Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Luxemburg ? TK Koeriers: dé internationale koerier

Koerier Luxemburg - Spoedkoerier voor uw spoedlevering naar Luxemburg nodig? Ontdek TK Koeriers, dé expert in internationaal koerierswerk met meer dan 15 jaar ervaring. Met een zeer korte reactietijd van slechts 30 minuten na het aannemen van uw opdracht, staat onze internationale koerier voor uw deur klaar om uw zending op te halen.

TK Koeriers, uw betrouwbare partner, beschikt niet alleen over eigen ervaren koeriers, maar ook over een uitgebreid netwerk van betrouwbare gescreende chauffeurs. Van een simpele enveloppe tot meerdere pallets, wij bezorgen het direct op elk gewenst adres in Nederland en de rest van Europa. Met ons internationale koeriersbedrijf zijn we 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor al uw transportbehoeften.

En maakt u zich geen zorgen: uw goederen zijn verzekerd tijdens het transport in de gehele EU. Kies voor snelheid, ervaring en betrouwbaarheid - neem direct contact op met TK Koeriers!

Contactinformatie

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Luxemburg ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-60666810 of whatsapp naar 06-26784991. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.


Spoed? Bel nu: 088-6066800
Koeriersdienst Luxemburg luchtfoto kasteel Vianden koerier
Koeriersbedrijf Luxemburg vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Luxemburg

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Luxemburg - Uw snelle en betrouwbare internationale transportpartner!

Op zoek naar een spoedkoerier voor een spoedlevering van of naar Luxemburg die zich onderscheidt door snelheid en betrouwbaarheid? Zoek niet verder, want spoedkoerier Luxemburg is uw ideale partner voor snelle leveringen in het Groothertogdom Luxemburg hoe het land officieel wordt genoemd.

Supersnelle leveringen naar of vanaf Luxemburg

Wij als spoedkoerier voor Luxemburg zijn gespecialiseerd in het leveren van spoed bezorgingen door of vanaf heel Luxemburg. Onze ervaren chauffeurs staan 24/7 paraat om uw spoedzendingen met de hoogste prioriteit te behandelen, zodat uw goederen op tijd op bestemming worden afgeleverd.

Efficiënt gemaakte spoedoplossingen

Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare ladingen of medische benodigdheden, spoedkoerier Luxemburg biedt op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen. Wij begrijpen dat uw zendingen uniek zijn en met de grootste zorg behandeld moeten worden.

Kies voor spoedkoerier Luxemburg en ervaar de geruststelling van een snelle, betrouwbare en flexibele partner voor al uw spoedleveringen in of vanaf Luxemburg. Wij zijn er altijd om uw logistieke uitdagingen aan te gaan.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Luxemburg - Uw koellogistieke partner

Ontdek de voordelen van koeltransport naar of vanaf Luxemburg, uw toonaangevende partner voor koellogistiek. Onze betrouwbare service zorgt voor de kwalitatief hoogwaardige  levering van uw temperatuurgevoelige lading.

Betrouwbaar koeltransport naar of vanaf Luxemburg

Bij koeltransport Luxemburg staat betrouwbaarheid voorop. Onze geavanceerde koelwagens worden nauwkeurig onderhouden, en onze hoogwaardige temperatuurbeheersing garandeert de kwaliteit van uw goederen gedurende het hele transportproces.

Op maat gemaakt dienstaanbod voor u

Koeltransport Luxemburg begrijpt dat uw lading kostbaar is. Of het nu gaat om farmaceutische goederen, verse producten of andere temperatuurgevoelige vracht, wij passen onze diensten aan uw eisenpakket aan. Kies koeltransport Luxemburg en ervaar de hoogste standaard in koellogistiek, met gegarandeerde temperatuurbeheersing en tijdige levering, keer op keer. Uw succes blijft onze missie.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Spoedopdracht naar Luxemburg? Onze specialisatie.

