Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Utrecht ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Utrecht

Koerier Utrecht - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Utrecht? TK Koeriers, de ultieme koerier in Utrecht sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Utrecht voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Utrecht dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Utrecht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Utrecht? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Utrecht ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Utrecht: 088-6066800
Koeriersbedrijf Utrecht foto Dom toren koerier
Koeriersbedrijf Utrecht vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Utrecht

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Utrecht - Snelle en betrouwbare leveringen binnen handbereik!

Bent u op zoek naar een spoedkoerier in Utrecht die garant staat voor snelle leveringen? Zoek niet verder! Onze spoedkoeriers staan bekend om hun snelheid en efficiëntie. Of het nu gaat om belangrijke documenten, goederen of gevoelige medische producten, wij zorgen ervoor dat uw zending met de hoogste prioriteit wordt behandeld. Met onze uitgebreide kennis van de Utrechtse wegen en een goed georganiseerd team, garanderen wij een snelle levering waarop u kunt vertrouwen.

Betrouwbaarheid boven alles: Spoedkoerier Utrecht staat paraat!

Wanneer spoed geboden is, wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbare koeriersdienst. Bij spoedkoerier Utrecht begrijpen wij dat. Onze professionele en ervaren koeriers zijn altijd paraat om uw zending veilig en op tijd af te leveren. Of het nu midden in de nacht, tijdens het weekend of op een feestdag is, wij staan altijd voor u klaar. U kunt rekenen op onze betrouwbaarheid, elke keer weer.

Klanttevredenheid is onze prioriteit: Spoedkoerier Utrecht helpt u graag!

Bij spoedkoerier Utrecht draait alles om klanttevredenheid. Wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw zending met de grootste zorg te behandelen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij uw spoedleveringen. Uw tevredenheid is onze drijfveer, en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw zending veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt.

Kies spoedkoerier Utrecht voor snelle, betrouwbare en klantgerichte leveringen die aan uw spoedvereisten voldoen!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

bestelbus internationaal koerier op de weg
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Utrecht - Uw partner in voedselveiligheid

Bij koeltransport Utrecht begrijpen wij het belang van voedselveiligheid. Onze professionele koelwagens zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen die zorgen voor een constante en optimale temperatuur tijdens het transport. Of het nu gaat om verse producten, bederfelijke goederen of farmaceutische producten, ons toegewijde team van ervaren chauffeurs zorgt ervoor dat uw lading veilig en in perfecte staat op de plaats van bestemming aankomt. Met koeltransport Utrecht hoeft u geen zorgen te maken over kwaliteitsverlies of bederf. Wij nemen voedselveiligheid serieus!

Snelheid en efficiëntie in één

Bij koeltransport Utrecht begrijpen wij ook de waarde van tijd. Onze goed onderhouden en moderne vloot van koelwagens wordt aangedreven door betrouwbare motoren, waardoor wij efficiëntie en snelheid kunnen garanderen. Of u nu een kleine lading heeft of een grote hoeveelheid goederen wilt verzenden, ons flexibele transportnetwerk stelt ons in staat om aan al uw logistieke behoeften te voldoen. Met koeltransport Utrecht kunt u rekenen op tijdige leveringen en een snelle doorlooptijd. Wij zetten ons in om uw bedrijf soepel te laten draaien!

Koeltransport Utrecht - Maatwerkoplossingen voor uw bedrijf

Bij koeltransport Utrecht begrijpen wij dat elk bedrijf unieke vereisten heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor uw specifieke behoeften. Of u nu eenmalige zendingen heeft of regelmatig koeltransport nodig heeft, wij passen onze diensten aan om aan uw eisen te voldoen. Ons ervaren team staat klaar om met u samen te werken en oplossingen op maat te bieden die naadloos aansluiten op uw logistieke processen. Met koeltransport Utrecht heeft u de vrijheid om u te concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij uw koeltransportbehoeften beheren.

Neem vandaag nog contact op met koeltransport Utrecht en ervaar de betrouwbaarheid, efficiëntie en maatwerkoplossingen die wij bieden voor uw koeltransportbehoeften!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

De beste en voordeligste koerier in Utrecht bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekking van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Utrecht bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Papendorp/Nieuwerijn
 • De Wetering-Zuid
 • Haarrijn
 • Utrecht Science Park
 • Lage Weide
 • Nieuw Overvecht
 • Nieuw Overvecht
 • Werkspoorkwartier
 • Hooggelegen
 • Kanaleneiland en de Merwedekanaalzone

Voor alle diensten van koerier Utrecht bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Utrecht: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersbedrijf in Utrecht kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Utrecht. In een stad met ruim 363.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Utrecht zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Utrecht? Waarom geen sneltransport per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Utrecht?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Utrecht vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Utrecht en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Utrecht en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Utrecht is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Utrecht is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd. Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Utrecht of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Utrecht!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Utrecht en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Utrecht
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Utrecht en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Utrecht bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Utrecht weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in UtrechtNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in Utrecht en zijn dan ook uitgebreid gescreend op onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Utrecht;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Utrecht - Snelle en betrouwbare bezorging

In een stad waar tijd van essentieel belang is, vertrouwen bedrijven op de spoedkoerier Utrecht om hun zendingen snel en betrouwbaar te bezorgen. Of het nu gaat om urgente documenten die dezelfde dag nog moeten worden afgeleverd of om goederen die met de hoogste spoed naar hun bestemming moeten worden gebracht, de spoedkoerier Utrecht staat garant voor een efficiënte en punctuele levering. Dankzij onze uitgebreide kennis van de stad en onze toewijding aan klanttevredenheid, bieden onze koeriers een betrouwbare oplossing voor dringende verzendingen.

Koeriersdienst Utrecht:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Utrecht een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Utrecht? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Utrecht zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Utrecht
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Utrecht: Dynamische cultuur en economie

Utrecht, de bruisende stad in het hart van Nederland, telt momenteel ongeveer 357.000 inwoners. Is niet alleen een stad van geschiedenis, maar ook een bloeiend centrum van cultuur en economie. Met zijn levendige festivals, diverse musea en levendige kunstscene is er altijd iets te beleven. Daarnaast is Utrecht een belangrijk knooppunt van bedrijvigheid, met tal van internationale bedrijven en start-ups die hier hun thuisbasis hebben. Het is dan ook geen verrassing dat de vraag naar koerier Utrecht diensten hier groot is. Spoedkoerier Utrecht bedrijven spelen een essentiële rol bij het veilig en efficiënt verzenden van goederen en documenten in deze bruisende stad.

Koerier Utrecht: Snelle en betrouwbare diensten

Als een drukke stad vol bedrijvigheid en handel, is Utrecht de thuisbasis van diverse koeriersdiensten die zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen. Of het nu gaat om het bezorgen van belangrijke documenten, goederen of spoedeisende zendingen, koerier Utrecht staat klaar om aan de behoeften van bedrijven en particulieren te voldoen. Met spoedkoerier Utrecht kan zelfs de meest tijdkritische verzending met de grootste zorg worden afgehandeld. De stad biedt een breed scala aan koeriersdiensten om tegemoet te komen aan de diverse logistieke eisen van haar inwoners.

Koeriersdienst Utrecht foto grachten koerier

Een spoedkoerier uit Utrecht nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Utrecht nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Utrecht?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Utrecht

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Utrecht moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Utrecht:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Utrecht en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Utrecht

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Utrecht