Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Vlaardingen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Vlaardingen

Koerier Vlaardingen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Vlaardingen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Vlaardingen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Vlaardingen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Vlaardingen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Vlaardingen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Vlaardingen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Vlaardingen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Vlaardingen: 088-6066800
Koeriersdienst Vlaardingen foto boten koerier
Koeriersbedrijf Vlaardingen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Vlaardingen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Vlaardingen - Snelle en betrouwbare leveringen

Een dringende zending die snel en veilig moet worden bezorgd? Kies dan voor spoedkoerier Vlaardingen! Wij zijn dé experts in spoedleveringen binnen Vlaardingen en de omliggende regio. Met onze efficiënte en betrouwbare service garanderen we dat uw goederen en documenten met de grootste zorg worden afgeleverd.

Snelheid die telt

Spoedkoerier Vlaardingen begrijpt dat tijd cruciaal is bij spoedleveringen. Onze ervaren koeriers staan 24/7 paraat om uw zending binnen de kortst mogelijke tijd op te halen en rechtstreeks naar de gewenste bestemming te brengen. Met ons uitgebreide wagenpark en geavanceerde trackingsysteem houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang van uw levering.

Flexibiliteit en maatwerk

Spoedkoerier Vlaardingen begrijpt dat elke levering uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine envelop of een omvangrijke vracht, wij zorgen voor een passende oplossing op maat.

Kies voor spoedkoerier Vlaardingen en ervaar de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die wij bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw spoedlevering in vertrouwde handen zijn!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koelstransport Vlaardingen - Ongeëvenaarde koeloplossingen

Met koeltransport Vlaardingen kunt u rekenen op ongeëvenaarde koeloplossingen die uw goederen in optimale staat houden. Ons toegewijde team van professionals begrijpt de waarde van tijdgevoelige zendingen en zorgt ervoor dat uw producten op de juiste temperatuur blijven tijdens het transport.

Vlaardingen's toonaangevend koeltransportbedrijf

Als toonaangevend koeltransportbedrijf in Vlaardingen hebben wij een uitgebreid netwerk van gekoelde voertuigen en gekwalificeerde chauffeurs die gespecialiseerd zijn in temperatuurbeheersing. Of het nu gaat om levensmiddelen, farmaceutische producten of andere bederfelijke goederen, wij bieden op maat gemaakte transportoplossingen die aan uw specifieke vereisten voldoen.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij koeltransport Vlaardingen streven wij ernaar om onze klanten tevreden te stellen door hoogwaardige diensten te leveren die voldoen aan hun verwachtingen. Onze modern uitgeruste voertuigen zijn uitgerust met geavanceerde koelsystemen en realtime temperatuurbewaking, zodat u altijd de gemoedsrust heeft dat uw goederen in veilige handen zijn.

Of u nu een klein pakket of een grote vracht heeft, ons team zorgt voor een naadloze logistieke ervaring. Met koeltransport Vlaardingen kunt u vertrouwen op efficiëntie, betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw koeltransportbehoeften in Vlaardingen en daarbuiten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

De beste en voordeligste koerier in Vlaardingen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf voor Vlaardingen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen:

 • Zeemanshaven
 • De Vergulde Hand
 • Benelux Workpark
 • Deltaweg/KW haven
 • Vijfsluizen
 • Groot Vettenoord
 • Buitenhaven
 • 't Scheur/Koggehaven
 • Hoogstad
 • Oostwijk

Voor alle diensten van koerier Vlaardingen bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Vlaardingen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Vlaardingen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Vlaardingen. In een stad met ruim 126.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Vlaardingen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Vlaardingen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Vlaardingen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Vlaardingen vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Vlaardingen en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Vlaardingen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Vlaardingen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Vlaardingen is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Vlaardingen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Vlaardingen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Vlaardingen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Vlaardingen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Vlaardingen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Vlaardingen bezoekt u onze pagina diensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Vlaardingen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in VlaardingenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Vlaardingen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Vlaardingen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Vlaardingen: Snelheid bij urgentie

Voor urgente zendingen in Vlaardingen is er spoedkoerier Vlaardingen. Of het nu gaat om kritische medische leveringen of belangrijke documenten die met spoed moeten worden bezorgd, spoedkoerier Vlaardingen staat paraat. Met onze snelle respons en 24/7 beschikbaarheid bieden wij betrouwbare en tijdige oplossingen. Spoedkoerier Vlaardingen begrijpt de urgentie en handelt dienovereenkomstig, waardoor bedrijven en particulieren op hen kunnen vertrouwen voor snelle en secure leveringen.

Koeriersdienst Vlaardingen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Vlaardingen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Vlaardingen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Vlaardingen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Vlaardingen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Vlaardingen: Een levendige stad met snelle koeriersdiensten

Vlaardingen, een bruisende stad gelegen in Zuid-Holland, heeft een rijke geschiedenis en een levendige sfeer. Met een inwonersaantal van ongeveer 72.000 mensen is Vlaardingen een populaire bestemming voor zowel bewoners als bezoekers. De stad heeft een charmante historische binnenstad met pittoreske grachten, oude gebouwen en gezellige pleinen. Vlaardingen biedt een perfecte combinatie van historisch erfgoed en moderne voorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke plek is om te wonen en te bezoeken.

Met de efficiënte koeriersdiensten van koerier Vlaardingen en de snelle oplossingen van spoedkoerier Vlaardingen wordt de stad niet alleen gekenmerkt door haar levendigheid, maar ook door haar betrouwbare logistieke diensten.

Koerier Vlaardingen: Efficiënte bezorging

In het dynamische Vlaardingen spelen de diensten van koerier Vlaardingen een belangrijke rol in de logistieke sector. Of het nu gaat om pakketbezorging, expressleveringen of distributieopdrachten, koerier Vlaardingen staat bekend om efficiëntie en betrouwbaarheid. Wij begrijpen de lokale behoeften en bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de wensen van bedrijven en particulieren. Koerier Vlaardingen is een betrouwbare partner voor een vlotte afhandeling van diverse logistieke taken.

Een spoedkoerier uit Vlaardingen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Vlaardingen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Vlaardingen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Vlaardingen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Vlaardingen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Vlaardingen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Vlaardingen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Vlaardingen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Vlaardingen