Schakel ons koeriersbedrijf direct in voor al uw internationale spoedopdrachten, met onze expertise en razendsnelle leveringen als garantie binnen de gehele EU en nationaal! Bij ons staat snelheid centraal: binnen gemiddeld 30 minuten zijn we op uw locatie, vaak zelfs nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons topprioriteit! Bel ons spoednummer 088-6066800 voor een directe spoedrit of een rit op dezelfde dag. Voor algemene vragen of minder dringende zendingen kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.

Wij begrijpen als geen ander de urgentie van spoedopdrachten. Het kan u of uw klant aanzienlijke kosten besparen, of het nu gaat om naleveringen, belangrijke documenten of essentiële belangrijke machineonderdelen voor het herstarten van een productieproces. Wij werken ook samen met overheidsinstanties, waarbij wij documenten door heel Europa bezorgen. De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd!

En internationale leveringen die nog sneller op locatie geleverd moeten worden, bieden wij de unieke optie van 2 chauffeurs op 1 bestelbus, waardoor reis- en rusttijden worden verkort. Kies voor efficiëntie en snelheid met onze koeriersdienst!

Voor informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

Heeft u een zending die snel bezorgd moet worden in Luxemburg?

Een spoedkoerier voor Luxemburg is de beste oplossing als u een zending met spoed wilt laten ophalen en afleveren, dit heeft bij ons een hoge prioriteit. Of het nu gaat om machine onderdelen waardoor een productieproces weer moet gaan draaien of een nalevering om een klant tevreden te houden, wij hebben bijna alles al vervoerd. 1 van onze klanten is de overheid, hiervoor vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B, bijna alles is mogelijk.

Vaak wordt een internationaal koeriersbedrijf ingezet als ander transport te langzaam is of als er een nalevering nodig is en er geen ander transport meer beschikbaar is. Wij garanderen een razendsnelle aanrijtijd. Wij hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van internationale koeriers. Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan ons spoednummer via 088-6066800.  Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

 

Internationaal transport naar Luxemburg? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vliegtuig?

Vooral tot een afstand van 2000 km naar bestemmingen zoals Luxemburg is een koerier sneller. In vergelijking met luchtvervoer biedt een koeriersdienst een snellere optie, dankzij soepelere laad- en losprocedures, vermijding van uitgebreide document- en douaneformaliteiten, doordat wij geen rekening hoeven te houden met het transport van en naar het vliegveld .

Risico vermijden

Luchtvrachtzendingen zijn niet alleen kostbaar, maar dragen ook een verhoogd risico op beschadiging, aangezien producten vaak van hand tot hand gaan tijdens het proces. Vertragingen in op- en overslag of verwisseling van adressen kunnen leiden tot foutieve afleveringen, met aanzienlijke kosten en inkomstenderving als gevolg. Als erkende koeriersdienst voor Luxemburg, bieden wij 24/7 bereikbaarheid, heldere communicatie en korte lijnen voor al uw transportbehoeften.

Track en trace

Bij ons krijgt u op verzoek een track en trace code voor real-time monitoring van de koerier en/of de orderstatus. Wij streven naar de hoogste kwaliteit in plaats van kwantiteit voor al uw transport. Profiteer van de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, waardoor de reistijd aanzienlijk wordt verminderd. Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en duidelijkheid met ons koeriersbedrijf voor Luxemburg!

Waarom een internationaal koerier en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Ga voor snel en efficiënt internationaal spoedtransport met onze spoedkoeriersdienst! Ontdek de voordelen die u veel tijd besparen op zowel nationale als internationale lange ritten.

Snelheid

Onze spoedkoeriers halen hogere snelheden dan vrachtwagens, wat resulteert in aanzienlijke tijdwinst. Met dedicated transport naar de afleveradressen, vermijden wij tussenstops, waardoor uw zending nog sneller op de gewenste bestemming aankomt.

Minimaliseren van de risico's

Bij ons wordt geen andere lading met uw goederen gecombineerd, wat het risico op schade tot een minimum beperkt. Met betrouwbaar dedicated sneltransport naar Luxemburg vermijden wij opslag en het risico van verwisselde adressen, wat leidt tot hogere kosten en inkomstenderving.

