Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Veenendaal? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Veenendaal

Koeriersbedrijf Veenendaal - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Veenendaal - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Veenendaal? TK Koeriers is dé koerier in Veenendaal sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Veenendaal en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Veenendaal dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Veenendaal een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Veenendaal?

Bekijk hier de informatie over onze diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina hier.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Veenendaal voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Veenendaal: 088-6066800

Voordelen koerier Veenendaal

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Veenendaal - Snel, Betrouwbaar en Efficiënt!

Profiteer van de meest vertrouwde spoedkoerierdienst in Veenendaal voor al uw dringende verzendingen. Met onze jarenlange ervaring en toegewijde service zijn wij dé partner die u zoekt. Ontdek hoe Spoedkoerier Veenendaal uw zendingen veilig en op tijd op de plaats van bestemming kan krijgen.

Snelheid is onze kracht!

Met Spoedkoerier Veenendaal bent u verzekerd van een razendsnelle levering. Onze ervaren chauffeurs kennen de wegen op hun duimpje en kunnen uw goederen snel en efficiënt bezorgen. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate goederen of andere waardevolle items, wij zorgen ervoor dat ze op tijd aankomen.

Efficiëntie voor uw gemak

Onze spoedkoerierdienst in Veenendaal biedt efficiënte oplossingen die aansluiten bij uw behoeften. Of u nu een eenmalige spoedlevering nodig heeft of regelmatig gebruik wilt maken van onze diensten, wij passen ons aan aan uw planning en leveren een naadloze ervaring. Bespaar tijd en moeite door te vertrouwen op spoedkoerier Veenendaal voor al uw dringende verzendingen.

Wacht niet langer en schakel vandaag nog Spoedkoerier Veenendaal in voor een snelle, betrouwbare en efficiënte bezorging van uw waardevolle zendingen. Neem contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van onze professionele spoedkoerierdienst!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedtransport

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Veenendaal - Ongeëvenaarde Koeltransport Service

Koeltransport Veenendaal biedt een ongeëvenaarde service op het gebied van temperatuurgecontroleerd transport. Met onze geavanceerde koelvrachtwagens en ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw bederfelijke goederen veilig en vers op hun bestemming aankomen. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische goederen of andere temperatuurgevoelige lading, wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Flexibiliteit en Maatwerk voor Uw Specifieke Vereisten

Elk transport is uniek. Daarom biedt Koeltransport Veenendaal flexibiliteit op maat. Of het nu gaat om eenmalige zendingen of regelmatige leveringen, wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan. Onze klantgerichte aanpak stelt ons in staat om uw transport efficiënt te plannen en uit te voeren, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Wij begrijpen dat uw bedrijf afhankelijk is van tijdige en veilige leveringen. Daarom garanderen wij punctualiteit en hanteren wij strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat uw zendingen altijd in de best mogelijke staat arriveren. Onze toegewijde klantenservice staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van updates over uw zending, zodat u altijd op de hoogte bent.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bij Koeltransport Veenendaal staan duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze moderne vloot voldoet aan de strengste milieunormen en maakt gebruik van energiezuinige technologieën. Daarnaast hanteren wij strikte kwaliteitscontroles en werken wij volgens de hoogste hygiënische normen. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen in veilige handen zijn tijdens het transport.

Kies voor Koeltransport Veenendaal en ervaar de ongeëvenaarde service, flexibiliteit en duurzaamheid die wij bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw temperatuurgevoelige goederen veilig en vers kunnen leveren.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Veenendaal bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Veenendaal bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Het Ambacht/Nijverkamp – industrie
 • De Batterijen – ICT
 • Compagnie – MKB
 • Compagnie-Oost – automotive
 • De Faktorij / De Vendel – zakelijke dienstverlening

Voor alle diensten van de koerier in Veenendaal klik hier. 

Koerier Veenendaal: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Veenendaal voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Veenendaal. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Veenendaal zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Veenendaal vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Veenendaal en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Veenendaal is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Veenendaal is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Veenendaal of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Veenendaal

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Veenendaal en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Veenendaal
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Veenendaal en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Veenendaal klik hier. 

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Veenendaal weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Veenendaal en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Veenendaal;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedleveringen: Snelheid en Betrouwbaarheid

Heeft u een dringende zending die met spoed moet worden bezorgd? Maak gebruik van de spoedkoeriersdiensten in Veenendaal. Met onze snelle en betrouwbare service garanderen wij dat uw pakket met de hoogste prioriteit wordt behandeld en direct naar de gewenste locatie wordt gebracht. Of het nu gaat om een zakelijk contract dat dezelfde dag nog moet worden afgeleverd of een medisch pakket dat met spoed naar het ziekenhuis moet worden gebracht, Spoedkoeriers Veenendaal staat 24/7 paraat om aan uw dringende behoeften te voldoen.

Met geavanceerde trackingtechnologieën kunt u uw pakket volgen en altijd op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om een lokale levering binnen Veenendaal of een internationale verzending, de koeriersdiensten in Veenendaal zorgen voor een naadloze en betrouwbare ervaring.

Koeriersdienst Veenendaal:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Veenendaal een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Veenendaal? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Veenendaal zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Veenendaal
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Veenendaal: Een Bloeiende Economie en Efficiënte Koeriersdiensten

Ontdek de bruisende stad Veenendaal, waar bedrijvigheid en moderne dienstverlening hand in hand gaan. Als een belangrijk knooppunt in de provincie Utrecht, is Veenendaal een levendige plek die bekend staat om zijn diverse economie en uitstekende faciliteiten. De stad biedt een scala aan diensten, waaronder betrouwbare koeriersdiensten die de lokale bedrijven en inwoners ondersteunen. Met het inwonersaantal van ongeveer 67.000 mensen (2021) biedt Veenendaal een ideale omgeving voor bedrijven en inwoners om te groeien en te gedijen.

Ontdek Veenendaal en maak gebruik van de uitstekende koeriersdiensten die de stad te bieden heeft. Of u nu een betrouwbare koerier in Veenendaal zoekt voor reguliere bezorgingen of een spoedkoerier in Veenendaal nodig heeft voor dringende leveringen, deze stad heeft alles wat u nodig heeft. Vertrouw op de efficiënte logistiek en klantgerichtheid van Koerier Veenendaal en geniet van een snelle en betrouwbare service die uw verwachtingen overtreft.

Koerier Veenendaal: Moderne Diensten en Snelle Bezorging

In het hart van Veenendaal vindt u een breed scala aan koeriersdiensten die het kloppende hart van de lokale economie vormen. Van kleine pakketten tot grote zendingen, Koerier Veenendaal staat bekend om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Of u nu een belangrijk document wilt versturen of een pakket met spoed moet laten bezorgen, de koeriersdiensten in Veenendaal staan altijd voor u klaar. Met ons uitgebreide netwerk en moderne voertuigen zorgen wij ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomt.

 

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan