Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Spijkenisse ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Spijkenisse

Koerier Spijkenisse - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Spijkenisse? TK Koeriers, de ultieme koerier in Spijkenisse sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Castricum voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Spijkenisse dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Spijkenisse een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Spijkenisse? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Spijkenisse ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Spijkenisse: 088-6066800
Koeriersdienst Spijkenisse foto theater De Stoep koerier
Koeriersbedrijf Spijkenisse vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Spijkenisse

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Spijkenisse - de beste keuze voor uw spoedzendingen!

Met spoed iets verzenden in Spijkenisse en omgeving? Kies voor de professionele en betrouwbare diensten van spoedkoerier Spijkenisse! Met onze snelle en efficiënte bezorgservice zorgen wij ervoor dat uw goederen en documenten snel op de juiste bestemming arriveren. Vertragingen zijn verleden tijd!

Snelheid gegarandeerd

Spoedkoerier Spijkenisse begrijpt het belang van tijdige leveringen. Daarom bieden wij een gegarandeerde snelle service waarop u kunt vertrouwen. Onze ervaren koeriers halen uw zending direct op en leveren deze zo snel mogelijk af op de gewenste locatie. Of het nu gaat om een belangrijk contract, een medisch spoedgeval of een kostbaar pakket, spoedkoerier Spijkenisse staat paraat!

Betrouwbaarheid voor gemoedsrust!

Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Onze spoedkoeriers zijn goed getraind, professioneel en gaan zorgvuldig om met uw waardevolle goederen. Daarnaast beschikken wij over moderne voertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste beveiligingssystemen. Bij spoedkoerier Spijkenisse kunt u erop vertrouwen dat uw zending in veilige handen is.

Kies voor spoedkoerier Spijkenisse en ervaar de snelheid en betrouwbaarheid van onze diensten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw spoedzending probleemloos bezorgen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Spijkenisse - Efficiënt en veilig

Koeltransport Spijkenisse biedt een efficiënte en veilige oplossing voor al uw temperatuurgevoelige logistieke behoeften. Met onze geavanceerde koelvrachtwagens en ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Of het nu gaat om bederfelijke levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, wij begrijpen het belang van nauwkeurige temperatuurcontrole en streven naar een onberispelijke uitvoering van uw zendingen.

Flexibiliteit en maatwerk bij koeltransport Spijkenisse

Bij koeltransport Spijkenisse begrijpen wij dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Of u nu behoefte heeft aan geconditioneerd transport over korte of lange afstanden, regelmatige leveringen of eenmalige zendingen, wij staan klaar om u te ondersteunen. Met onze uitgebreide vloot van koelvrachtwagens en ons ervaren team van professionals kunnen wij op maat gemaakte logistieke oplossingen bieden die voldoen aan uw verwachtingen.

Betrouwbaarheid en service van koeltransport Spijkenisse

Bij koeltransport Spijkenisse streven wij naar absolute betrouwbaarheid en uitstekende service. Wij begrijpen dat tijdige levering en onberispelijke kwaliteit essentieel zijn voor uw bedrijf. Daarom hebben wij strikte kwaliteitscontroles en procedures in plaats om ervoor te zorgen dat uw goederen in optimale staat aankomen. Onze toegewijde klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van updates over uw zendingen.

Vertrouw op koeltransport Spijkenisse voor al uw koellogistiek. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw temperatuurgevoelige transportbehoeften.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

De beste en voordeligste koerier in Spijkenisse bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Spijkenisse bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Halfweg I t/m IV
 • Molenwatering
 • Schenkel
 • Industriestraat
 • Moleneind
 • Harregat Zuidland
 • Polyanderweg

Voor alle diensten van de koerier in Spijkenisse bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Spijkenisse: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Spijkenisse voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Spijkenisse. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Spijkenisse zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Spijkenisse? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Spijkenisse?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Spijkenisse vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Spijkenisse en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Spijkenisse en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Spijkenisse is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Spijkenisse is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Spijkenisse of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Spijkenisse!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Spijkenisse en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Spijkenisse
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Spijkenisse en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Spijkenisse bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Spijkenisse weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in SpijkenisseNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Spijkenisse en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Spijkenisse;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Spijkenisse: Snelheid bij urgentie

Voor dringende zendingen biedt de spoedkoerier in Spijkenisse een uitkomst. Of het nu gaat om belangrijke documenten die direct moeten worden bezorgd of medische leveringen die met spoed naar de juiste bestemming moeten, spoedkoerier Spijkenisse staat paraat. Met onze 24/7 beschikbaarheid en snelle response zorgen wij voor een betrouwbare en tijdige aflevering. Spoedkoerier Spijkenisse begrijpt de urgentie en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren op ons kunnen vertrouwen.

Koeriersdienst Spijkenisse:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Spijkenisse een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Spijkenisse? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Spijkenisse zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Spijkenisse
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Spijkenisse: Een levendige stad met betrouwbare koeriersdiensten

Spijkenisse, een bruisende stad gelegen in de provincie Zuid-Holland, trekt met haar levendige sfeer en moderne voorzieningen vele bezoekers aan. Met haar levendige gemeenschap van ongeveer 72.000 inwoners, biedt Spijkenisse niet alleen een gevarieerde leefomgeving, maar ook betrouwbare koeriersdiensten. Met de efficiënte bezorging van koerier Spijkenisse en de snelle oplossingen van spoedkoerier Spijkenisse, speelt de stad een belangrijke rol in de logistieke sector en ondersteunt zij de groeiende behoeften van haar inwoners en bedrijven.

Spijkenisse heeft een gevarieerde gemeenschap waar diversiteit en cultuur samenkomen. De stad is trots op haar groene parken, gezellige winkelcentra en levendige uitgaansgelegenheden. Spijkenisse heeft een unieke mix van historische charme en hedendaagse dynamiek.

Koerier Spijkenisse: Efficiënte bezorging

In de moderne samenleving van Spijkenisse is de dienstverlening van koerier Spijkenisse van onschatbare waarde geworden. De stad heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk economisch centrum, waarbij snelle en betrouwbare bezorging van pakketten en goederen essentieel is. Onze koeriersdienst in Spijkenisse staat bekend om de efficiënte en klantgerichte aanpak. Of het nu gaat om lokale distributie, internationale verzendingen of logistieke oplossingen, koerier Spijkenisse zorgt voor een vlotte afhandeling.

Een spoedkoerier uit Spijkenisse nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Spijkenisse nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Spijkenisse?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Spijkenisse

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Spijkenisse moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Spijkenisse:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Spijkenisse en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Spijkenisse

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Spijkenisse