Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Westland? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in gemeente Westland

Koeriersbedrijf Westland - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Koerier Westland - Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Westland? TK Koeriers is dé koerier in Westland sinds 2008 met meer dan 15 jaar ervaring in Westland en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

Spoedrit of opdracht voor vandaag? Bel direct ons spoednummer op 088-6066800

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf Westland dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Westland een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Westland?

Voor meer informatie bezoekt u onze pagina diensten of wilt u misschien meer weten over ons als koeriersbedrijf bekijk dan de over ons pagina.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Westland voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Voor koel-vriestransport bent u bij ons ook aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Westland: 088-6066800

 Voordelen koerier Westland

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

spoedkoerier

Spoedkoerier Westland - Snel, betrouwbaar en efficiënt!

Spoedkoerier Westland staat bekend om zijn ongeëvenaarde snelheid en punctualiteit. Of het nu gaat om belangrijke documenten, delicate goederen of spoedeisende medische leveringen, wij garanderen een razendsnelle afhandeling. Onze goed getrainde koeriers zijn altijd paraat om uw zending direct op te halen en rechtstreeks naar de gewenste bestemming te brengen.

Betrouwbaarheid op de eerste plaats

U kunt vertrouwen op spoedkoerier Westland. Met jarenlange ervaring in de logistieke sector hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd. Uw waardevolle zendingen zijn bij ons in veilige handen. Wij hanteren de hoogste veiligheidsnormen en bieden real-time tracking, zodat u uw zending op de voet kunt volgen.

Efficiëntie voor uw tevredenheid!

Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat uw spoedzendingen snel en accuraat worden afgeleverd. Spoedkoerier Westland begrijpt het belang van een vlekkeloze levering voor uw bedrijf. Met onze 24/7 service en uitgebreid netwerk kunnen we aan al uw spoedbehoeften voldoen. Kies voor spoedkoerier Westland en ervaar een ongeëvenaarde service die aan uw verwachtingen voldoet!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koeltransport

Koeltransport Westland - Dé expert in versheid en betrouwbaarheid

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw geconditioneerd vervoer? Zoek niet verder! Koeltransport Westland staat voor u klaar met efficiënte en veilige transportoplossingen voor al uw gekoelde en diepgevroren goederen. Met jarenlange ervaring in de branche en geavanceerde koeltechnologie zorgen wij ervoor dat uw lading altijd op de juiste temperatuur blijft, van ophalen tot afleveren.

Flexibiliteit op maat met koeltransport Westland

Wij begrijpen dat elk logistiek proces uniek is. Daarom biedt koeltransport Westland flexibele oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om groente en fruit, bloemen of farmaceutische producten, onze moderne koelvrachtwagens en professionele chauffeurs garanderen een naadloze levering, waar en wanneer u het nodig heeft.

Vertrouw op de expertise van koeltransport Westland

Wanneer het aankomt op kostbare ladingen, wilt u kunnen vertrouwen op een transportpartner met een onberispelijke staat van dienst. Koeltransport Westland heeft zich bewezen als een toonaangevend bedrijf in de sector, met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, punctualiteit en klanttevredenheid. Kies voor koeltransport Westland en laat uw koeltransport in ervaren handen rusten, terwijl u zich concentreert op uw kernactiviteiten. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw goederen koel en vers te houden!

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

De beste en voordeligste koerier in Westland bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Westland bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • ABC Westland
 • Honderdland
 • Royal FloraHolland
 • Bedrijventerrein Wateringen

Voor alle diensten van de koerier in gemeente Westland bezoekt u onze pagina diensten

Koerier Westland: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Westland voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Westland. In een gemeente met ruim 109.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Westland zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bezoekt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanuit Westland? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Westland vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Westland en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Westland is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Westland is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Westland of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Westland!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Westland en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in gemeente Westland
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in gemeente Westland
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in gemeente Westland bezoekt u onze pagina diensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Westland weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Westland en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Westland;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Dordrecht: Snelheid in tijden van nood

In tijden van urgentie komt de spoedkoerier van Dordrecht in actie. Met onze toegewijde en snelle diensten zorgen wij voor onmiddellijke leveringen van belangrijke goederen en documenten. Spoedkoerier Dordrecht is een vertrouwde partner voor bedrijven en particulieren die vertrouwen op tijdige en betrouwbare bezorging.

Koeriersdienst Westland:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Westland een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Westland? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Onze klanten in Westland zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Westland
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Dordrecht: Een historische stad aan de rivier

Dordrecht, gelegen in het zuidwesten van Nederland, is een stad doordrenkt van geschiedenis en charme. Met zijn centrale ligging aan de rivier de Merwede, heeft het een lange geschiedenis als handelsstad. Het inwonersaantal van Dordrecht bedraagt momenteel ongeveer 120.000, wat het een bruisende gemeenschap maakt.

De economische bedrijvigheid van Dordrecht vereist efficiënte logistieke oplossingen, en onze koerierdiensten spelen hierin een cruciale rol. Koerier Dordrecht biedt snelle en betrouwbare leveringen binnen de stad en naar nabijgelegen gebieden. De koeriersbranche floreert dankzij de groeiende industrie en handelsactiviteiten in de stad.

De toekomst van Dordrecht

Met zijn unieke mix van geschiedenis en moderniteit heeft Dordrecht een veelbelovende toekomst. De stad blijft evolueren met nieuwe ontwikkelingen en initiatieven die de levenskwaliteit van zijn inwoners verbeteren. Onze koeriersdiensten en spoedkoeriers zullen ongetwijfeld een integraal onderdeel blijven van Dordrechts voortdurende groei en vooruitgang.

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie bezoekt u onze pagina tarieven

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Westland

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Westland moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Westland:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Westland en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Westland