Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Terneuzen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Terneuzen

Koerier Terneuzen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Terneuzen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Terneuzen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Terneuzen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Terneuzen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Terneuzen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Terneuzen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Terneuzen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Terneuzen: 088-6066800
Koeriersdienst Terneuzen boulevard koerier
Koeriersbedrijf Terneuzen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Terneuzen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Terneuzen - Snelle en betrouwbare bezorging

Met spoed iets versturen in Terneuzen? Maak kennis met spoedkoerier Terneuzen - dé betrouwbare partner die uw dringende zendingen snel en veilig bezorgt. Met onze toegewijde koeriersdiensten en uitgebreide ervaring begrijpen wij de waarde van tijd en de behoefte aan efficiënte levering.

Betrouwbaarheid boven alles

Bij spoedkoerier Terneuzen begrijpen wij dat uw zending kostbaar is en dat u erop vertrouwt dat deze veilig en op tijd aankomt. Onze professionele koeriers zijn volledig verzekerd en beschikken over de benodigde expertise om uw pakket veilig te vervoeren. U kunt op ons rekenen voor een betrouwbare en zorgvuldige afhandeling van uw zending.

Uw partner voor onmiddellijke bezorging

Of u nu belangrijke documenten, een pakket of een spoedlevering hebt, spoedkoerier Terneuzen staat voor u klaar. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we aan uw specifieke behoeften voldoen. Met onze flexibele 24/7 service kunt u op elk moment van de dag op ons rekenen. Kies spoedkoerier Terneuzen voor een snelle en betrouwbare bezorging die voldoet aan uw hoogste verwachtingen.

Neem vandaag nog contact op met spoedkoerier Terneuzen voor al uw dringende zendingen en ervaar de ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid die wij bieden.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Terneuzen - Houd uw goederen vers en onberispelijk

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw koeltransportbehoeften in Terneuzen en omgeving? Zoek niet verder! Koeltransport Terneuzen staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige, veilige en efficiënte koeltransportoplossingen. Of u nu bederfelijke goederen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige ladingen vervoert, wij bieden de expertise en ervaring die nodig zijn om uw zendingen vers en onberispelijk af te leveren.

Geavanceerde Koeltechnologie: Uw garantie voor temperatuurbeheersing

Bij koeltransport Terneuzen begrijpen wij het belang van nauwkeurig temperatuurbeheer tijdens het transport. Onze vloot van moderne koelvrachtwagens is uitgerust met geavanceerde koeltechnologie en temperatuurregistratiesystemen, zodat we de ideale omstandigheden kunnen handhaven voor uw waardevolle lading. Van het ophalen van uw goederen tot de levering op de eindbestemming, kunt u erop vertrouwen dat uw producten in veilige handen zijn.

Efficiënt en klantgericht: Onze prioriteit is uw tevredenheid

Bij koeltransport Terneuzen streven wij naar maximale klanttevredenheid. Wij begrijpen dat tijdige levering essentieel is voor uw bedrijf, daarom zorgen we voor een efficiënte planning en uitvoering van uw transportopdrachten. Ons ervaren team van chauffeurs en logistieke professionals staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u te voorzien van persoonlijke aandacht en uitstekende service.

Vertrouw op koeltransport Terneuzen voor al uw koeltransportbehoeften in Terneuzen en de omliggende regio. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw waardevolle ladingen veilig en tijdig te vervoeren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Terneuzen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Terneuzen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Terneuzen Zuid (Koegorsstraat)
 • Handelspoort Zuid
 • Oostelijke Kanaaloevers (TZW: Haarmanweg/Handelspoort)
 • Value Park Terneuzen
 • North Sea Port
 • Westelijke kanaaloever
 • Vaartwijk, Noordpolder en Drieschouwen-Zuid

Voor alle diensten van de koerier in Terneuzen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Terneuzen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Terneuzen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zoetermeer. In een stad met bijna 55.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Terneuzen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Terneuzen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Terneuzen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Terneuzen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Terneuzen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Terneuzen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Terneuzen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Terneuzen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Terneuzen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Terneuzen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Terneuzen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Terneuzen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Terneuzen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van koerier Terneuzen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Terneuzen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in TerneuzenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Terneuzen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Terneuzen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Terneuzen: Snelle oplossingen bij urgentie

Voor urgente zendingen in Terneuzen staat spoedkoerier Terneuzen klaar. Of het nu gaat om spoedleveringen van medische benodigdheden of belangrijke documenten die met de hoogste prioriteit moeten worden verzonden, de spoedkoerier Terneuzen biedt snelle en betrouwbare oplossingen. Met ons snelle respons en toegewijde service kunnen wij in noodgevallen snel handelen en belangrijke zendingen op tijd afleveren. Spoedkoerier Terneuzen begrijpt het belang van spoedige leveringen en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren kunnen vertrouwen op tijdige en secure bezorging.

Koeriersdienst Terneuzen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Terneuzen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Terneuzen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Terneuzen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Terneuzen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Terneuzen: Een bruisende stad met snelle koeriersdiensten

Terneuzen, gelegen in de provincie Zeeland, is een bruisende stad met een bloeiende economie en een rijke maritieme geschiedenis. Met een inwonersaantal van ongeveer 55.000 mensen is Terneuzen een belangrijke havenstad aan de Westerschelde. De stad biedt een mix van historische charme en moderne faciliteiten, met gezellige pleinen, levendige winkelstraten en prachtige waterwegen. Terneuzen is ook bekend om haar uitgestrekte industriegebieden en de nabijheid van het Vlaamse achterland, waardoor het een strategische locatie is voor bedrijven.

Met de betrouwbare koeriersdiensten koerier Terneuzen en de snelle oplossingen van spoedkoerier Terneuzen wordt de stad niet alleen gekenmerkt door haar levendigheid, maar ook door haar efficiënte logistieke diensten.

Koerier Terneuzen: Betrouwbare bezorgservice

In het bruisende Terneuzen spelen de diensten van koerier Terneuzen een essentiële rol in de logistiek. Of het nu gaat om pakketbezorging, transport van goederen of distributieopdrachten, koerier Terneuzen zorgt voor betrouwbare en efficiënte bezorging. Wij begrijpen de lokale behoeften en bieden maatwerkoplossingen die voldoen aan de wensen van bedrijven en particulieren. Koerier Terneuzen is een vertrouwde partner voor een snelle afhandeling van diverse logistieke taken.

Een spoedkoerier uit Terneuzen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Terneuzen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Terneuzen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Terneuzen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Terneuzen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Terneuzen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Terneuzen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Terneuzen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Terneuzen