Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar

Koerier Zaandam? TK Koeriers B.V. dé spoedkoerier in Zaandam

Koeriersbedrijf Zaandam - Dé specialist voor al uw sneltransport in heel Europa

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf in Zaandam? TK Koeriers B.V. is het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zaandam met meer dan 15 jaar ervaring in Zaandam en omgeving. Wij staan 24/7 voor u klaar voor een flexibele, voordelige en snelle levering van al uw zendingen. U hoeft dus niet verder te zoeken. Wij staan gemiddeld binnen 30 minuten bij u op de stoep om uw zending aan te nemen.

U kunt ons Door ons uitgebreide en landelijk dekkend netwerk van gescreende en ervaren koeriers kunnen wij zelfs overal in Nederland binnen 30 minuten op afhaallocatie staan.

bereiken voor spoedritten of ritten op dezelfde dag op ons spoednummer 0886066800 .
Minder haast, vraag hier gerust een offerte aan of bel ons algemene nummer op 088-6066810 en wij denken met u mee voor een voordelige en passende oplossing.

Wij zijn het koeriersbedrijf in Zaandam voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

Zelfs voor koel-vriestransport bent u bij ons aan het juiste adres, zie hiervoor onze pagina koeltransport

Goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

 

Koeriersbedrijf Zaandam: 088-6066800

 Voordelen koerier Zaandam

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

Spoedkoerier Zaandam - Snel, Betrouwbaar, en Lokale Held

Voor razendsnelle en veilige leveringen in en rond Zaandam, vertrouw op Spoedkoerier Zaandam. Wij zijn uw lokale partner voor spoedzendingen, waarbij snelheid en betrouwbaarheid onze kernwaarden zijn.

Met Spoedkoerier Zaandam kiest u voor lokale expertise. Onze ervaren koeriers kennen de regio op hun duimpje en kunnen uw zendingen met de grootste precisie en snelheid afhandelen. Van belangrijke documenten tot pakketten van elke omvang, wij staan voor u klaar.

Betrouwbaarheid Gegarandeerd met Spoedkoerier Zaandam

Bij Spoedkoerier Zaandam is betrouwbaarheid onze belofte. Wij begrijpen de waarde van uw goederen en zorgen ervoor dat ze veilig en tijdig worden afgeleverd. Met een bewezen staat van dienst in lokale leveringen, zijn wij de ideale keuze voor al uw spoedzendingen in Zaandam.

Kies Spoedkoerier Zaandam voor al uw Lokale Spoedzendingen

Of het nu gaat om dringende zakelijke documenten, last-minute cadeaus, of andere urgente leveringen, Spoedkoerier Zaandam staat tot uw dienst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke offerte en ontdek waarom Spoedkoerier Zaandam de nummer één keuze is voor snelle en betrouwbare leveringen in de regio. Wij zijn uw lokale helden in logistiek!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier

Koerier gekoeld transport

Koeltransport Zaandam - Uw Koellogistieke Partner voor IJzersterke Prestaties

Op zoek naar betrouwbaar koeltransport in Zaandam en omstreken? Zoek niet verder! Koeltransport Zaandam is dé naam die synoniem staat voor uitmuntende koellogistiek. Met ons modern wagenpark en gepassioneerd personeel zorgen wij voor onberispelijke leveringen van uw temperatuurgevoelige lading.

Topkwaliteit Koeltransport Zaandam

Bij Koeltransport Zaandam begrijpen wij als geen ander de waarde van topkwaliteit in de voedings- en farmaceutische industrie. Onze geavanceerde koelwagens worden voortdurend gecontroleerd om de perfecte temperatuurbeheersing te garanderen. Vertrouw op onze expertise voor het veilige vervoer van uw bederfelijke goederen.

Flexibele Diensten van Koeltransport Zaandam

Of u nu dagelijkse distributie of speciale logistieke oplossingen nodig heeft, Koeltransport Zaandam biedt flexibele diensten die naadloos aansluiten op uw specifieke eisen. Ons ervaren team staat klaar om uw lading met zorg te behandelen en stipt af te leveren.

Koeltransport Zaandam is dé partner voor koellogistiek in Zaandam en omliggende gebieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze eersteklas service, waarin Koeltransport Zaandam altijd uw betrouwbare keuze is voor het transport van bederfelijke goederen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport

Koeriersbedrijf Zaandam - Voor elke spoedrit

Onze specialisatie is het snel kunnen schakelen voor uw internationale spoedopdrachten in de gehele EU en uiteraard nationaal. Wij zijn zoals eerder genoemd na afname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie in Apeldoorn en vaak nog sneller. Spoedopdrachten hebben bij ons een zeer hoge prioriteit! Ons spoednummer voor een spoedrit of rit op dezelfde dag is 055-2340099 Mocht u een algemene vraag hebben of zending willen laten bezorgen waar geen haast achter zit vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een spoedopdracht is. Dit kan u of uw klant veel kosten schelen. Denk hierbij aan een nalevering, belangrijke documenten of machineonderdelen om een productieproces weer in werking te stellen.  Eén van onze klanten is de overheid, hiervoor brengen wij bijvoorbeeld documenten rond. Er is werkelijk heel veel mogelijk! Zelfs hebben wij de mogelijkheid voor de inzet van 2 chauffeurs op 1 bestelbus om de reistijd en rusttijd te verkorten, dus uw producten nog sneller op het afleveradres.

