Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Meppel ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Meppel

Koerier Meppel - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Meppel? TK Koeriers, de ultieme koerier in Meppel sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze koeriersdienst is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven. Wij zijn het koeriersbedrijf in Meppel voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers is tevens het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Meppel dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Meppel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Meppel? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Meppel ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Meppel: 088-6066800
image-placeholer
Koeriersbedrijf Meppel vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Meppel

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Meppel - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Op zoek naar een spoedkoerier in Meppel die uw zending met de grootste zorg en snelheid aflevert? Kies voor spoedkoerier Meppel, uw betrouwbare partner in spoedleveringen.

Met spoedkoerier Meppel kunt u altijd op ons rekenen. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, kostbare goederen of urgente medische leveringen, wij staan 24/7 paraat om u van dienst te zijn.

Snelheid en efficiëntie

Bij spoedkoerier Meppel begrijpen wij dat tijd kostbaar is. Daarom bieden wij snelle en efficiënte koeriersdiensten aan, die perfect aansluiten bij uw transportbehoeften. Onze geavanceerde logistieke systemen en goed onderhouden voertuigen zorgen ervoor dat uw zendingen zonder vertraging worden afgeleverd en opgehaald.

Spoedleveringen in Meppel? Kies voor spoedkoerier Meppel!

Waarom compromissen sluiten als het om spoedleveringen gaat? Kies voor de betrouwbaarheid en snelheid van spoedkoerier Meppel. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de uitstekende service die uw dringende verzendingen verdienen. Uw spoed, onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

image-placeholer
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Meppel - Uw partner in perfect gekoelde logistiek

Op zoek naar betrouwbaar koeltransport in Meppel? Ontdek koeltransport Meppel, uw toonaangevende partner voor temperatuurgevoelige ladingen in de regio.

Met jarenlange ervaring en toegewijd vakmanschap is koeltransport Meppel dé keuze voor uw gekoelde vrachtbehoeften. Onze hooggekwalificeerde chauffeurs en moderne vloot garanderen de veilige en punctuele levering van uw producten, of het nu om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gekoelde goederen gaat.

State-of-the-Art koeltechnologie

Bij koeltransport Meppel investeren wij continu in geavanceerde koeltechnologie om de kwaliteit van uw goederen te waarborgen. Onze voertuigen zijn uitgerust met state-of-the-art temperatuurregelingssystemen en real-time monitoring, zodat uw lading altijd in optimale conditie blijft, ongeacht de afstand of de weersomstandigheden.

Klantgerichte service

Bij koeltransport Meppel begrijpen wij dat elke lading uniek is. Daarom bieden wij flexibele, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen. Onze klantgerichte aanpak, gecombineerd met onze uitstekende service, maakt ons de eerste keuze voor koeltransport in Meppel en omstreken.

Kies voor koeltransport Meppel en ervaar ongekende betrouwbaarheid en efficiëntie in temperatuurgevoelig transport. Uw lading is in goede handen, elke keer weer. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Meppel bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Meppel bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Blankenstein
 • Noord I en II
 • Oevers
 • Rogat

Voor alle diensten van koerier Meppel bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Meppel: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Meppel voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Meppel. In een stad met ruim 121.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Meppel zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Meppel? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Meppel?

Binnen een afstand van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Meppel te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongekende betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Meppel, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Waarom een internationaal koerier vanuit Meppel en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Meppel aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Meppel draaien wij op maximale persoonlijke aandacht voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Zuivere betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koeriersdienst kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig buiten spel gezet. Wij rijden direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid, track en trace en transparantie

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Meppel kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Meppel of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Meppel!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Meppel en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Meppel
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Meppel en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Meppel bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Meppel weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in MeppelNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan taan met onze koerier Meppel daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Meppel;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Meppel: Snelheid in noodzaak

In een stad die nooit stilstaat, is de spoedkoerier Meppel een absolute noodzaak. Of het nu gaat om medische leveringen of zakelijke documenten, deze spoedkoerier zorgt ervoor dat de dringende behoeften van Meppel met snelheid en precisie worden vervuld. De combinatie van historische charme en moderne efficiëntie maakt Meppel tot een stad waarin het verleden en het heden naadloos samenkomen.

Koeriersdienst Meppel:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Meppel een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Meppel? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Meppel zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Meppel
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Meppel: Een stad met historische pracht

Meppel, gelegen in de provincie Drenthe, is een stad doordrenkt van historische pracht. Met een inwonersaantal van ongeveer 34.000 biedt deze stad een perfecte combinatie van rijke tradities en modern gemak.

Koerier Meppel: Verbinding in de gemeenschap

De stad Meppel staat bekend om haar levendige gemeenschap, en de koerier Meppel speelt hier een centrale rol in. Deze lokale koeriersdienst verbindt niet alleen mensen met hun pakketten, maar ook met elkaar. Of het nu gaat om het bezorgen van boodschappen of het ondersteunen van lokale evenementen, de koerier Meppel is de ruggengraat van de stad.

Een spoedkoerier uit Meppel nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Meppel nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Meppel?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Meppel

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Meppel moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Meppel:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Meppel en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Meppel

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Meppel