Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Valkenswaard ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Valkenswaard

Koerier Valkenswaard - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Valkenswaard? TK Koeriers, de ultieme koerier in Valkenswaard sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Koerier Valkenswaard bezorgt echt alles, van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Valkenswaard dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Valkenswaard een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Valkenswaard? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Valkenswaard ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Valkenswaard : 088-6066800
Koeriersbedrijf Valkenswaard vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

    Voordelen koerier Valkenswaard

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Valkenswaard - Snelheid, betrouwbaarheid en efficiëntie

Spoedkoerier Valkenswaard staat synoniem voor betrouwbaarheid. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals bieden wij de snelste en meest betrouwbare spoedkoeriersdiensten in de regio Valkenswaard. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom zetten wij ons in om uw zendingen met de grootst mogelijke zorg en efficiëntie te leveren.

Snelheid in levering

Bij spoedkoerier Valkenswaard begrijpen wij het belang van tijdige leveringen. Onze snelle en responsieve service garandeert dat uw goederen en documenten op tijd aankomen, waar u maar wilt. Of het nu gaat om zakelijke documenten, medische leveringen of dringende pakketten, wij zorgen voor een snelle en veilige levering.

Efficiënt en kostenbesparend

Spoedkoerier Valkenswaard biedt niet alleen snelheid en betrouwbaarheid, maar ook kostenefficiënte oplossingen voor al uw spoedverzendingen. Onze concurrerende tarieven maken het gemakkelijk om te kiezen voor onze diensten zonder uw budget te overschrijden. Bespaar tijd en geld met spoedkoerier Valkenswaard.

Kies spoedkoerier Valkenswaard voor al uw spoedverzendingen en ervaar de hoogste kwaliteit service, snelheid en betrouwbaarheid die u verdient. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Valkenswaard - Uw koellogistieke partner bij uitstek

Bij koeltransport Valkenswaard draait alles om expertise. Met jarenlange ervaring in de branche hebben wij bewezen dat wij de autoriteit zijn op het gebied van koellogistiek. Onze diepgaande kennis en toewijding zijn uw garantie voor succes.

Betrouwbaarheid, altijd bij koeltransport Valkenswaard

In de wereld van koeltransport is betrouwbaarheid essentieel. Koeltransport Valkenswaard heeft een onberispelijke staat van dienst op het gebied van stiptheid en veiligheid. Uw goederen zijn in veilige handen en worden altijd op tijd afgeleverd, ongeacht de omstandigheden.

Koeltransport Valkenswaard: Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen dat geen twee zendingen hetzelfde zijn. Daarom biedt koeltransport Valkenswaard op maat gemaakte oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu verse producten, farmaceutische goederen of andere temperatuurgevoelige vracht heeft, wij zorgen voor een naadloze, op maat gemaakte logistieke ervaring.

Kies voor koeltransport Valkenswaard en ontdek waarom wij de eerste keuze zijn voor bedrijven die vertrouwen op de hoogste normen in koeltransportdiensten. Uw succes is ons streven, en wij staan klaar om u te ondersteunen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Valkenswaard bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Valkenswaard bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Den Dries
 • Dommelen
 • Van Linschotenstraat
 • Schaapsloop
 • Delta

Voor alle diensten van de koerier in Valkenswaard bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Valkenswaard: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Valkenswaard voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Valkenswaard. In een stad met meer dan 31.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Valkenswaard zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Valkenswaard? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Valkenswaard?

Binnen een radius van 2000 km blijkt het vaak sneller en efficiënter te zijn om spoedzendingen vanuit Valkenswaard te verzenden via een koeriersdienst in plaats van per vliegtuig. Dit komt door de vele vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles en ingewikkelde vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchttransport, evenals het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Het verzenden van goederen via luchtvracht is niet alleen duur, maar brengt ook aanzienlijk meer risico op beschadiging met zich mee, aangezien de producten tijdens het proces door vele handen gaan. Bij ons gaan de goederen echter rechtstreeks van het laadadres naar het afleveradres zonder tussentijdse handelingen. Bovendien worden er bij ons geen andere goederen bijgeladen of naast de uwe geplaatst, wat de kans op schade minimaliseert.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van zendingen via luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij bieden betrouwbare koeriersdiensten in Valkenswaard die 24/7 beschikbaar zijn voor heldere communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort als extra voordeel.

Waarom een internationaal koerier vanuit Valkenswaard en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze koeriers bereiken aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Valkenswaard is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovermindering

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Valkenswaard hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. Wij zijn toegewijd om uw goederen direct naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en traceerbaarheid

Bovendien zijn wij niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Daarnaast bieden wij korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Ook bieden wij een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Valkenswaard of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Valkenswaard!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Valkenswaard en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Valkenswaard
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Valkenswaard en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Valkenswaard bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Valkenswaard weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in ValkenswaardNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Valkenswaard en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Valkenswaard;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Valkenswaard: Snelle hulp in nood

In noodsituaties vertrouwt Valkenswaard op spoedkoerier Valkenswaard. Of het nu gaat om medische spoedleveringen, dringende zakelijke documenten of andere onverwachte omstandigheden, deze dienst staat altijd klaar om snel en effectief te reageren. Spoedkoerier Valkenswaard biedt gemoedsrust in tijden van crisis.

Valkenswaard is niet alleen een stad met natuurlijke pracht, maar ook een stad die vooruitkijkt naar de toekomst. Met haar inwoners en de onmisbare diensten van koerier Valkenswaard en spoedkoerier Valkenswaard, blijft deze stad groeien en gedijen, terwijl ze haar natuurlijke schoonheid behoudt.

Koeriersdienst Valkenswaard:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Valkenswaard een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Valkenswaard? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Valkenswaard zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Valkenswaard
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Valkenswaard: De groene oase van Noord-Brabant

Valkenswaard, gelegen in de provincie Noord-Brabant en met een inwonersaantal van ongeveer 31.000, is een stad die bekendstaat om haar weelderige natuur en groene landschap. De stad ligt te midden van prachtige bossen en uitgestrekte velden, waardoor het een ideale plek is voor natuurliefhebbers.

Koerier Valkenswaard: Verbindingen smeden

In een tijd waarin connectiviteit van vitaal belang is, speelt koerier Valkenswaard een essentiële rol in het verbinden van de stad met de rest van de wereld. Met betrouwbare leveringsdiensten ondersteunt koerier Valkenswaard de lokale economie en verzekert het dat inwoners toegang hebben tot wat ze nodig hebben.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Valkenswaard nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Valkenswaard nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 0626784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Valkenswaard?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Valkenswaard

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Valkenswaard moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Valkenswaard:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Valkenswaard en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Valkenswaard

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Valkenswaard