Reistijd en Track en Trace

Onze spoedkoeriers zijn niet gebonden aan lange verplichte rusttijden zoals vrachtwagenchauffeurs. Profiteer van de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten voor een aanzienlijke verminderding van de reistijd. Blijf goed geïnformeerd over de verwachte leveringstijd met korte communicatielijnen en de optie voor live track en trace van de koerier en/of orderstatus.

Kies voor TKkoeriers: snel, betrouwbaar, en volledig gecontroleerd spoedtransport met onze toegewijde spoedkoeriersdienst!

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Luxemburg of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Koeriersbedrijf voor Luxemburg met meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

Koerier naar Luxemburg | 24-uurs koeriersdienst | TK Koeriers

Wij staan als internationaal koeriersbedrijf al meer dan 15 jaar bekend vanwege onze:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibiliteit
 • Gemiddeld binnen 30 minuten op locatie
 • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
 • Veel ervaring met ritten naar Luxemburg
 • 24-uurs en 7 dagen per week beschikbaar voor ritten naar Luxemburg
 • Wij vervoeren bijna alles, van een enveloppe tot meerdere pallets
 • Europees dekkend netwerk van koeriers

Koeriersbedrijf Luxemburg: betrouwbaar en flexibel

In veel Europese landen, zoals Luxemburg, staan wij bekend als een betrouwbaar koeriersbedrijf. Wij bieden een razendsnelle service en gunstige tarieven.

Met een ongekende snelheid en voordelige tarieven bieden wij een service die, in combinatie met uw facturering, een doorslaggevende factor kan zijn voor uw klanten om bij uw bedrijf te bestellen. Talloze ondernemers zijn al met grote tevredenheid overgestapt op onze diensten. Wordt u de volgende tevreden klant?

Onze internationale koeriers zijn niet alleen flexibel in hun werk, maar ook buitengewoon toegewijd aan de verantwoorde overdracht en transport van de goederen. Met onze speciale koeriers voor Luxemburg bent u verzekerd van tijdige bezorging en een betrouwbare aflevering van uw zending. Kies voor succes en betrouwbaarheid met ons als uw koeriersbedrijf TKkoeriers!

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf voor LuxemburgNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO-vergunning stelt drie voorwaarden aan ons internationale koeriersbedrijf, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardigheid en vakbekwaamheid. Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

24-uurs koeriersdienst Luxemburg

Luxemburg, het kleine land in West-Europa, heeft veel te bieden. Het staat bekend om zijn prachtige kastelen, waaronder het kasteel van Vianden, en pittoreske valleien. Luxemburg-Stad, de hoofdstad, is een mix van moderniteit en geschiedenis, met indrukwekkende vestingwerken en een bruisend stadsleven. De Luxemburgse keuken combineert invloeden uit buurlanden, wat leidt tot heerlijke gerechten zoals Rieslingwijnen en Ardense ham. Het land biedt een uitstekende balans tussen natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom.

Wij rijden onder andere naar volgende plaatsen in Luxemburg:

 • Luxemburg
 • Esch-sur-Alzette
 • Differdange
 • Dudelange
 • Ettelbruck

Uiteraard ook naar de kleine dorpen of dit nu laag gelegen dorpen of bergdorpen zijn, niks is ons te gek en qua afstand te ver! Staat de plaats voor uw zending er niet bij? Die kunnen wij uiteraard ook verzorgen. Voor meer informatie over onze service bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Een internationaal spoedkoerier naar Luxemburg nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier naar Luxemburg nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp.

Wat zijn de tarieven voor een koerier naar Luxemburg?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag. De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur.

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen bezoekt u onze tarieven pagina.

 

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport naar Luxemburg

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig naar Luxemburg moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport naar Luxemburg:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; we leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen we voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport naar Luxemburg en verzeker u van snelle, veilige leveringen naar Luxemburg. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor onze koerier naar Luxemburg.

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier naar Luxemburg