Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Westland ? TK Koeriers dé spoedkoerier in gemeente Westland

Koerier Westland - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Westland? TK Koeriers, de ultieme koerier in Westland sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Westland voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Westland dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Westland een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Westland? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Westland ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Westland: 088-6066800
Koeriersbedrijf Westland vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Westland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Westland - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Westland staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid en punctualiteit. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate goederen of spoedeisende medische leveringen, wij garanderen een razendsnelle afhandeling. Onze goed getrainde koeriers zijn altijd paraat om uw zending direct op te halen en rechtstreeks naar de gewenste bestemming te brengen.

Betrouwbaarheid op de eerste plaats

U kunt vertrouwen op spoedkoerier Westland. Met jarenlange ervaring in de logistieke sector hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd. Uw waardevolle zendingen zijn bij ons in veilige handen. Wij hanteren de hoogste veiligheidsnormen en bieden real-time tracking, zodat u uw zending op de voet kunt volgen.

Efficiëntie voor uw tevredenheid!

Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat uw spoedzendingen snel en accuraat worden afgeleverd. Spoedkoerier Westland begrijpt het belang van een vlekkeloze levering voor uw bedrijf. Met onze 24/7 service en uitgebreid netwerk kunnen we aan al uw spoedbehoeften voldoen. Kies voor spoedkoerier Westland en ervaar een ongeëvenaarde service die aan uw verwachtingen voldoet!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg
Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Westland - Dé expert in versheid en betrouwbaarheid

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw geconditioneerd vervoer? Zoek niet verder! Koeltransport Westland staat voor u klaar met efficiënte en veilige transportoplossingen voor al uw gekoelde en diepgevroren goederen. Met jarenlange ervaring in de branche en geavanceerde koeltechnologie zorgen wij ervoor dat uw lading altijd op de juiste temperatuur blijft, van ophalen tot afleveren.

Flexibiliteit op maat met koeltransport Westland

Wij begrijpen dat elk logistiek proces uniek is. Daarom biedt koeltransport Westland flexibele oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om groente en fruit, bloemen of farmaceutische producten, onze moderne koelvrachtwagens en professionele chauffeurs garanderen een naadloze levering, waar en wanneer u het nodig heeft.

Vertrouw op de expertise van koeltransport Westland

Wanneer het aankomt op kostbare ladingen, wilt u kunnen vertrouwen op een transportpartner met een onberispelijke staat van dienst. Koeltransport Westland heeft zich bewezen als een toonaangevend bedrijf in de sector, met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, punctualiteit en klanttevredenheid. Kies voor koeltransport Westland en laat uw koeltransport in ervaren handen rusten, terwijl u zich concentreert op uw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw goederen koel en vers te houden!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

 

De beste en voordeligste koerier in Westland bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Westland bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • ABC Westland
 • Honderdland
 • Royal FloraHolland
 • Bedrijventerrein Wateringen

Voor alle diensten van de koerier in gemeente Westland bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Westland: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Westland voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Westland. In een gemeente met ruim 110.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Westland zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Westland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Westland?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Westland vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Westland en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom een internationaal koerier vanuit Westland en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Westland is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risicovol

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Westland is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Westland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van koerier Westland!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Westland en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in gemeente Westland
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in gemeente Westland
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in gemeente Westland bezoekt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Westland weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WestlandNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Westland en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Westland;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Westland: Snelheid in de kasstad

In de dynamische wereld van Westland is snelheid vaak van essentieel belang. Hier komt de spoedkoerier Westland om de hoek kijken. Met hun toegewijde dienstverlening staan ze garant voor snelle en betrouwbare bezorging, zelfs in de meest dringende situaties. Of het nu gaat om cruciale bedrijfspapieren of verse producten die snel op de markt moeten verschijnen, de spoedkoerier Westland is altijd paraat om de stad te ondersteunen in haar continue groei.

Koeriersdienst Westland:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Westland een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Westland? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Westland zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Westland
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Westland: Bloeiende stad van de kassen

Met een inwonersaantal van ruim 110.000 gedijt de stad Westland in de provincie Zuid-Holland als een bloeiend centrum van tuinbouw en gemeenschapsleven. Deze stad, gelegen te midden van uitgestrekte kassen, vormt het kloppende hart van de Nederlandse glastuinbouw.

Koerier Westland: Verbindende schakel in handel en cultuur

Te midden van de kleurrijke bloemenvelden en innovatieve tuinbouwbedrijven speelt de koerier Westland een essentiële rol. Dagelijks zorgen zij voor de vlotte afhandeling van leveringen, waarbij ze de stad en haar omliggende gebieden met elkaar verbinden. Of het nu gaat om verse bloemen of zakelijke documenten, de koeriers van Westland vervullen een sleutelrol in het soepele verloop van handel en cultuur.

Een spoedkoerier uit Westland nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Westland nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Westland?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Westland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Westland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Westland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Westland en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Westland

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Westland