Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Montferland ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Montferland

Koerier Montferland - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Montferland? TK Koeriers, de ultieme koerier in Montferland sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Montferland voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Montferland dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Montferland een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Montferland? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Montferland ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Montferland: 088-6066800
Koeriersbedrijf Montferland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Montferland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Montferland - Uw snelste partner voor spoedzendingen

Voor de snelste spoedzendingen in Montferland en omgeving is spoedkoerier Montferland dé keuze. In een wereld waarin tijd geld is, bieden wij met trots onze moderne vloot en ervaren chauffeurs aan om uw goederen snel en efficiënt te bezorgen. Spoedkoerier Montferland staat 24/7 klaar voor spoedzendingen waar elke seconde telt.

Betrouwbare spoedservice

Betrouwbaarheid is de hoeksteen van spoedkoerier Montferland. Met een bewezen staat van dienst in veilige en tijdige leveringen kunt u volledig op ons vertrouwen. Dankzij geavanceerde trackingtechnologieën blijft u altijd op de hoogte van de status van uw zendingen, zodat u met gemoedsrust kunt verzenden.

Efficiëntie en klantgerichtheid

Wij begrijpen het belang van efficiëntie en op maat gemaakte oplossingen. Spoedkoerier Montferland biedt logistieke oplossingen die niet alleen snel, maar ook kosteneffectief zijn. Ons team staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Kortom, voor de snelste, betrouwbaarste en meest efficiënte spoedzendingen in Montferland, is spoedkoerier Montferland uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek waarom spoedkoerier Montferland de eerste keuze is voor al uw spoedtransportbehoeften. Met spoedkoerier Montferland bereiken uw zendingen altijd snel en in perfecte staat hun bestemming!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Montferland - Uw partner voor betrouwbaar koeltransport

Op zoek naar hoogwaardig koeltransport? Zoek niet verder! Koeltransport Montferland staat klaar om aan al je koeltransportbehoeften te voldoen.

Met koeltransport Montferland bent u verzekerd van efficiënte en professionele koeloplossingen. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze logistieke ervaring, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan.

Koeltransport Montferland: Expertise in koellogistiek

Onze uitgebreide expertise in koeltransport Montferland stelt ons in staat om een breed scala aan producten veilig en op tijd te bezorgen. Of het nu gaat om bederfelijke goederen, farmaceutische producten of voedingsmiddelen, wij garanderen de juiste temperatuurbeheersing gedurende de hele reis.

Koeltransport Montferland: Klantgericht en flexibel

Bij koeltransport Montferland begrijpen wij dat geen twee transportbehoeften hetzelfde zijn. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke vereisten. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht de omvang van je lading of de bestemming.

Kies voor koeltransport Montferland en ervaar de perfecte combinatie van deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit in koellogistiek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw transportuitdagingen kunnen oplossen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Montferland bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Montferland bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Kollenburg
 • de Fluun
 • 't Goor
 • Immenhorst
 • EBT

Voor alle diensten van de koerier in Montferland bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Montferland: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Montferland voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Montferland. In een stad met meer dan 35.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Montferland zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Montferland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Montferland?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Montferland te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Montferland 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Waarom een internationaal koerier vanuit Montferland en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Montferland aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Montferland draaien wij op maximale persoonlijke toewijding voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koerierspartner kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig geëlimineerd. Wij rijden toegewijd en direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid en transparantie

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Montferland kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Montferland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Montferland!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Montferland en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Montferland
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Montferland en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Montferland bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Montferland weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in MontferlandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Montferland daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Montferland;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Monferland: Natuurlijke schatten

Spoedkoerier Montferland verbindt de stad met de overvloedige natuurlijke schatten van de regio. Montferland ligt aan de rand van het Montferlandse bos, dat uitnodigt tot wandelingen, fietstochten en natuurobservatie. Het heuvellandschap biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

Koeriersdienst Montferland:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Montferland een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Montferland? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Montferland zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Montferland
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Koeriersbedrijf in Montferland - Waar historie en natuur samenkomen

Met een inwonersaantal van meer dan 35.000, is Montferland een stad die trots is op haar historische pracht. Koerier Montferland speelt een cruciale rol in het behoud van deze rijke geschiedenis, terwijl spoedkoerier Montferland zorgt voor snelle leveringen binnen en buiten de stad. De stad wordt gekenmerkt door haar schilderachtige straatjes, eeuwenoude kerken en historische molens.

Koerier voor Montferland een stad met cultuur en een hechte samenleving.

Koerier Montferland en spoedkoerier Montferland spelen een essentiële rol in het verbinden van de stad met haar cultuur en gemeenschap. Montferland heeft een bloeiende culturele scene met festivals, markten en lokale evenementen die de lokale identiteit en saamhorigheid versterken. De stad staat bekend om haar vriendelijke inwoners en sterke gemeenschapszin. Montferland is een stad waar geschiedenis, natuurlijke schoonheid en cultuur samenkomen, wat het tot een bijzondere plek maakt om te wonen en te genieten van het lokale leven.

Een spoedkoerier uit Montferland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Montferland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Montferland?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Montferland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Montferland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Montferland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Montferland en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Montferland

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Montferland