Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Rotterdam ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Rotterdam

Koerier Rotterdam - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Rotterdam? TK Koeriers, de ultieme koerier in Rotterdam sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Rotterdam voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Rotterdam dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Rotterdam een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Rotterdam? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Rotterdam ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Rotterdam: 088-6066800
Koeriersdienst Rotterdam foto Food Market Hall koerier
Koeriersbedrijf Rotterdam vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Rotterdam

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Rotterdam - Snel, betrouwbaar en efficiënt

Een spoedlevering in Rotterdam nodig? Vertrouw op spoedkoerier Rotterdam, dé specialist in razendsnelle bezorgdiensten in de regio. Met onze uitstekende reputatie als betrouwbare koeriersdienst, bieden wij de oplossing voor al uw urgente leveringen.

Snelle leveringen, gegarandeerd

Spoedkoerier Rotterdam staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid. Onze toegewijde koeriers zijn altijd paraat om uw pakketten, documenten en goederen met de grootste zorg en spoed naar elke gewenste locatie in Rotterdam te vervoeren. Met onze geavanceerde track-and-trace systemen kunt u uw zending real-time volgen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Betrouwbaarheid staat voorop

Wanneer het om spoedleveringen gaat, is betrouwbaarheid cruciaal. Bij spoedkoerier Rotterdam begrijpen wij dit als geen ander. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind om in elke situatie te handelen en uw zending veilig en op tijd af te leveren. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of kostbare goederen, u kunt vertrouwen op onze betrouwbare service.

Vertrouw op spoedkoerier Rotterdam voor al uw urgente bezorgbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze snelle, betrouwbare en efficiënte service. Uw spoedlevering is onze prioriteit!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Rotterdam - Uw betrouwbare partner voor geconditioneerd vervoer!

Koeltransport Rotterdam is uw ideale partner voor efficiënt en veilig geconditioneerd vervoer. Met onze geavanceerde koelwagens en ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw temperatuurgevoelige goederen altijd op de juiste condities worden vervoerd. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere gevoelige ladingen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid van koeltransport Rotterdam

Bij koeltransport Rotterdam begrijpen wij dat tijd essentieel is in de logistieke wereld. Daarom bieden wij flexibele transportoplossingen die naadloos aansluiten op uw planning. Onze betrouwbare diensten stellen u in staat om uw goederen op tijd en in optimale conditie te leveren. Met onze uitgebreide netwerk van gekwalificeerde partners kunnen wij elke bestemming in binnen- en buitenland bereiken, waardoor uw logistieke proces soepel verloopt.

Kostenbesparend koeltransport Rotterdam

Naast efficiëntie en betrouwbaarheid streven wij bij koeltransport Rotterdam ook naar kostenbesparing voor onze klanten. Onze geoptimaliseerde routes en geavanceerde trackingtechnologie helpen om brandstofverbruik te verminderen en onnodige kilometerstand te vermijden. Dit resulteert in lagere transportkosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw goederen.

Koeltransport Rotterdam biedt een totaaloplossing voor uw geconditioneerde transportbehoeften. Vertrouw op ons voor efficiëntie, betrouwbaarheid en kostenbesparing.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen vereenvoudigen en uw goederen in topconditie kunnen leveren!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst.

De beste en voordeligste koerier in Rotterdam bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Rotterdam en omgeving bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Tribes Rotterdam Coolsingel
 • Euro Tradepark
 • Bedrijvenpark Stadionweg
 • Bedrijventerrein Schiebroek
 • Bedrijvenpark Botlek
 • Spaanse Polder
 • Brainpark
 • Nieuw Oranjekanaal
 • Nieuw-Mathenesse
 • Rotterdam Albrandswaard
 • Rotterdam Albrandswaard
 • Vondelingenplaat

Voor de andere diensten van koerier Rotterdam bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Rotterdam: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Rotterdam. In een stad met ruim 664.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Rotterdam zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Rotterdam? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Rotterdam?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Rotterdam vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Rotterdam en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Rotterdam en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Rotterdam is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Rotterdam is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Rotterdam of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Rotterdam!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Rotterdam en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Rotterdam
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Rotterdam en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Rotterdam bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Rotterdam weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in RotterdamNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Rotterdam en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Rotterdam;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Rotterdam - Spoedleveringen op topsnelheid

Als spoedkoerier Rotterdam is er altijd haast. Deze stad is de economische motor van Nederland en de haven fungeert als toegangspoort tot Europa. Met bedrijven en organisaties die voortdurend goederen en documenten moeten verzenden, is de vraag naar snelle en betrouwbare bezorgdiensten enorm. Gelukkig staat spoedkoerier Rotterdam altijd klaar om aan deze eisen te voldoen. Met ons toegewijde teams en uitgebreide netwerk kunnen wij zendingen in recordtijd afhandelen, waardoor de bedrijvigheid van de stad in stand wordt gehouden.

Koeriersdienst Rotterdam:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Rotterdam een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Rotterdam? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Rotterdam zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Rotterdam
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Rotterdam: Een dynamische havenstad aan de Maas

Met zijn indrukwekkende skyline en internationaal gerenommeerde haven is Rotterdam een levendige stad die nooit slaapt. De stad trekt jaarlijks duizenden bezoekers en staat bekend om zijn moderne architectuur, levendige festivals en kosmopolitische sfeer. Met meer dan 650.000 inwoners is Rotterdam de op een na grootste stad van Nederland, en haar culturele diversiteit weerspiegelt zich in de vele eetgelegenheden, musea en winkels die de stad rijk is. Koerier Rotterdam speelt hier een essentiële rol in het vervoeren van goederen en pakketten door de stad, terwijl spoedkoerier Rotterdam garant staat voor snelle en betrouwbare leveringen.

De Rotterdamse haven: Poort naar de wereld

Als een van de grootste havens ter wereld vormt de haven van Rotterdam het kloppende hart van de stad. Dagelijks passeren duizenden schepen met goederen uit alle hoeken van de wereld de imposante kades. Koerier Rotterdam vervult een cruciale rol in het afhandelen van deze enorme stroom van vrachtvervoer, waarbij efficiëntie en snelheid van groot belang zijn. Spoedkoerier Rotterdam is zelfs in staat om urgent verzonden goederen met de hoogste prioriteit direct naar hun bestemming te brengen.

Kortom, Rotterdam is een stad die bruist van energie en bedrijvigheid. Met zijn dynamische haven, culturele diversiteit en voortdurende streven naar innovatie, is Rotterdam een stad die nooit stilstaat. Koerier Rotterdam en spoedkoerier Rotterdam spelen een cruciale rol in het efficiënt vervoeren van goederen en het waarborgen van snelle leveringen, wat bijdraagt aan de voortdurende groei en bloei van deze bruisende metropool aan de Maas.

Een spoedkoerier uit Rotterdam nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Rotterdam nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Rotterdam?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Rotterdam

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Rotterdam moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Rotterdam:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Rotterdam en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Rotterdam

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Rotterdam