Voor informatie over onze spoedservice klik hier.

De beste en voordeligste koerier in Zaandam bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijk dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Zaandam bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • HoogTij 
 • Bedrijventerrein Westerspoor-Zuid
 • Businesspark Wormerveer
 • Achtersluispolder
 • De Hemmes
 • Koger Hem
 • Noordeinde Oostzaan
 • Westzaner Overtoom

Voor alle diensten van de koerier in Zaandam klik hier. 

Koerier Zaandam: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Zaandam voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zaandam. In een stad met ruim 79.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Zaandam zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice klik hier.

 

Internationaal transport? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending versturen per vrachtwagen of vliegtuig?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Zaandam vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Zaandam en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Waarom internationaal geen spoedtransport per vrachtwagen?

Snelheid

Omdat onze maximumsnelheid een stuk hoger ligt dan bij een vrachtwagen nationaal en zeker internationaal. Dit scheelt uiteraard veel tijd op de langere ritten! Een ander voordeel van een spoedkoerier vanuit Zaandam is dat wij rechtstreeks naar het afleveradres rijden zonder tussenstops.

Risico

En er worden geen andere goederen tegen uw goederen geladen. De kans op beschadiging van uw kostbare goederen blijft hierdoor beperkt tot het minimum. Bij het inschakelen van ons als koeriersbedrijf in Zaandam is er geen risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd omdat wij dedicated tijdens ons snel transport naar het afleveradres rijden, zonder tussenkomst van een op/overslag.

Als uw goederen verkeerd worden afgeleverd of de goederen raken zoek in een op/overslag gaat dit gepaard met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij hoeven de goederen ook niet meer over te laden tot het afleveradres.

Reistijd en track en trace

Ook zitten wij niet verbonden aan de verplichte en lange rusttijden die een vrachtwagenchauffeur heeft. U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om bij ons een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd tijdens uw sneltransport.

Verder heeft u korte lijnen om op de hoogte te blijven hoe laat uw zending geleverd wordt, tevens is er een mogelijkheid tot een live track en trace optie voor het volgen van de koerier en/of orderstatus.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zaandam of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zaandam!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zaandam en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit in het snel uitvoeren van:

 • Gunstige Tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zaandam
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Zaandam en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zaandam diensten.

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities.

Uw koerier in Zaandam weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijfNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Zaandam en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Zaandam;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Koeriersdienst Zaandam:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zaandam een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zaandam? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/gekoeld/vries en ongekoeld.

Zaandam ligt aan weerszijden van de Zaan. De kern wordt gevormd door twee parallelle dijken aan weerszijden van de Zaan: Oostzijde en Westzijde. Later ging men haaks hierop paden aanleggen, het veld in, waar de molens stonden. Vooral in de buurt van de Oostzijderkerk heeft enige centrumvorming plaatsgevonden.

In de 19e eeuw heeft verdere centrumvorming plaatsgevonden langs de Gedempte Gracht en enkele parallel daaraan verlopende straten. Het centrum is inmiddels voorzien van structuur door middel van het plan Inverdan, een project waarbinnen het centrum en het stationsgebied een opknapbeurt hebben gehad. Zaandam telt momenteel 78.000 inwoners. Met zo’n groot inwonersaantal mag een betrouwbaar en ervaren koeriersdienst voor Zaandam natuurlijk niet ontbreken.

De Zaanse Schans is een buurt in Zaandam, gelegen aan de oostoever van de Zaan, in de Kalverpolder. Het is een bekende openluchtattractie met jaarlijks honderdduizenden bezoekers (in 2015 1,9 miljoen).

De Zaanse Schans is geen museum, maar een vrij toegankelijk gebied dat begin jaren zestig van de twintigste eeuw is ontstaan. Wegens stadsvernieuwing en fabrieksuitbreidingen dreigden veel historische, veelal houten panden te worden gesloopt. Het idee ontstond om een reservaat te ontwikkelen voor de bedreigde panden en de specifieke Zaanse houtbouw zodoende voor het nageslacht te bewaren. In een stad als Zaandam met een 24 uurs economie staat TK Koeriers als spoedkoerier goed bekent en wij staan dan ook 24/7 voor u klaar.

Onze klanten in Zaandam zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zaandam
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen geen extra toeslagen of tarieven

Wij rekenen vaste prijzen en geen extra toeslagen of extra tarieven voor uw transport zoals spitstoeslag, filetoeslag, avondtarief  of spoedtoeslag voor uw snel transport etc. Bij ons komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Onze gunstige tarieven en goede service in combinatie met de order kan voor uw klanten doorslaggevend zijn de order bij u te plaatsen. Voor meer informatie klik hier.

Tom van TK Koeriers

Spoed? Bel direct Tom: 088-6066800

Vraag direct een offerte aan