Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Waddinxveen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Waddinxveen

Koerier Waddinxveen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Waddinxveen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Waddinxveen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Waddinxveen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Waddinxveen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Waddinxveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Waddinxveen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Waddinxveen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Waddinxveen: 088-6066800
Koeriersbedrijf Waddinxveen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Waddinxveen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Waddinxveen - Uw Partner voor Supersnelle Leveringen

Op zoek naar een spoedkoerier in Waddinxveen? Zoek niet verder! Spoedkoerier Waddinxveen staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Ontdek hoe onze diensten u kunnen helpen met uw dringende leveringsbehoeften.

Spoedkoerier Waddinxveen is uw garantie voor razendsnelle bezorgingen. Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is voor uw bedrijf. Onze toegewijde koeriers staan 24/7 voor u klaar om uw goederen en documenten snel en veilig op hun bestemming te brengen.

Lokale Expertise in Waddinxveen

Met diepe wortels in de gemeenschap van Waddinxveen, kennen wij de lokale wegen en bedrijven als geen ander. Dit stelt ons in staat om de snelste routes te kiezen en uw zendingen op tijd af te leveren, wat uw kosten minimaliseert en uw efficiëntie maximaliseert.

Uw Betrouwbare Partner

Spoedkoerier Waddinxveen is uw betrouwbare partner voor spoedleveringen. Onze flexibele en klantgerichte aanpak garandeert dat uw specifieke behoeften worden vervuld, of het nu gaat om kleine pakketten of grote zendingen. Kies Spoedkoerier Waddinxveen voor de snelste en meest betrouwbare koeriersdienst in de regio.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Waddinxveen - Ervaar Topkwaliteit

Bent u op zoek naar betrouwbaar koeltransport? Zoek niet verder! Koeltransport Waddinxveen biedt u de ideale oplossing voor al uw temperatuurgevoelige goederen.

Betrouwbaar Koeltransport Waddinxveen

Onze jarenlange ervaring in koeltransport maakt ons uw vertrouwde partner. Wij begrijpen dat de zorg voor uw producten van het grootste belang is. Daarom zetten wij ons in voor een feilloze afhandeling van uw zendingen. Koeltransport Waddinxveen staat bekend om zijn punctualiteit en betrouwbaarheid.

Op Maat Gemaakt Koeltransport Waddinxveen

Bij Koeltransport Waddinxveen begrijpen wij dat geen twee zendingen hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte transportoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutische goederen of andere temperatuurgevoelige lading, wij zorgen voor een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw logistieke uitdagingen kunnen oplossen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Waddinxveen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Waddinxveen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Distripark A12
 • Coenecoop
 • Noordkade
 • Zuid

Voor alle diensten van de koerier in Waddinxveen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Waddinxveen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Waddinxveen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Waddinxveen. In een stad met ongeveer 28.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Waddinxveen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Waddinxveen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Waddinxveen?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Waddinxveen te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Waddinxveen, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Waddinxveen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Onze koeriers behalen aanzienlijk hogere maximumsnelheden dan zowel nationale als internationale vrachtwagens, wat natuurlijk resulteert in aanzienlijke tijdwinst, vooral op langere afstanden! Een extra voordeel van het inzetten van een spoedkoerier vanuit Waddinxveen is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicobeperking

Bij ons worden geen andere goederen tegen uw zending geladen, waardoor het risico op beschadiging van uw waardevolle goederen tot een minimum wordt beperkt. Met onze koeriersdienst in Waddinxveen hoeft u zich geen zorgen te maken over het vastzitten van goederen in opslagfaciliteiten of het per ongeluk verwisselen van adressen. Wij zijn toegewijd om uw goederen rechtstreeks naar het afleveradres te brengen tijdens ons sneltransport, zonder tussenkomst van opslagfaciliteiten.

De gevolgen van verkeerd afgeleverde goederen of verlies in opslagfaciliteiten kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, evenals inkomstenderving. Bovendien laden wij uw goederen niet over totdat ze op het afleveradres zijn.

Reistijd en track and trace

Daarnaast zijn wij niet gebonden aan de verplichte lange rusttijden die vrachtwagenchauffeurs moeten volgen. Bij ons heeft u zelfs de mogelijkheid om een extra chauffeur in te schakelen, wat de reistijd aanzienlijk verkort tijdens uw sneltransport.

Wij bieden ook korte communicatielijnen om u op de hoogte te houden van de verwachte levertijd van uw zending. Bovendien bieden wij een live track & trace-optie aan om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Waddinxveen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Waddinxveen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Waddinxveen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Waddinxveen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Waddinxveen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Waddinxveen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Waddinxveen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WaddinxveenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Waddinxveen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Waddinxveen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Waddinxveen: Snelheid in Nood

In tijden van dringende behoeften vertrouwt Waddinxveen op Spoedkoerier Waddinxveen. Of het nu gaat om levensreddende medische leveringen, urgente documenten of andere onverwachte situaties, deze dienst staat altijd paraat. Spoedkoerier Waddinxveen biedt een snelle en doelgerichte oplossing, zelfs onder de meest stressvolle omstandigheden.

Waddinxveen is niet alleen een stad met een rijk verleden, maar ook een stad die gericht is op de toekomst. Met haar inwoners en de onmisbare diensten van Koerier Waddinxveen en Spoedkoerier Waddinxveen, blijft deze stad gedijen en vooruitgang boeken in de moderne tijd.

Koeriersdienst Waddinxveen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Waddinxveen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Waddinxveen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Waddinxveen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Waddinxveen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Waddinxveen: Een Verbinding tussen Erfgoed en Efficiëntie

Waddinxveen, een charmante stad in de provincie Zuid-Holland met een inwonersaantal van ongeveer 28.000, ademt geschiedenis en cultuur. De stad, die teruggaat tot de middeleeuwen, combineert een rijke erfenis met moderne voorzieningen en een bloeiende gemeenschap.

Koerier Waddinxveen: Logistieke Schaakzet

De groeiende economische activiteit in Waddinxveen vereist een efficiënte logistieke oplossing. Koerier Waddinxveen speelt een cruciale rol in het verbinden van bedrijven en inwoners met betrouwbare leveringen en distributiediensten. Of het nu gaat om pakketten, documenten of e-commercezendingen, deze dienst staat garant voor vlotte verbindingen.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Waddinxveen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Waddinxveen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Waddinxveen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Waddinxveen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Waddinxveen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Waddinxveen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Waddinxveen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Waddinxveen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Waddinxveen