Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Nieuwegein ? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Nieuwegein

Koeriersbedrijf Nieuwegein - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Nieuwegein - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Nieuwegein? TK Koeriers is dé koerier in Nieuwegein sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Nieuwegein en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Nieuwegein dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Nieuwegein een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Nieuwegein?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina koeriersdiensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Nieuwegein voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Nieuwegein: 088-6066800
Koeriersdienst Nieuwegein luchtfoto stadhuis koerier
image-placeholer

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Nieuwegein

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Nieuwegein - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid essentieel is bij spoedleveringen. Spoedkoerier Nieuwegein zorgt ervoor dat uw zending met de grootste zorg wordt behandeld, van ophalen tot afleveren. Onze professionele en vriendelijke koeriers staan garant voor een veilig transport en houden u constant op de hoogte van de voortgang van uw zending.

Uw partner voor snelle bezorging

Spoedkoerier Nieuwegein begrijpt de urgentie van uw zending. Met onze supersnelle bezorgservice garanderen wij dat uw goederen of document zo snel mogelijk op de gewenste bestemming aankomt. Wij hebben een uitgebreid netwerk van betrouwbare chauffeurs die bekend zijn met de regio, waardoor wij de snelste routes kunnen kiezen.

Efficiënte service

Met spoedkoerier Nieuwegein bespaart u kostbare tijd en moeite. Onze efficiënte service stelt u in staat om snel en gemakkelijk een spoedzending te regelen. Ongeacht de grootte of het gewicht van uw goederen, wij zorgen ervoor dat het op tijd en in perfecte staat wordt afgeleverd. Vertrouw op spoedkoerier Nieuwegein voor uw urgente zendingen!

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van spoedkoerier Nieuwegein. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Nieuwegein - Dé betrouwbare oplossing voor uw koelbehoeften

Profiteer van de hoogwaardige diensten van koeltransport Nieuwegein, dé expert op het gebied van koeltransport en temperatuurgecontroleerde logistiek. Met onze uitgebreide ervaring en toewijding staan wij garant voor betrouwbare en efficiënte transportoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Efficiënt, veilig en betrouwbaar - Koeltransport Nieuwegein staat voor u klaar!

Bij koeltransport Nieuwegein begrijpen wij het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in uw koeltransport. Onze geavanceerde vloot van voertuigen is uitgerust met state-of-the-art koeltechnologie en wordt onderhouden volgens de hoogste normen. Dit stelt ons in staat om uw goederen op de juiste temperatuur te houden gedurende het hele transportproces.

Wij geloven in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om gekoeld transport van bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige ladingen, ons ervaren team zorgt voor een naadloze uitvoering van uw logistieke processen.

Flexibiliteit en snelheid

Bij koeltransport Nieuwegein begrijpen wij dat tijd cruciaal is in de logistieke wereld. Daarom bieden wij flexibele planningsopties en leveren we snelheid zonder in te leveren op kwaliteit. Met onze efficiënte routes en ervaren chauffeurs zorgen we ervoor dat uw goederen op tijd en in optimale conditie arriveren.

Vertrouw op koeltransport Nieuwegein voor uw koeltransportbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw logistieke processen kunnen optimaliseren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Nieuwegein bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Nieuwegein bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Bedrijvenpark Het Klooster
 • Bedrijventerrein Plettenburg-De Wiers Zuid
 • Bedrijventerrein Liesbosch

Voor alle diensten van koerier Nieuwegein bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Nieuwegein: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Nieuwegein voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Nieuwegein. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Nieuwegein zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Nieuwegein? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Nieuwegein?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Nieuwegein vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Nieuwegein en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Nieuwegein en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Nieuwegein is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Nieuwegein is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Nieuwegein of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Nieuwegein!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Nieuwegein en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Nieuwegein
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Nieuwegein en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Nieuwegein bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Nieuwegein weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in NieuwegeinNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Nieuwegein en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Nieuwegein;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Snelle en betrouwbare spoedkoerier Nieuwegein

Voor dringende en spoedeisende zendingen is spoedkoerier Nieuwegein uw betrouwbare partner. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of andere kritieke leveringen, spoedkoerier Nieuwegein staat bekend om hun snelle en betrouwbare service. Wij begrijpen de urgentie van dergelijke zendingen en zorgen ervoor dat uw goederen met de hoogste prioriteit en zorgvuldigheid wordt behandeld, om ervoor te zorgen dat het tijdig en veilig op de juiste bestemming aankomt.

Koeriersdienst Nieuwegein:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Nieuwegein een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Nieuwegein? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Nieuwegein zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Nieuwegein
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Nieuwegein: een bruisende stad vol mogelijkheden

Welkom in Nieuwegein, een dynamische stad gelegen in de provincie Utrecht. Met een inwonersaantal van ongeveer 63.000 mensen (2021) biedt Nieuwegein een levendige gemeenschap en een bloeiende economie. In deze stad speelt de sector van koeriersdiensten een essentiële rol in het faciliteren van handel en het voldoen aan de bezorgbehoeften van bedrijven en inwoners. Koerier Nieuwegein staat klaar om uw goederen en zendingen betrouwbaar en efficiënt te bezorgen, waarbij wij gebruik maken van geavanceerde logistieke systemen en een uitgebreid netwerk van bezorgpartners.

Efficiëntie en klanttevredenheid bij koerier Nieuwegein

Koerier Nieuwegein streeft naar efficiëntie en klanttevredenheid in al onze diensten. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met toewijding om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Met onze professionele aanpak en geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Nieuwegein of internationale verzendingen, koerier Nieuwegein zorgt voor een soepele en betrouwbare ervaring, waarbij wij uw goederen veilig en tijdig bezorgen.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Nieuwegein nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Nieuwegein nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Nieuwegein?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Nieuwegein

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Nieuwegein moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Nieuwegein:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Nieuwegein en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Nieuwegein

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Nieuwegein