt Lochem met de omliggende steden en de rest van Nederland, waardoor de stad een welvarend zakelijk knooppunt blijft. Lochem, met zijn rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheid en economische vitaliteit, blijft een prachtige plek om te wonen en te bezoeken.

Een spoedkoerier uit Lochem nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Lochem nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat kost een koerier uit Lochem?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Lochem

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Lochem moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Lochem:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Lochem en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Lochem

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht van of naar Lochem op dezelfde dag voor de koerier Lochem via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Lochem