Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Raalte ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Raalte

Koerier Raalte - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Raalte? TK Koeriers, de ultieme koerier in Raalte sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven. Wij zijn het koeriersbedrijf in Raalte voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Raalte dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Raalte een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Raalte? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Raalte ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Raalte: 088-6066800
Koeriersbedrijf Raalte vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Raalte

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Raalte - Uw betrouwbare partner voor snelle spoedzendingen

Wanneer snelheid cruciaal is voor uw zendingen in Raalte en omstreken, vertrouw dan op spoedkoerier Raalte. Onze missie is duidelijk: supersnelle spoedleveringen. Met moderne voertuigen en ervaren chauffeurs bieden wij een efficiënte en snelle bezorgservice die aan al uw spoedbehoeften voldoet. Spoedkoerier Raalte is uw nummer één keuze voor snelle en betrouwbare leveringen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd

Bij spoedkoerier Raalte staat betrouwbaarheid bovenaan. Onze bewezen staat van dienst in veilige en tijdige leveringen getuigt van onze toewijding aan kwaliteit. Met behulp van geavanceerde trackingtechnologieën kunt u altijd de status van uw zendingen volgen en met vertrouwen verzenden.

Efficiënt en klantgericht

Wij begrijpen dat efficiëntie en kostenbeheersing belangrijk zijn. Spoedkoerier Raalte biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen die snel en kosteneffectief zijn. Ons klantgerichte team staat klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen en u een hoogwaardige service te bieden.

Kortom, voor snelle, betrouwbare en efficiënte spoedzendingen in Raalte is spoedkoerier Raalte uw ideale partner. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar waarom spoedkoerier Raalte de eerste keuze is voor al uw spoedtransportbehoeften. Met spoedkoerier Raalte bereiken uw zendingen altijd snel en in perfecte staat hun bestemming!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Raalte - Uw koellogistieke partner

Vertrouwen is de kern van succesvolle logistiek. Bij koeltransport Raalte nemen wij betrouwbaarheid serieus. Met decennia aan ervaring en een team van toegewijde professionals zorgen wij ervoor dat uw kostbare gekoelde lading altijd veilig en ongeschonden aankomt. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige vracht, wij zijn uw betrouwbare partner voor koeltransport.

Efficiënt koeltransport Raalte

Tijd en kosten zijn van cruciaal belang in de moderne logistiek. Koeltransport Raalte biedt efficiëntie zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met geoptimaliseerde routes en geavanceerde koeltechnologieën garanderen wij snelle leveringen en kosteneffectieve oplossingen. Kies voor ons om uw logistieke processen te optimaliseren.

Koeltransport Raalte: De keuze voor koellogistiek

Koeltransport Raalte is dé keuze voor gekoeld transport in Raalte en omstreken. Onze bewezen staat van dienst en klantgerichte benadering maken ons de voorkeur van talloze bedrijven. Laat ons uw partner zijn voor al uw gekoelde transportbehoeften en ervaar de hoogste standaard in betrouwbaarheid en efficiëntie. Neem nu contact op voor een offerte op maat en ontdek hoe koeltransport Raalte uw logistieke uitdagingen kan oplossen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Raalte bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Raalte bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • De Zegge
 • Blankenfoort

Voor alle diensten van koerier Raalte bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Raalte: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Raalte voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Raalte. In een stad met meer dan 37.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Raalte zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Raalte? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Raalte?

Binnen een afstand van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Raalte te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Raalte, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland

Waarom een internationaal koerier vanuit Raalte en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Raalte aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Dit biedt een duidelijk voordeel voor de efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Raalte draait alles om maximale persoonlijke toewijding voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons is er dus geen risico op opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Onmisbare betrouwbaarheid

Wanneer u ons kiest als uw koerierspartner, worden de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig geëlimineerd. Wij rijden toegewijd en direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid, track en trace en transparantie

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Raalte kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Raalte of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Raalte!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Raalte en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Raalte
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Raalte en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Raalte bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Raalte weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in RaalteNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Raalte en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Raalte;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Raalte: Lokale economie

Spoedkoerier Raalte ondersteunt de lokale economie van de stad. Raalte heeft een bloeiend zakelijk klimaat met diverse bedrijven en ondernemers die bijdragen aan de welvaart van de regio. De stad biedt een scala aan winkels, restaurants en dienstverleners, waarbij koerier Raalte en spoedkoerier Raalte de schakel zijn tussen de ondernemingen en hun klanten.

Koeriersdienst Raalte:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Raalte een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Raalte? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Raalte zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Raalte
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Raalte: Stad van traditie en gemeenschap

Met een inwonersaantal van meer dan 37.000, heeft Raalte een rijke historische kern die teruggaat tot de middeleeuwen. Koerier Raalte speelt een cruciale rol in het behoud van deze historische charme, terwijl spoedkoerier Raalte zorgt voor snelle leveringen binnen en buiten de stad. De stad staat bekend om haar pittoreske centrum met historische gebouwen en gezellige pleinen.

Cultuur en verbinding

Koerier Raalte en spoedkoerier Raalte spelen een essentiële rol in het verbinden van de stad met haar gemeenschap en cultuur. Raalte staat bekend om haar actieve culturele scene, met festivals, evenementen en kunstexposities die de lokale identiteit en saamhorigheid versterken. De stad is trots op haar gastvrije inwoners en sterke gemeenschapsgevoel. Raalte is een stad waar geschiedenis, economie en cultuur naadloos samenkomen, wat het tot een bijzondere plek maakt om te wonen en te genieten van het lokale leven.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Raalte nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Raalte nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Raalte?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Raalte

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Raalte moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Raalte:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Raalte en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Raalte

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Raalte