Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Venlo ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Venlo

Koerier Venlo- Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Venlo? TK Koeriers, de ultieme koerier in Venlo sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Venlo voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Venlo dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Venlo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Venlo? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Venlo ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Venlo: 088-6066800
Koeriersdienst Venlo foto gebouw koerier
Koeriersbedrijf Venlo vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

     Voordelen koerier Venlo

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Venlo - Snelheid gegarandeerd!

Spoedkoerier Venlo staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid. Met onze spoedkoerierservice garanderen wij dat uw zendingen met de hoogste prioriteit worden behandeld. Of het nu een dringende lokale levering in Venlo is of een spoedzending naar een andere stad, onze professionele koeriers staan altijd klaar om snel en efficiënt te leveren. Dankzij ons uitgebreide netwerk en geavanceerde trackingsysteem blijft u op de hoogte van uw goederen, van ophaalpunt tot afleveradres.

Betrouwbare spoedleveringen met spoedkoerier Venlo

Bij spoedleveringen is betrouwbaarheid van cruciaal belang, en daar kunt u op vertrouwen bij spoedkoerier Venlo. Onze ervaren koeriers zijn zorgvuldig geselecteerd om uw waardevolle goederen met de grootste zorg te behandelen. U kunt erop rekenen dat uw zending veilig en tijdig op de gewenste bestemming aankomt, zelfs in de meest urgente situaties.

Flexibele oplossingen voor al uw spoedbehoeften

Spoedkoerier Venlo begrijpt dat elke spoedzending uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die perfect aansluiten op uw behoeften. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate medische apparatuur of dringende productonderdelen, onze spoedkoeriers zijn altijd beschikbaar om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Met onze 24/7 beschikbare diensten kunt u altijd rekenen op een betrouwbare en snelle spoedkoerier in Venlo.

Kies voor spoedkoerier Venlo en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit van onze professionele service! Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw spoedzendingen door experts afhandelen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Venlo - Uw koellogistieke expert in Zuid-Nederland

Op zoek naar een efficiënte oplossing voor uw temperatuurgevoelige zendingen in Venlo? Zoek niet verder! Ons koeltransport in Venlo biedt een uitstekende en betrouwbare service om uw bederfelijke goederen in optimale staat te leveren. Met onze geavanceerde koelwagens en getrainde chauffeurs zorgen wij voor een probleemloze distributie.

Flexibel koeltransport Venlo

Of het nu gaat om gekoeld, bevroren of geconditioneerd transport, ons flexibele koeltransport Venlo past zich aan uw specifieke behoeften aan. Met een breed scala aan transportopties en uitgebreide routes, verzekeren wij tijdige leveringen en maximale flexibiliteit voor uw bedrijf.

24/7 koeltransport Venlo

Wij begrijpen dat koellogistiek geen tijd kent. Daarom bieden wij 24/7 koeltransportdiensten in Venlo, zodat uw waardevolle lading altijd op schema blijft, ongeacht het tijdstip. Vertrouw op ons toegewijde team en modern wagenpark voor veilig en punctueel koeltransport Venlo. Neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Venlo bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkend netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Venlo bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Spikweien
 • Lutece
 • Businesspark Noorderpoort
 • Venlo Trade Port
 • Greenpark Venlo
 • Trade Port noord/oost/west
 • TrafficPort Venlo
 • Ubroek
 • Kaldenkerkerweg
 • Emmaplein
 • Geloerveld/Pannenweg
 • Bolenberg
 • Keulse Barriere
 • de Windhond
 • Witveld
 • Erkenkamp
 • Hagerhof
 • Barge Terminal

Voor alle diensten van koerier Venlo bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Venlo: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Venlo voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Venlo. In een stad met ruim 102.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Venlo zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Venlo? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Venlo?

Tot een afstand van 2000 km is het vaak sneller om uw zending per koerier vanuit Venlo te laten vervoeren dan met het vliegtuig. Dit komt door de vereiste laad- en losprocedures, documentatie- en douaneformaliteiten, douanecontroles, en de vastgestelde vliegschema's voor luchtvracht, evenals het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Het verzenden van zendingen per luchtvracht is ook duur en het risico op beschadiging is groter omdat de producten in verschillende handen terechtkomen tijdens het proces.

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen blijven staan in opslagfaciliteiten of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, wat kan leiden tot foutieve afleveringen met aanzienlijke kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Venlo en staan 24/7 voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op duidelijke communicatie en directe updates over de voortgang van uw transport, zoals de afleverdatum en orderstatus.

Track en trace

Indien gewenst ontvangt u een track en trace-code waarmee u de koerier en/of de status van uw order live kunt volgen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit, niet naar kwantiteit, voor al uw transportbehoeften. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort.

Waarom een internationaal koerier vanuit Venlo en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Venlo is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Venlo is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Venlo of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Venlo!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Venlo en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Venlo
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Venlo en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Venlo bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities.

Uw koerier in Venlo weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in VenloNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Venlo en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Venlo;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Venlo voor snelle leveringen

Voor dringende en spoedeisende zendingen is spoedkoerier Venlo de ideale keuze. Of het nu gaat om belangrijke documenten, medische benodigdheden of andere kritieke goederen, spoedkoerier Venlo staat bekend om snelle en betrouwbare service. wij begrijpen de urgentie van dergelijke zendingen en zetten zich in om ervoor te zorgen dat uw goederen met de hoogste prioriteit en zorgvuldigheid wordt behandeld, zodat het tijdig en veilig op de juiste bestemming aankomt.

image-placeholer

Koeriersdienst Venlo:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Venlo een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Venlo? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Venlo zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Venlo
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Venlo: Een levendige stad vol koeriersdiensten

Venlo, een bruisende stad in Limburg, heeft een levendige gemeenschap en een rijke geschiedenis. Met een inwonersaantal van ongeveer 100.000 mensen (2021) biedt Venlo een dynamische omgeving voor zowel bewoners als bedrijven. In deze stad spelen koeriersdiensten een belangrijke rol in het faciliteren van handel en het voldoen aan de bezorgbehoeften van de lokale gemeenschap. Koerier Venlo is er om betrouwbare en efficiënte bezorging te bieden voor goederen van verschillende afmetingen, waarbij wij gebruikmaken van geavanceerde logistieke oplossingen en een uitgebreid netwerk van bezorgpartners.

Efficiëntie en klanttevredenheid bij koerier Venlo

Koerier Venlo streeft naar efficiëntie en klanttevredenheid bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending belangrijk is en werken met toewijding om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Venlo of internationale verzendingen, koerier Venlo zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij wij uw goederen veilig en tijdig bezorgen.

Ontdek de levendige stad Venlo, waar koeriersdiensten een cruciale rol spelen. Met een inwonersaantal van ongeveer 100.000 mensen (2021) biedt Venlo een bruisende gemeenschap en diverse economische mogelijkheden. Vertrouw op de betrouwbare koerier- en spoedkoerierdiensten Venlo voor snelle en efficiënte bezorging, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van een hoogwaardige service die aan uw verwachtingen voldoet.

Een spoedkoerier uit Venlo nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Venlo nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Venlo?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Venlo

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Venlo moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Venlo:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Venlo en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Venlo

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Venlo