Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier in Waalwijk nodig ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Waalwijk

Koerier Waalwijk - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Waalwijk? TK Koeriers, de ultieme koerier in Waalwijk sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Waalwijk voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Waalwijk dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Waalwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Waalwijk? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Waalwijk ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Waalwijk: 088-6066800
image-placeholer
Koeriersbedrijf Waalwijk vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Waalwijk

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Waalwijk - Uw partner in spoed leveringen

Spoedkoerier Waalwijk is uw betrouwbare partner voor supersnelle spoedleveringen. Wij begrijpen als geen ander dat tijd cruciaal is in de logistiek. Met onze uitgebreide wagenpark en ervaren chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw zendingen in een oogwenk op de juiste bestemming aankomen.

Betrouwbare spoedservice

Wij zijn trots op onze betrouwbare spoedservice. Spoedkoerier Waalwijk heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om veilige en tijdige leveringen. U kunt volledig op ons vertrouwen, elke keer weer. Onze geavanceerde trackingsystemen bieden u bovendien volledige transparantie, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending.

Efficiënt en kostenbesparend

Spoedkoerier Waalwijk staat voor efficiëntie en kostenbesparing. Onze op maat gemaakte logistieke oplossingen zorgen ervoor dat uw spoedzendingen niet alleen snel, maar ook kosteneffectief worden afgehandeld. Wij begrijpen het belang van uw budget en streven ernaar om uw verzendkosten laag te houden zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Kortom, voor razendsnelle en betrouwbare spoedleveringen, vertrouw op spoedkoerier Waalwijk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ervaar zelf de voordelen van onze toonaangevende spoedservice. Met spoedkoerier Waalwijk bereiken uw zendingen altijd hun bestemming op tijd en in perfecte staat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Waalwijk - Uw ijskoude logistieke partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw koeltransportbehoeften? Zoek niet verder! Koeltransport Waalwijk is dé naam waarop u kunt vertrouwen voor naadloos, temperatuurgecontroleerd transport dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Koeltransport Waalwijk: Uw oplossing op maat

Bij koeltransport Waalwijk begrijpen wij dat elke lading unieke eisen heeft. Ons team met jarenlange ervaring staat klaar om samen met u aangepaste koeltransportoplossingen te ontwerpen die perfect passen bij uw producten. Of het nu gaat om vers voedsel, farmaceutische goederen of andere temperatuurgevoelige vracht, wij hebben de expertise en flexibiliteit om uw lading op tijd en in uitstekende staat te leveren.

Betrouwbaarheid van koeltransport Waalwijk

Vertrouwen is de sleutel in koeltransport, en bij koeltransport Waalwijk nemen wij dat serieus. Onze wagenpark van koelvrachtwagens wordt streng onderhouden en bewaakt om ervoor te zorgen dat uw goederen altijd onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Wanneer u kiest voor koeltransport Waalwijk, kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en gemoedsrust.

Koeltransport Waalwijk is uw partner voor succes in de wereld van temperatuurgecontroleerd transport. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen. Uw koeltransportbehoeften, onze expertise!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Waalwijk bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Waalwijk jaarlijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Maasoeve
 • Scharlo
 • Nederveenweg
 • Laageinde
 • Van Andelstraat
 • Cartografenweg
 • Zanddonk
 • Berkhaag

Voor alle diensten van de koerier in Waalwijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Waalwijk: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Waalwijk voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Waalwijk. In een stad met ruim 48.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Waalwijk zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Waalwijk? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Waalwijk?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Waalwijk te verzenden dan met het vliegtuig. Dit komt door de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. Bij ons gaan de goederen niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Bovendien worden er bij ons geen goederen bijgeladen of tegen andere goederen gezet, wat de schade beperkt tot een minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Waalwijk, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Op verzoek kunt u een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Waalwijk en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Waalwijk is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Waalwijk is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Waalwijk of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Waalwijk!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Waalwijk en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Waalwijk
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Waalwijk en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Waalwijk bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Waalwijk weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WaalwijkNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Waalwijk en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Waalwijk;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Waalwijk: Efficiënte koeriersdienst

De stad Waalwijk staat bekend om haar efficiëntie, en dat geldt ook voor haar koerierdiensten. Spoedkoerier Waalwijk speelt een onmisbare rol in het verbinden van bedrijven en inwoners met snelle en betrouwbare leveringen. Of het nu gaat om het bezorgen van goederen of belangrijke documenten, deze diensten zijn de levensader van de lokale economie. Spoedkoerier Waalwijk komt in actie wanneer tijd van essentieel belang is, en verzekert dat dringende zendingen hun bestemming bereiken zonder vertraging.

Koeriersdienst Waalwijk:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Waalwijk een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Waalwijk? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Waalwijk zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Waalwijk
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Koeriersbedrijf voor Waalwijk: Een levendige stad aan de Maas

Waalwijk, een bruisende stad in het zuiden van Nederland, is de thuisbasis van ongeveer 48.000 inwoners. Gelegen in de provincie Noord-Brabant, onderscheidt deze stad zich niet alleen door haar schilderachtige schoonheid, maar ook door haar economische vitaliteit. Met de Maas en de Waal als haar buren, biedt Waalwijk een aantrekkelijke mix van natuurlijke pracht en stedelijke flair. Voor een stad als Waalwijk mag een kwalitatief goed koeriersbedrijf natuurlijk niet ontbreken!

Een koeriersbedrijf voor een stad met ambitie

Waalwijk is meer dan alleen een logistiek knooppunt. Deze stad koestert haar rijke geschiedenis en heeft een oog voor de toekomst. Het bruisende centrum, met zijn winkels en gezellige eetgelegenheden, weerspiegelt de levendige gemeenschapssfeer. Of het nu gaat om het ontdekken van de historische bezienswaardigheden, genieten van de natuurlijke pracht, of profiteren een efficiënte koeriersdienst, Waalwijk biedt voor ieder wat wils. Het is een stad die trots is op haar verleden en zich vol vertrouwen op de toekomst richt.

Een spoedkoerier uit Waalwijk nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Waalwijk nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Waalwijk?

Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Waalwijk

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Waalwijk moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Waalwijk:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Waalwijk en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Waalwijk

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Waalwijk