Binnen 30 minuten bij u
Beoordeeld met 9,2
24/7 telefonisch bereikbaar
Bestelbus koerier van TK koeriersbedrijf die geladen wordt.

Koerier Zevenaar ? TK Koeriers dé spoedkoerier in Zevenaar

Koerier Zevenaar - Uw betrouwbare partner. Op zoek naar een eersteklas koeriersbedrijf in Zevenaar ? TK Koeriers, de ultieme koerier in Zevenaar sinds 2008, biedt met meer dan 15 jaar ervaring in de regio de optimale oplossing. Onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar, klaar om flexibel, kostenefficiënt en razendsnel uw zendingen te bezorgen. Stop dus met zoeken; bij ons bent u aan het juiste adres. In slechts gemiddeld 30 minuten zijn wij ter plaatse om uw zending te ontvangen.

Dankzij ons uitgebreide, nationaal dekkende netwerk van zorgvuldig geselecteerde en bekwame koeriers, kunnen wij zelfs binnen Nederland binnen een half uur op de afhaallocatie verschijnen. Wij leveren waar anderen beloven.
Wij zijn het koeriersbedrijf in Zevenaar voor het vervoeren van klein transport van een enveloppe, klein pakket tot meerdere pallets of distributie routes.

TK Koeriers het NIWO gecertificeerde koeriersbedrijf in Zevenaar dat is uitgegroeid tot een landelijk begrip in de transportbranche. Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zevenaar een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zevenaar ? Bel ons direct!

Contact en nadere gegevens

Heeft u een spoedopdracht of rit op dezelfde dag? Bel dan voor een spoedkoerier naar of vanaf Zevenaar ons SPOEDNUMMER via 088-6066800. Voor meer informatie over ons spoedtransport bezoekt u onze pagina spoedkoerier.

Heeft u een algemene vraag neem dan contact op via ons algemene nummer 088-6066810 of whatsapp op 06-26784991 of via de button rechts op deze pagina. Vraag een offerte aan als het gaat om een niet-spoedopdracht of neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Wilt u meer weten over ons koeriersbedrijf bezoek dan de over ons pagina.

Zelfs voor vries en koeltransport bent u bij ons aan het juiste adres.
Verder is het goed om te weten is dat uw goederen in de gehele EU tijdens transport verzekerd zijn!

Voor meer informatie over onze voordelige en transparante tarieven van onze koeriersdienst bekijkt u onze tarieven pagina bovenin de website.

 

Koeriersbedrijf Zevenaar: 088-6066800
Koeriersbedrijf Zevenaar vlag koerier

Koerier Zwolle

Vragen? Bel direct met Tom van TK Koeriers.

 Voordelen koerier Zevenaar

 • Binnen 30 minuten overal in NL op locatie
 • Beste prijs/kwaliteit verhouding van Nederland
 • 24/7 bereikbaar voor spoedopdrachten
 • Heldere communicatie en korte lijnen
 • Ook koel/vriestransport met °C log/tracksysteem
 • Landelijk dekkend netwerk van ervaren koeriers
 • Gespecialiseerd als internationaal spoedkoerier
 • Live order/koerier tracksysteem
 • Direct een afgetekende vrachtbrief in de mail
 • Al uw transport, groot/klein, licht tot zwaar
 • Goederen verzekerd volgens AVC/CMR condities
 • NIWO gecertificeerd op alle punten
 • Geen toeslagen, dus achteraf geen verrassingen
 • Betaling bij ons achteraf op factuur
spoedkoerier bestelbus grijs met dozen

Spoedkoerier Zevenaar - Uw partner voor snelle en betrouwbare leveringen

Spoedkoerier Zevenaar is de naam die u moet onthouden voor supersnelle spoedleveringen. In de wereld van de logistiek begrijpen wij dat tijd een kostbaar goed is, en wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw zendingen snel en efficiënt hun bestemming bereiken. Onze ultramoderne vloot en ervaren chauffeurs zijn klaar om 24/7 aan uw spoedbehoeften te voldoen.

Betrouwbaarheid op de eerste plaats

Bij spoedkoerier Zevenaar staat betrouwbaarheid voorop. Onze bewezen staat van dienst in veilige en tijdige leveringen spreekt voor zich. Met behulp van geavanceerde trackingtechnologieën kunt u erop vertrouwen dat uw zendingen in goede handen zijn, van ophaalpunt tot eindbestemming.

