Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Uithoorn ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Uithoorn

Koerier Uithoorn - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Uithoorn? TK Koeriers, de ultieme koerier in Uithoorn sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Uithoorn bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Uithoorn dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Uithoorn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Uithoorn? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Uithoorn ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Uithoorn : 088-6066800
Koeriersbedrijf Uithoorn vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Uithoorn

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Uithoorn - Snel, betrouwbaar, efficiënt

Op zoek naar een spoedkoerier die u kunt vertrouwen in Uithoorn? Spoedkoerier Uithoorn staat klaar om uw kostbare zendingen met de grootste zorg en snelheid te bezorgen.

Bij Spoedkoerier Uithoorn begrijpen wij dat tijd van essentieel belang is. Onze toegewijde chauffeurs zijn altijd paraat om uw spoedleveringen met maximale snelheid te verzorgen. Of het nu gaat om documenten, pakketten of gevoelige goederen, met spoedkoerier Uithoorn komt uw zending altijd op tijd aan.

Betrouwbaarheid in elke rit

Bij spoedkoerier Uithoorn geloven wij in betrouwbaarheid als de kern van onze dienstverlening. U kunt vertrouwen op onze professionele chauffeurs, hoogwaardige voertuigen en geavanceerde trackingtechnologieën om uw zending veilig en op tijd op de bestemming te krijgen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Efficiëntie die bespaart

Spoedkoerier Uithoorn streeft naar maximale efficiëntie in elke bezorging. Wij optimaliseren onze routes en logistieke processen om kosten te besparen voor u en uw bedrijf. Met spoedkoerier Uithoorn haalt u niet alleen snelheid en betrouwbaarheid in huis, maar ook kostenefficiëntie.

Kies spoedkoerier Uithoorn als uw betrouwbare partner voor al uw spoedzendingen in Uithoorn en omgeving. Wij zijn er altijd om uw logistieke behoeften te vervullen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Uithoorn - Uw betrouwbare partner voor temperatuurgevoelige logistiek

Bij koeltransport Uithoorn streven wij ernaar om uw goederen met precisie en zorg te leveren. Met onze expertise in koeltransport bieden wij hoogwaardige oplossingen die voldoen aan al uw logistieke behoeften.

Topkwaliteit in koeltransport

Koeltransport Uithoorn is uw garantie voor topkwaliteit in koeltransportdiensten. Onze ultramoderne vloot en geavanceerde koelsystemen zorgen ervoor dat uw bederfelijke goederen, farmaceutische producten en andere temperatuurgevoelige ladingen in optimale conditie blijven tijdens het transport.

Betrouwbaarheid die telt

Bij koeltransport Uithoorn begrijpen wij het belang van betrouwbaarheid. Onze toegewijde chauffeurs en geavanceerde trackingtechnologie zorgen ervoor dat uw lading op tijd en ongeschonden op de plaats van bestemming aankomt.

Kies vandaag nog voor koeltransport Uithoorn voor een naadloze en stressvrije logistieke ervaring. Wij zijn er trots op uw partner te zijn in koeltransport. Vertrouw op koeltransport Uithoorn voor uw waardevolle lading.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Uithoorn bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Uithoorn bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Bedrijventerrein Uithoorn 

Voor alle diensten van de koerier in Uithoorn bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Uithoorn: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Uithoorn voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Uithoorn. In een stad met meer dan 30.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Uithoorn zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Uithoorn? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom kiezen voor een koerier vanuit Uithoorn in plaats van internationale luchtvracht voor spoedzendingen?

Binnen een straal van 2000 kilometer blijkt het vaak sneller en efficiënter te zijn om spoedzendingen vanuit Uithoorn te verzenden via een koeriersdienst dan per vliegtuig. Dit komt door de vele vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchttransport, evenals het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Het verzenden van goederen via luchtvracht is niet alleen duur, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Bij ons gaan de goederen echter rechtstreeks van het laadadres naar het afleveradres zonder tussenstops. Bovendien worden er bij ons geen andere goederen bijgeladen of naast de uwe geplaatst, wat de kans op schade minimaliseert.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij bieden betrouwbare koeriersdiensten in Uithoorn die 24/7 beschikbaar zijn voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort als extra voordeel.

Waarom kiezen voor een internationale koerier vanuit Uithoorn en geen klein spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Uithoorn is dat we rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Uithoorn hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. We zijn toegewijd om uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en traceerbaarheid

Daarnaast zijn we niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden we een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Uithoorn of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Uithoorn!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Uithoorn en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Uithoorn
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Uithoorn en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Uithoorn bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Uithoorn weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in UithoornNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Uithoorn en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Uithoorn;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Uithoorn: Een stad die bruist van activiteiten

Uithoorn is meer dan alleen geschiedenis; het is een bruisende gemeenschap met tal van activiteiten voor zowel inwoners als bezoekers. De jaarlijkse festivals en evenementen trekken mensen van heinde en verre aan, waardoor de stad haar reputatie als cultureel centrum in de regio behoudt. Spoedkoerier Uithoorn is een onmisbaar onderdeel geworden van deze levendige gemeenschap, waarbij ze essentiële leveringen verzorgen voor evenementen en bedrijven.

Koeriersdienst Uithoorn:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Uithoorn een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Uithoorn? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Uithoorn zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Uithoorn
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Uithoorn: Een levendige stad aan de Amstel

Uithoorn, met zijn pittoreske ligging aan de oevers van de rivier de Amstel, is een stad met een rijke geschiedenis. Het inwonersaantal van ongeveer 30.000 weerspiegelt de warme gemeenschap die hier gedijt. De stad heeft zijn naam te danken aan de 'Koerier Uithoorn', een historische figuur die eeuwenlang belangrijke boodschappen en nieuws verspreidde in de regio. Deze traditie van snel en efficiënt communiceren wordt voortgezet door moderne spoedkoeriersdiensten in Uithoorn, die cruciale zendingen met zorg leveren.

De natuurlijke pracht van Uithoorn

De stad Uithoorn wordt omgeven door natuurlijke schoonheid, met talloze groene parken en recreatiegebieden langs de Amstel. Bewoners genieten van fiets- en wandelpaden, en het is geen verrassing dat spoedkoerier Uithoorn vaak wordt ingezet om outdoor-uitrusting te bezorgen voor avonturiers die de prachtige omgeving willen verkennen. Kortom, Uithoorn blijft een stad die zowel historie als moderniteit omarmt, waar koeriersdiensten zoals spoedkoerier Uithoorn een integraal onderdeel zijn van het dagelijkse leven.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Uithoorn nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Uithoorn nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Uithoorn?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Uithoorn

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Uithoorn moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Uithoorn:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Uithoorn en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Uithoorn

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Uithoorn