Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Woerden ? TK Koeriers dé spoedkoerier voor Woerden

Waarom Kiezen voor TK Koeriers Woerden?

 1. Ervaring en Betrouwbaarheid: Met meer dan 15 jaar ervaring in de regio Woerden zijn wij de betrouwbare koeriersdienst die u zoekt. Onze reputatie als toonaangevende koerier sinds 2008 spreekt voor zich.
 2. 24/7 Dienstverlening: Uw zendingen wachten niet op kantoortijden, en wij ook niet. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip.
 3. Snelheid en Efficiëntie: Wij begrijpen het belang van snelheid en efficiëntie. In gemiddeld 30 minuten zijn wij op locatie om uw zending te ontvangen en direct op weg te gaan naar het afleveradres.
 4. Internationaal Dekkend Netwerk: Ons uitgebreide netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers strekt zich uit over heel Nederland en zelfs heel Europa. Hierdoor kunnen wij snel reageren en voldoen aan uw verzendbehoeften.
 5. Veelzijdigheid in Transport: Of het nu gaat om een eenvoudige enveloppe, een klein pakket of grotere vracht zoals meerdere pallets of distributieroutes, wij zijn uw veelzijdige partner in transport.

Kies TK Koeriers Woerden voor Snel, Betrouwbaar en Efficiënt Koerierswerk!

Vertrouw op TK Koeriers Woerden voor al uw koerierswensen. Onze aandacht voor kwalitatieve hoogwaardige service, gecombineerd met onze ervaring en flexibiliteit, maakt ons dé keuze voor bedrijven en particulieren in Woerden en daarbuiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van onze koeriersdiensten.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Woerden dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Woerden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Woerden? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Woerden ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Woerden: 088-6066800
Koeriersdienst woerden foto molen koerier
Koeriersbedrijf Woerden vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

  Voordelen koerier Woerden

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Woerden - Uw snelste verbindingsweg

Op zoek naar razendsnelle en betrouwbare spoedleveringen in Woerden en omstreken? Spoedkoerier Woerden biedt dé perfecte oplossing voor al jullie spoedverzendingen. Bij Spoedkoerier Woerden begrijpen we dat tijd van essentieel belang is voor jouw bedrijf. Onze professionele chauffeurs staan 24/7 paraat om de goederen met maximale efficiëntie en uiterste zorgvuldigheid te leveren. Of het nu gaat om belangrijke documenten, gevoelige medische monsters, of essentiële bedrijfsonderdelen, wij garanderen de snelste levering in Woerden en de omliggende regio.

Onze betrouwbaarheid die het verschil maakt

Spoedkoerier Woerden is trots op zijn ongekende staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid. Wij zijn vastberaden om uw zending telkens weer op tijd te leveren. Dankzij onze geavanceerde track en trace services blijft u continu op de hoogte van de voortgang van de levering. Zo kunt u met een gerust hart doorwerken, terwijl wij de rest voor onze rekening nemen.

Jouw partner in spoedzendingen

Wanneer snelheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn, kun je volledig vertrouwen op de Spoedkoerier Woerden. TKkoeriers is dé spoedkoerier in Woerden die aan al jullie behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek zelf waarom bedrijven in Woerden ons kiezen als hun partner in spoedzendingen. Wij brengen alle zendingen op topsnelheid naar hun bestemming, elke keer weer.

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Woerden - Uw koelkoerier specialist in de regio

Bent u op zoek naar de beste partner voor uw koeltransportwensen in Woerden? Zoek niet verder! Tkkoeriers staat bekend om zijn ongekende topkwaliteit en persoonlijke service. Wij zijn de betrouwbare partner voor efficiënt, betrouwbaar en zorgvuldig koeltransport.

Maatwerk koeloplossingen in Woerden

Bij Koeltransport Woerden begrijpen wij dat elke lading zijn eigen unieke eisen heeft. Daarom bieden wij maatwerk koeloplossingen die perfect zijn afgestemd op uw producten. Of het nu gaat om verse levensmiddelen, farmaceutische producten of andere temperatuurgevoelige goederen, wij zorgen ervoor dat uw lading veilig en op de juiste temperatuur wordt vervoerd naar elke bestemming.

Betrouwbaar en punctueel gekoeld transport

Vertrouwen is de sleutel tot succesvolle logistiek. Koeltransport Woerden is trots op zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. U kunt erop vertrouwen dat uw lading op tijd en in beste conditie aankomt, elke keer weer.

Kies voor koeltransport Woerden en ervaar stressloze eersteklas koellogistiek. Wij zijn er om aan al uw transportbehoeften te voldoen, met de nadruk op de veiligheid en integriteit van uw goederen. Vertrouw op Koeltransport Woerden voor al uw koeltransporten.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Woerden bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Woerden bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Polanen
 • Putkop Harmelen
 • Barwoutswaarder

Voor alle diensten van koerier Woerden bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Woerden: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Woerden voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Woerden. In een stad met meer dan 50.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Woerden zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Woerden? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Woerden?

Internationaal nog kiezen voor luchttransport voor volume goederen als het om efficiëntie en snelheid gaat? Binnen een reikwijdte van 2000 km biedt Koerier Woerden vaak een snellere en doeltreffendere oplossing voor jouw spoedzendingen dan transport per vliegtuig. Vermijd de complexe laad- en losprocedures, documentformaliteiten, douanecontroles en ingewikkelde vliegschema's die gepaard gaan met luchttransport

Minimaal risico, maximale zekerheid

Luchtvracht is niet alleen kostbaar, maar brengt ook aanzienlijk meer risico's met zich mee, doordat producten door vele handen gaan. Bij Koerier Woerden gaan jouw goederen rechtstreeks van laadpunt naar lospunt, zonder extra tussenstops of risicovolle fouten tijdens op of overslag. Minimaliseer schade en maximaliseer zekerheid met onze directe aanpak!