Efficiënt en klantgericht

Wij begrijpen dat efficiëntie en kostenbeheersing van essentieel belang zijn. Spoedkoerier Zevenaar biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen die uw spoedzendingen snel en binnen uw budget afhandelen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Kortom, voor snelle, betrouwbare en efficiënte spoedleveringen, rekent u op spoedkoerier Zevenaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek de voordelen van onze eersteklas spoedkoerierservice. Met spoedkoerier Zevenaar bereiken uw zendingen altijd hun bestemming op tijd en in perfecte staat!

Voor meer informatie bekijk onze pagina spoedkoerier
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

Koeltransport met vis koerier koelbus

Koeltransport Zevenaar - Uw partner voor koellogistiek

Bent u op zoek naar betrouwbaar en efficiënt koeltransport in Zevenaar? Koeltransport Zevenaar is dé keuze voor al uw temperatuurgevoelige transportbehoeften. Ontdek waarom wij uw ideale logistieke partner zijn.

Betrouwbare koeltransportdiensten

Onze reputatie is gebaseerd op betrouwbaarheid. Koeltransport Zevenaar staat garant voor veilige en tijdige leveringen, ongeacht de afstand. Ons geavanceerde wagenpark is uitgerust met de nieuwste koeltechnologieën, waardoor uw lading altijd in optimale conditie blijft.

Koeltransport Zevenaar: Op maat gemaakte oplossingen

Wij begrijpen dat geen twee transportbehoeften hetzelfde zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om verse producten, farmaceutica of andere temperatuurgevoelige goederen, koeltransport Zevenaar zorgt voor een naadloze logistieke ervaring.

Kies voor koeltransport Zevenaar en ervaar de professionele aanpak die uw goederen verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw koeltransportbehoeften kunnen vervullen.

Voor meer informatie bekijk onze pagina koeltransport
Wilt u meer informatie over de tarieven van onze koeriersdienst bekijk dan onze pagina tarieven-koeriersdienst. 

De beste en voordeligste koerier in Zevenaar bij u op het bedrijventerrein!

Door ons uitgebreide klantenbestand en landelijke dekkende netwerk van koeriers staan wij als koeriersbedrijf Zevenaar bijna dagelijks bij u op het bedrijventerrein voor 1 van onze tevreden klanten goederen te laden. Wij zijn dan ook bijna dagelijks te vinden op de volgende bedrijventerreinen.

 • Businesspark 7Poort
 • Zuidspoor
 • Mercurion
 • Tatelaar
 • Hengelder

Voor alle diensten van koerier Zevenaar bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Koerier Zevenaar: binnen 30 minuten bij u op de stoep!

Onze specialisatie is dat wij vanwege ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van koeriers snel kunnen schakelen en dus snel op locatie kunnen staan. De koeriers zijn het gewend om op elk tijdstip van de dag of nacht snel te kunnen schakelen voor zowel een lange internationale als een nationale spoedrit. Wij zijn het koeriersbedrijf in Zevenaar voor het uitvoeren van al uw spoedritten. Veel tevreden ondernemers gingen u al voor. Wij als koeriersdienst kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van een spoedrit. Een spoedrit heeft bij ons een hoge prioriteit.

Dit kan gaan over het vervoeren van belangrijke documenten tot aan machine onderdelen die het bedrijfsproces weer werking moet stellen. Wij hebben bijna alles al vervoerd en gaan graag de uitdaging aan! Wij hebben inmiddels meer dan 250 tevreden opdrachtgevers. Een van de opdrachtgevers is de Overheid. In opdracht van de overheid vervoeren wij vaak belangrijke documenten van A naar B.

Onze basis is een uitgebreid netwerk van betrouwbare koeriers. Opgebouwd in ons meer dan 15 jarige bestaan als koeriersbedrijf in Zevenaar . In een stad met meer dan 32.000 inwoners is een betrouwbare en snelle koerier van groot belang. Wij als koeriersdienst Zevenaar  zijn dan ook na aanname van de opdracht gemiddeld binnen 30 minuten bij u op locatie. Voor meer informatie over onze spoedservice bekijkt u onze pagina spoedkoerier

 

Internationaal transport vanaf of naar Zevenaar? Waarom geen zending per luchtvracht of vrachtwagen?

Waarom internationaal geen spoedzending per luchtvracht verzenden, maar per koerier vanuit Zevenaar?

