Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Purmerend? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Purmerend

Koeriersbedrijf Purmerend - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Purmerend - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Purmerend? TK Koeriers is dé koerier in Purmerend sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Purmerend en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Purmerend dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Purmerend een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Purmerend?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Purmerend voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Purmerend: 088-6066800

Voordelen koerier Purmerend

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Purmerend - Uw Partner voor Snelle en Dringende Bezorging

Spoedkoerier Purmerend is uw betrouwbare en professionele partner voor al uw spoedzendingen in Purmerend en omgeving. Wij begrijpen de urgentie van uw pakketten, documenten of goederen en zetten alles op alles om deze snel en veilig op de gewenste bestemming af te leveren.

Snelheid en Efficiëntie met Spoedkoerier Purmerend

Bij Spoedkoerier Purmerend staat snelheid centraal. Onze ervaren koeriers kennen de routes in Purmerend op hun duimpje en kunnen daardoor de snelste weg nemen. Of het nu om lokale bezorging binnen Purmerend gaat of een spoedlevering naar een andere stad, wij zorgen ervoor dat uw zendingen snel en efficiënt worden bezorgd.

Betrouwbaarheid en Flexibiliteit

Spoedkoerier Purmerend staat bekend om zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij begrijpen dat uw zendingen waardevol zijn en behandelen ze met de grootste zorg. Met onze flexibele diensten passen we ons aan uw specifieke behoeften aan, zodat we aan al uw spoedleveringen kunnen voldoen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Purmerend - Professioneel, Efficiënt en Veilig

Koeltransport Purmerend is dé specialist in temperatuurgecontroleerde logistiek in Purmerend en omgeving. Wij begrijpen dat het behoud van de versheid en kwaliteit van uw goederen van essentieel belang is. Met onze geavanceerde koelvoertuigen en ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw lading onder optimale omstandigheden vervoerd wordt, van ophaalpunt tot eindbestemming.

Gegarandeerde Versheid en Kwaliteit

Bij Koeltransport Purmerend staat versheid en kwaliteit centraal. Onze moderne koelvoertuigen zijn uitgerust met geavanceerde temperatuurregistratiesystemen, waardoor uw goederen in optimale conditie blijven tijdens het transport. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gekoelde goederen, wij garanderen dat uw zendingen vers en onaangetast aankomen.

Professioneel, Efficiënt en Veilig

Koeltransport Purmerend biedt een professionele, efficiënte en veilige logistieke oplossing. Ons team van experts werkt nauw samen om uw specifieke wensen te begrijpen en op maat gemaakte transportdiensten te leveren. Met onze punctualiteit, betrouwbaarheid en strikte veiligheidsmaatregelen kunt u erop vertrouwen dat uw waardevolle lading in goede handen is.

Kies vandaag nog voor Koeltransport Purmerend en verzeker u van professioneel, efficiënt en veilig transport van uw temperatuurgevoelige goederen. Neem contact met ons op voor al uw koeltransportbehoeften in Purmerend en omstreken. Vertrouw op onze expertise en toewijding om uw zendingen vers en onberispelijk af te leveren, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Purmerend bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Purmerend bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Baanstee Noord
 • Baanstee Oost en West
 • De Koog
 • Insulinde en Bamestra
 • Binnenstad Purmerend
 • Wagenweggebied
 • Wijkwinkelcentra

Voor alle diensten van de koerier in Purmerend klik hier. 

Koerier Purmerend: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Purmerend voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Purmerend. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Purmerend zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Purmerend vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Purmerend en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Purmerend is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Purmerend is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

 

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Purmerend of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Purmerend!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Purmerend en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Purmerend
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Purmerend en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Purmerend klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Purmerend weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Purmerend en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Purmerend;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Purmerend: Snelheid en betrouwbaarheid

In sommige gevallen is snelheid van essentieel belang. Daarom biedt Purmerend ook spoedkoerierdiensten aan. Of u nu dringende medische benodigdheden moet verzenden, last-minute contracten moet afleveren of belangrijke documenten met uiterste zorg moet bezorgen, de spoedkoerier Purmerend staat 24/7 paraat. Met onze toegewijde en ervaren team begrijpen wij de urgentie van uw zending en zullen ze er alles aan doen om deze met de hoogste prioriteit te behandelen. Betrouwbaarheid is hun sleutelwoord, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op de spoedkoerierdiensten in Purmerend.

Koeriersdienst Purmerend:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Purmerend een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Purmerend? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Purmerend zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Purmerend
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Purmerend: Een bruisende stad met korte bezorgroutes

Purmerend, een levendige stad gelegen in de provincie Noord-Holland, is een ware smeltkroes van cultuur, geschiedenis en moderne ontwikkelingen. Met een bevolking van ongeveer 80.000 inwoners is deze bruisende gemeente een ware magneet voor zowel bewoners als bezoekers.

Met zijn rijke historie en diverse architectuur biedt Purmerend een scala aan culturele bezienswaardigheden. Van het historische stadscentrum met charmante grachtenpanden tot aan de bekende Koemarkt, waar gezelligheid en culinaire hoogstandjes samenkomen. Bovendien is de stad omringd door prachtige natuur, waaronder het Purmerbos en het natuurgebied De Weidevenne. Het is dan ook geen verrassing dat Purmerend jaarlijks vele bezoekers trekt.

Efficiënte koeriersdiensten in Purmerend

Als u ooit een snelle en betrouwbare koeriersdienst nodig hebt, hoef je niet verder te zoeken dan de koerier in Purmerend. Onze koeriersdiensten in de stad staan bekend om hun professionaliteit en efficiëntie. Of je nu een pakketje wilt versturen, belangrijke documenten moet bezorgen of spoedkoerierdiensten nodig hebt, de koerier in Purmerend staat voor u klaar. Met ons uitgebreide netwerk en goed getrainde medewerkers zorgen wij ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomt. Geen stress meer over logistieke uitdagingen, want de koerier Purmerend neemt het graag van u over.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan