Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Maastricht ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Maastricht

Koerier Maastricht - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Maastricht? TK Koeriers, de ultieme koerier in Maastricht sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Maastricht voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Maastricht dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Maastricht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Maastricht? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Maastricht ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Maastricht: 088-6066800
Koeriersdienst Maastricht foto stadhuis gemeentehuis koerier
Koeriersbedrijf Ede vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Maastricht

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Maastricht - Snel, efficiënt en veilig!

Met spoedkoerier Maastricht verzekert u zich van razendsnelle en veilige leveringen binnen en buiten de regio. Onze betrouwbare koerier in Maastricht staat 24/7 paraat om uw dringende pakketten en belangrijke documenten met uiterste zorg te verzenden.

Snelheid staat centraal!

Bij spoedkoerier Maastricht begrijpen wij het belang van tijdige leveringen voor uw bedrijfsvoering. Daarom garanderen wij een snelle afhaling van uw zending en een directe koerierstoewijzing om vertraging te minimaliseren. Dankzij onze geavanceerde trackingtechnologie houdt u real-time zicht op uw zending.

Betrouwbaarheid die telt

Met spoedkoerier Maastricht kunt u volledig vertrouwen op de veilige afhandeling van uw kostbare zendingen. Wij zijn toegewijd aan het bieden van betrouwbare en verzekerde diensten. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit!

Kies vandaag nog voor spoedkoerier Maastricht en ervaar de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid van onze koeriersdiensten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en laat ons uw logistieke uitdagingen overtreffen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Maastricht - Betrouwbare oplossingen voor uw koelbehoeften!

Koeltransport Maastricht biedt hoogwaardige en betrouwbare koeltransportdiensten die speciaal zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons ervaren team van professionals staat garant voor efficiëntie, veiligheid en tijdige levering van uw temperatuurgevoelige goederen. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige lading, wij zorgen voor de optimale temperatuurbeheersing gedurende het hele transportproces.

Vertrouw op onze geavanceerde koeltechnologie en modern wagenpark

Bij koeltransport Maastricht maken wij gebruik van geavanceerde koeltechnologie en een modern wagenpark om ervoor te zorgen dat uw goederen in optimale staat blijven tijdens het transport. Onze voertuigen zijn uitgerust met state-of-the-art koelsystemen en worden regelmatig onderhouden om een constante temperatuur te garanderen. Bovendien zijn al onze chauffeurs getraind in temperatuurbeheersing en logistieke processen, waardoor uw lading in veilige handen is.

Flexibele en klantgerichte dienstverlening voor uw bedrijf

Bij koeltransport Maastricht begrijpen wij dat elk bedrijf unieke koelbehoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele en klantgerichte diensten die kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Of u nu een regelmatige transportpartner nodig heeft of een eenmalige zending wilt verzenden, wij staan voor u klaar. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd paraat om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Vertrouw op koeltransport Maastricht voor uw koelbehoeften en ervaar de hoogwaardige service die uw bedrijf verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een op maat gemaakte oplossing.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Maastricht bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Maastricht bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijvenpark Maastricht-Zuid
 • Merum
 • Bosscherveld
 • Eijsden-Gronsveld
 • Stadsrand Noord
 • Randwyck
 • Scharn-Noord
 • Reubenberg – Swalmen
 • Roerdalen
 • Willem Alexander

Voor alle diensten van de koerier in Maastricht bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Maastricht: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan met onze koerier in Maastricht. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Maastricht voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft voor onze koerier Maastricht een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Maastricht. In een stad met ruim 121.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Maastricht zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Maastricht? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal kiezen voor een koerier in Maastricht en niet voor luchtvracht?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Maastricht te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Maastricht, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom internationaal spoedtransport per koerier vanaf Maastricht en niet per vrachtwagen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Maastricht vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Maastricht en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Maastricht of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Maastricht!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Maastricht en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Maastricht
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Maastricht en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van koerier Maastricht bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Maastricht weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in MaastrichtNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Maastricht daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Maastricht;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, onze koerier uit Maastricht niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Snelle bezorging met spoedkoerier Maastricht

Voor dringende zendingen en spoedleveringen is spoedkoerier Maastricht uw beste keuze. Of het nu gaat om belangrijke documenten die direct moeten worden afgeleverd of medische benodigdheden die met spoed naar het ziekenhuis moeten worden gebracht, spoedkoerier Maastricht staat bekend om onze snelle en betrouwbare service. Wij begrijpen de urgentie van dergelijke zendingen en zorgen ervoor dat uw goederen met de hoogste prioriteit wordt behandeld en op tijd op de juiste bestemming aankomt.

Koeriersdienst Maastricht:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Maastricht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Maastricht? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Maastricht zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Maastricht
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Maastricht: Een historische stad vol koeriersdiensten

Welkom in Maastricht, een betoverende stad gelegen in het zuiden van Nederland. Met een inwonersaantal van ongeveer 122.000 mensen (2021) biedt Maastricht een bruisende gemeenschap en een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd. In deze historische stad zijn onze koeriersdiensten van onschatbare waarde om bedrijven en bewoners met elkaar te verbinden. Koerier Maastricht staat garant voor betrouwbare en efficiënte bezorging van uw pakketten en zendingen, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde logistieke oplossingen om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en op tijd worden afgeleverd.

Klantgerichte diensten bij koerier Maastricht

Koerier Maastricht streeft naar klantgerichte diensten bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en werken met zorg en toewijding om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Maastricht of internationale verzendingen, koerier Maastricht zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij uw goederen veilig en tijdig worden bezorgd.

Koeriersdienst Maastricht foto koerier

Een spoedkoerier uit Maastricht nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Maastricht nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Maastricht?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Maastricht

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Maastricht moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Maastricht:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Maastricht en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Maastricht

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht van of naar Maastricht op dezelfde dag voor de koerier Maastricht via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Maastricht