Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Koerier

Koerier Wageningen ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Wageningen

Koerier Wageningen - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Wageningen? TK Koeriers, de ultieme koerier in Wageningen sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Wageningen voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Wageningen dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Wageningen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Wageningen? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Wageningen ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Wageningen: 088-6066800
Koeriersdienst Wageningen foto city of science koerier
Koeriersbedrijf Wageningen vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Voordelen koerier Wageningen

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Wageningen - Uw snelste weg naar succesvolle spoedzendingen

Op zoek naar de snelste oplossing voor spoedleveringen in Wageningen en omstreken? Spoedkoerier Wageningen staat garant voor supersnelle spoedleveringen. In een wereld waar tijd geld is, bieden wij met trots ons moderne wagenpark en deskundige chauffeurs aan om uw goederen snel en efficiënt te bezorgen. Bij spoedkoerier Wageningen draait alles om kwaliteit en snelheid. Wij staan binnen 30 minuten bij de door u gewenste afhaallocatie!

Betrouwbaarheid in spoedservice

Bij spoedkoerier Wageningen staat betrouwbaarheid centraal. Met een indrukwekkende reputatie in veilige en tijdige leveringen kunt u volledig op ons vertrouwen. Dankzij geavanceerde trackingtechnologieën bent u altijd op de hoogte van de status van uw zendingen, van ophaalpunt tot eindbestemming.

Efficiëntie en klantgerichtheid

Wij begrijpen het belang van efficiëntie en klantgerichte oplossingen. Spoedkoerier Wageningen biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen die niet alleen snel, maar ook kosteneffectief zijn. Ons team staat klaar om aan uw specifieke transportbehoeften te voldoen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

In het kort, voor de snelste, betrouwbaarste en meest efficiënte spoedleveringen in Wageningen en omgeving, vertrouwt u op spoedkoerier Wageningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek waarom spoedkoerier Wageningen de ideale keuze is voor al uw spoedtransportbehoeften. Met spoedkoerier Wageningen bereiken uw zendingen altijd snel en in uitstekende staat hun bestemming!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Wageningen - Uw partner in temperatuurgevoelige logistiek

Bent u op zoek naar efficiënt koeltransport in Wageningen? Uw zoektocht eindigt hier! Koeltransport Wageningen is dé keuze voor hoogwaardige, temperatuurgevoelige logistieke oplossingen. Ontdek hoe wij aan al uw transportbehoeften kunnen voldoen.

Betrouwbaar koeltransport Wageningen

Bij koeltransport Wageningen staat betrouwbaarheid voorop. Wij garanderen tijdige en veilige leveringen, ongeacht de afstand. Onze geavanceerde vloot is uitgerust met cutting-edge koeltechnologie om de kwaliteit van uw lading te waarborgen.

Op maat gemaakte koeltransportoplossingen

Wij begrijpen dat elk transport uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw specifieke eisen. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, koeltransport Wageningen beschikt over de expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Kies voor koeltransport Wageningen en ervaar de professionele aanpak die uw goederen verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek hoe wij met precisie en zorg uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Wageningen bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Wageningen bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Business & Science Park Wageningen (BSPW),
 • Deelgebied Agro
 • Businesspark Wageningen

Voor alle diensten van de koerier in Wageningen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Wageningen: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Wageningen voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Maastricht. In een stad met meer dan 40.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Wageningen zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Wageningen? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Wageningen?

Binnen afstand van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Wageningen te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Wageningen, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

internationaal koerier met bestelbus tussen de bergen in het buitenland

Waarom een internationaal koerier vanuit Wageningen en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Razendsnelle levering

Met aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, bespaart ons spoedtransport vanuit Wageningen aanzienlijk tijd, vooral op lange afstanden. Een duidelijk voordeel voor efficiëntie op de weg. Bovendien rijden wij rechtstreeks naar uw afleveradres zonder tussentijdse stops, waardoor uw zending snel op de juiste plek arriveert.

Minimaal risico, maximale bescherming

Onze spoedkoeriers vermijden het laden van andere goederen naast die van u, waardoor de kans op beschadiging van uw waardevolle zending tot een minimum wordt beperkt. Bij TK Koeriers Wageningen draaien wij op maximale persoonlijke aandacht voor uw goederen en dedicated transport. Bij ons dus geen risico van opslagproblemen of verwisselde adressen, wat kan leiden tot kostbare fouten bij de aflevering. De goederen gaan bij ons ook niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres!

Waardevolle betrouwbaarheid

Wanneer u ons als uw koeriersbedrijf kiest, zijn de risico's van opslagproblemen of verwisselde adressen volledig uitgesloten. Wij rijden toegewijd en direct naar het afleveradres zonder tussenstop, waardoor uw zending efficiënt en veilig wordt afgeleverd. Dit minimaliseert de potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die gepaard gaan met verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Snelheid, transparantie en track en trace

In tegenstelling tot de verplichte en vaak langdurige rusttijden van vrachtwagenchauffeurs, bieden wij flexibiliteit. Bij TK Koeriers Wageningen kunt u zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd van uw sneltransport aanzienlijk te verminderen. Bovendien houden wij u via korte lijnen op de hoogte van de aflevertijden en bieden we een live track en trace-optie voor real-time volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Wageningen of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Wageningen!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Wageningen en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Wageningen
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Wageningen en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Wageningen bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Wageningen weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WageningenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Wageningen en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Wageningen;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Wageningen: Natuurlijke pracht

Spoedkoerier Wageningen verbindt de stad met haar omgeving, die wordt gekenmerkt door adembenemende natuurpracht. Wageningen ligt aan de oever van de machtige Rijn en wordt omringd door weelderige bossen en vruchtbare landbouwgrond. Dit maakt de stad tot een ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Koeriersdienst Wageningen:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Wageningen een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Wageningen? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Wageningen zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Wageningen
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Koerier Wageningen: Voor een stad van kennis en natuurpracht

Met een inwonersaantal van meer dan 40.000, is Wageningen een stad van academische excellentie. Koerier Wageningen speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de kennisuitwisseling in deze stad, terwijl spoedkoerier Wageningen garant staat voor snelle leveringen binnen en buiten de stad. De stad is de thuisbasis van de gerenommeerde Wageningen University & Research, een wereldwijd bekend instituut voor landbouw, voeding en milieuwetenschappen.

Koerier, cultuur en innovatie

Koerier Wageningen en spoedkoerier Wageningen spelen een essentiële rol in het bevorderen van de stadscultuur en innovatie. Wageningen staat bekend om zijn levendige culturele scene, met festivals, kunstgalerijen en muziekevenementen. Daarnaast is de stad een broeinest van innovatie, waar start-ups en onderzoeksinstituten werken aan oplossingen voor mondiale uitdagingen op het gebied van voedselzekerheid en duurzaamheid. Wageningen is een stad waar kennis, natuurlijke schoonheid en innovatie harmonieus samenkomen, waardoor het een unieke plek is om te wonen en te studeren.

Koeriersdienst Wageningen foto de Rijn koerier

Een spoedkoerier uit Wageningen nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Wageningen nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat kost een koerier uit Wageningen?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Wageningen

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Wageningen moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Wageningen:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Wageningen en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Wageningen

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Wageningen