Ongekende betrouwbaarheid - Altijd!

Met luchtvracht bestaat het risico dat goederen vast komen te zitten in opslag of dat adressen worden verwisseld, met aanzienlijke gevolgen. Koerier Woerden staat garant voor betrouwbare koeriersdiensten, 24/7 beschikbaar voor heldere communicatie en directe updates over jouw zending omdat u gebruik kunt maken van onze track en trace services. Vertrouw op ons voor betrouwbaarheid en snelheid!

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

Bij Koerier Woerden krijg je op verzoek een trace en trace code voor real-time tracking van de koerier en/of de orderstatus. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit voor al jouw transportbehoeften. Profiteer van de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten en verkort de reistijd aanzienlijk. Maak de slimme keuze met Koerier Woerden voor een moeiteloze, betrouwbare internationale verzending!

Wagenpark bestelbussen foto TK koeriersbedrijf

Waarom een internationaal koerier vanuit Woerden en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Ontdek de Voordelen van Sneltransport met TK Koeriers Woerden!

Waarom beter geen gebruik maken van spoedtransport per vrachtwagen wanneer je kunt profiteren van razendsnelle leveringen en maximale betrouwbaarheid per spoedkoerier met bestelbus? TK Koeriers Woerden biedt een efficiënt alternatief met sneltransport dat de concurrentie voor blijft. Ontdek de voordelen van onze diensten en waarom steeds meer bedrijven kiezen voor onze betrouwbare spoedkoeriers.

Razendsnelle Levering voor Nationaal en Internationaal Transport

Met TK Koeriers Woerden geniet je van ongekende snelheid in spoedtransport. Dankzij aanzienlijk hogere maximumsnelheden vergeleken met vrachtwagens, zowel nationaal als internationaal, vermijden we vertragingen en besparen we kostbare tijd, vooral op lange afstanden. Ons spoedtransport met een spoedkoerier vanuit Woerden is de sleutel tot efficiëntie op de weg, met dedicated routes naar afleveradres zonder tussentijdse stops.

Minimaal Risico, Maximale Bescherming voor Jouw Zending

Bij TK Koeriers Woerden begrijpen wij de waarde van de goederen. Daarom vermijden onze spoedkoeriers het laden van andere goederen naast die van jullie tijdens spoedtransport, waardoor het risico op beschadiging tot een minimum wordt beperkt. Geen opslagproblemen of verwisselde adressen – jouw goederen worden direct geladen op het laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres. Jouw zending verdient maximale bescherming, en dat is precies wat wij bieden. Voorkom potentiële kosten, gevolgen en inkomstenderving die kunnen ontstaan bij verkeerd afgeleverde of zoekgeraakte goederen.

Track en trace - Snelheid, Flexibiliteit en Transparantie

In tegenstelling tot de verplichte rusttijden van vrachtwagenchauffeurs bieden wij flexibiliteit voor sneltransport. Bij TK Koeriers Woerden kun je zelfs een extra chauffeur inzetten om de reistijd aanzienlijk te verminderen.Blijf altijd op de hoogte van de leveringstijd met onze korte lijnen en profiteer van onze live track en trace-optie om de koerier en/of orderstatus in real-time te volgen. Kies voor snelheid, betrouwbaarheid en transparantie met TK Koeriers Woerden voor jouw spoedtransportbehoeften.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Woerden of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Woerden!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Woerden en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Woerden
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Woerden en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Woerden bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route.

Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Woerden weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in WoerdenNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan met onze koerier Woerden daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Woerden;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Woerden: Snelheid en betrouwbaarheid

Spoedkoerier Woerden speelt een onmisbare rol in het leveren van snelheid en betrouwbaarheid aan bedrijven en inwoners. Of het nu gaat om dringende documenten of goederen, deze diensten zorgen ervoor dat alles op tijd op de juiste bestemming aankomt. Dankzij koerier Woerden en spoedkoerier Woerden is de stad niet alleen een bewaker van het verleden, maar ook een toonaangevend symbool van efficiëntie in de moderne wereld.

Koeriersdienst Woerden:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Woerden een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Woerden? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Woerden zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Woerden
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Woerden: Stad van historie en efficiëntie

Gelegen in het hart van Nederland, is Woerden een stad doordrenkt van geschiedenis. In een stad centraal gelegen als Woerden mag een betrouwbare koeriersdienst niet ontbreken, maar er is meer dan dat! De geschiedenis van Woerden gaat namelijk terug tot de Romeinse tijd, en de stad heeft door de eeuwen heen haar historische charme behouden. Met zijn schilderachtige grachten, oude kerken en vestingwerken biedt Woerden een fascinerend inzicht in het verleden van Nederland. De stad fungeerde als een strategisch centrum en speelde een cruciale rol in de verdediging van het land.

Koerier Woerden: Verbinding in de moderne tijd

Koerier Woerden streeft naar klantgerichte diensten bij elke bezorging. Wij begrijpen dat elke zending uniek is en werken met zorg en toewijding om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Met geavanceerde traceersystemen kunt u de voortgang van uw goederen volgen en op de hoogte blijven van de bezorgstatus. Of het nu gaat om lokale leveringen binnen Woerden of internationale verzendingen, koerier Woerden zorgt voor een naadloze en betrouwbare ervaring, waarbij uw goederen veilig en tijdig worden bezorgd.

bestelbus internationaal koeriersdienst op de weg

Een spoedkoerier uit Woerden nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Woerden nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06-26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Woerden?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Woerden

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Woerden moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Woerden:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Woerden en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Woerden

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Woerden