Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Tilburg ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Tilburg

Koerier Tilburg - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Tilburg? TK Koeriers, de ultieme koerier in Tilburg sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Tilburg voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Tilburg dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Tilburg een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Tilburg? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Tilburg ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Tilburg: 088-6066800
Koeriersdienst Tilburg luchtfoto piushaven koerier
Koeriersbedrijf Tilburg vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

   Voordelen koerier Tilburg

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Tilburg - Uw tijd is kostbaar!

Bent u op zoek naar een betrouwbare spoedkoerier in Tilburg die begrijpt dat tijd cruciaal is voor uw bedrijf? Zoek niet verder! Onze spoedkoeriers zijn experts in het leveren van snelle en efficiënte bezorgdiensten, speciaal afgestemd op uw spoedeisende behoeften. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate goederen of dringende pakketten, wij staan paraat om ze snel en veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Met onze spoedkoerierdiensten in Tilburg kunt u erop vertrouwen dat uw zending in goede handen is en binnen de afgesproken tijd wordt geleverd.

Spoedkoerier Tilburg: Flexibiliteit en maatwerk

Bij spoedkoerier Tilburg begrijpen wij dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele oplossingen en maatwerkopties die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om een last-minute levering, een dringende verzending buiten kantooruren of een complexe logistieke uitdaging, onze spoedkoeriers stellen alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Met ons uitgebreide netwerk van ervaren chauffeurs en geavanceerde traceersystemen kunt u te allen tijde de status van uw zending volgen en in realtime updates ontvangen.

Klanttevredenheid staat centraal bij spoedkoerier Tilburg

Bij spoedkoerier Tilburg is uw tevredenheid onze hoogste prioriteit. Wij streven ernaar om elke bezorging vlekkeloos en probleemloos te laten verlopen. Onze spoedkoeriers zijn getraind in klantenservice en gaan altijd een stap verder om aan uw verwachtingen te voldoen. Met onze betrouwbare en tijdige leveringen kunt u uw bedrijfsprocessen efficiënter maken en uw klanten tevreden houden. Wij bieden ook concurrerende tarieven en transparante prijsstelling, zodat u waar voor uw geld krijgt.

Waar wacht u nog op? Vertrouw op spoedkoerier Tilburg voor al uw spoedzendingen en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid die wij te bieden hebben. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Tilburg - Betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit

Koeltransport Tilburg biedt u een betrouwbare oplossing voor al uw temperatuurgevoelige transportbehoeften. Met jarenlange ervaring en een uitstekende staat van dienst zorgen wij ervoor dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. Onze vloot van moderne koelvrachtwagens is uitgerust met geavanceerde koelsystemen en wordt bemand door ervaren professionals die streven naar niets minder dan uitmuntendheid.

Efficiëntie en flexibiliteit

Bij koeltransport Tilburg begrijpen wij het belang van efficiëntie in de logistieke keten. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke eisen te begrijpen en op maat gemaakte transportoplossingen te bieden. Of het nu gaat om gekoeld voedsel, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, wij zorgen ervoor dat uw zendingen snel en efficiënt worden afgehandeld, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Als het gaat om koeltransport, staat kwaliteit voorop bij koeltransport Tilburg. Wij hanteren strikte kwaliteitscontroles en volgen strenge normen om ervoor te zorgen dat uw goederen onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Onze professionele chauffeurs en ondersteunend personeel zijn goed opgeleid en toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteitsservice. Bij koeltransport Tilburg kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in veilige handen zijn.

Vertrouw op koeltransport Tilburg voor uw koeltransportbehoeften en ervaar de betrouwbaarheid, efficiëntie en kwaliteit die ons onderscheidt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw transportuitdagingen kunnen aanpakken.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

De beste en voordeligste koerier in Tilburg bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Tilburg bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Albion
 • Enschot
 • Het Laar
 • Kanaalzone
 • Katsbogten
 • Kraaiven
 • Kreitenmolen
 • Loven
 • Rhijnkant
 • Stadsrand Dalem Zuid
 • Tradepark 58
 • Vossenberg
 • Wijkevoort

Voor alle diensten van koerier Tilburg bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Tilburg: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Tilburg voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Tilburg. In een stad met ruim 210.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Tilburg zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Tilburg? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Tilburg?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Tilburg vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Tilburg en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Tilburg en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Tilburg is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Tilburg is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Tilburg of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Tilburg!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Tilburg en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Tilburg
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Tilburg en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Tilburg bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Tilburg weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in TilburgNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Tilburg en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Tilburg;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Tilburg: Snel en betrouwbaar transport in het hart van Brabant

Spoedkoerier Tilburg speelt een belangrijke rol in het bedrijfsleven van de stad. Met de groeiende vraag naar snelle en betrouwbare bezorgdiensten zorgt spoedkoerier Tilburg ervoor dat goederen en documenten veilig en op tijd worden afgeleverd. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen de stadsgrenzen of om internationaal transport, spoedkoeriers Tilburg staat paraat om aan de behoeften van bedrijven en particulieren te voldoen. Met een uitgebreid netwerk van wegen en een strategische ligging in het hart van Brabant, is Tilburg de ideale uitvalsbasis voor koeriersdiensten.

Koeriersdienst Tilburg:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Tilburg een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Tilburg? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Tilburg zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Tilburg
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Tilburg: De levendige stad met een betrouwbare koerierdienst

Met een bevolking van meer dan 220.000 inwoners is Tilburg een bruisende stad in het zuiden van Nederland. De stad staat bekend om zijn diverse culturele scene, bloeiende industrieën en levendige sfeer. Naast deze aspecten heeft Tilburg ook een betrouwbare spoedkoerierdienst die essentieel is voor het soepele verloop van de lokale economie. Of het nu gaat om het leveren van belangrijke documenten of kostbare goederen, spoedkoerier Tilburg staat altijd klaar om met efficiëntie en snelheid de klus te klaren.

Koeriersdiensten die Tilburg met de rest van het land verbinden

Als een stad die zich richt op groei en ontwikkeling, is Tilburg de thuisbasis van een breed scala aan bedrijven en industrieën. Of het nu gaat om mode, technologie of logistiek, ondernemingen in Tilburg vertrouwen vaak op koeriersdiensten om hun producten en diensten te verbinden met andere steden in Nederland en daarbuiten. Met de betrouwbare koerier Tilburg kunnen bedrijven op tijd leveren, klanten tevreden stellen en concurrerend blijven in de snel veranderende markt.

Koeriersdienst Tilburg foto standbeeld centrum koerier

Een spoedkoerier uit Tilburg nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Tilburg nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Tilburg?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Tilburg

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Tilburg moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Tilburg:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Tilburg en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Tilburg

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Tilburg