Binnen een reikwijdte van 2000 km is het vaak efficiënter  en sneller om uw spoedzending per koerier vanuit Zevenaar te verzenden dan met het vliegtuig. Dit is te wijten aan de talloze verplichte laad- en losprocedures, documentformaliteiten/douaneformaliteiten, douanecontroles en complexe vliegschema's die moeten worden overwogen bij luchtvervoer, samen met het transport van en naar luchthavens.

Minimaal risico, maximale zekerheid

Zendingen via luchtvracht zijn niet alleen kostbaar, maar lopen ook aanzienlijk meer risico op beschadiging, aangezien producten door vele handen gaan tijdens het proces. De goederen gaan bij ons dus niet van hand tot hand, maar worden direct geladen op laadadres en pas weer gelost bij het afleveradres! Tevens worden er bij ons geen goederen bij geladen of goederen tegenaan gezet wat de schade beperkt tot het minimum.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Bij het verzenden van uw zendingen per luchtvracht bestaat het gevaar dat goederen vast komen te staan in opslag of dat adressen per ongeluk worden verwisseld, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zijn uw betrouwbare koeriersdienst in Zevenaar, 24/7 beschikbaar voor duidelijke communicatie en directe updates over uw zending.

Altijd inzichtelijk, altijd kwaliteit

U kunt op verzoek een traceercode ontvangen om de koerier en/of de orderstatus in real-time te volgen. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit voor al uw transportbehoeften. En als extra voordeel heeft u de optie om een extra chauffeur in te zetten om de reistijd drastisch te verkorten.

Waarom een internationaal koerier vanuit Zevenaar en geen klein spoedtransport per vrachtwagen versturen?

Tot 2000 km afstand is uw zending namelijk per koerier vervoeren vanuit Zevenaar vaak sneller dan met het vliegtuig. Dit vanwege alle verplichte laad- en losprocedures, documentenformaliteiten/douaneformaliteiten, douanechecks, vliegschema's waar rekening mee moet worden gehouden met luchtvracht en natuurlijk het transport van en naar het vliegveld.

Risico

Zendingen versturen per luchtvracht zijn ook kostbaar en het risico op beschadiging is een stuk groter omdat de producten in het proces van hand tot hand gaan.

Bij het versturen van uw zendingen per luchtvracht bestaat het risico dat de goederen in een op- en overslag blijven staan of dat adressen per ongeluk omgewisseld worden waardoor het verkeerd wordt afgeleverd met de grootste kosten, gevolgen of inkomstenderving tot gevolg. Wij zijn de koeriersdienst in Zevenaar en 24/7 bereikbaar en bij ons bent u verzekerd van heldere communicatie en korte lijnen over de voortgang van uw transport zoals aflevertijd of orderstatus.

Track en trace

Des gewenst ontvangt u een track en trace code voor het live volgen van de koerier en/of de orderstatus. Wij steven altijd naar de beste kwaliteit en niet naar kwantiteit voor al uw transport. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om een extra chauffeur in te zetten wat de reistijd aanzienlijk verminderd.

Voor een spoedkoerier vanaf of naar Zevenaar of een rit op dezelfde dag kunt u ons bereiken op ons spoednummer 088-6066800. Wilt u meer informatie weten over onze spoedservice bezoek dan onze pagina spoedkoerier.

Voor meer informatie over onze service internationaal transport bezoekt u onze pagina internationaal koerier.

Ook voor algemene vragen of zendingen die geen spoed hebben kunt u bij ons terecht voor telefonisch contact op ons algemene nummer 088-6066810 of contact opnemen via WhatsApp op 06-26784991 of een offerte aanvragen voor een transparant en eerlijk tarief voor uw transport.

Meer dan 250 tevreden opdrachtgevers:

De diensten en specialiteiten van uw koerier in Zevenaar!

Onze diensten zijn zeer uitgebreid, maar wij staan als koeriersbedrijf in Zevenaar en omgeving vooral bekend bij de ondernemers vanwege onze specialiteit en voordelen zoals:

 • Gunstige tarieven
 • Kwaliteit en snelle service
 • 24-uurs en 7 dagen koeriersdienst in Zevenaar
 • Binnen 30 minuten staan onze koeriers in heel NL op locatie
 • Spoed koerier service in Zevenaar en omgeving
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Betrouwbaarheid en representativiteit
 • Kwaliteit en klantgerichtheid

Voor de andere diensten van de koerier in Zevenaar bekijkt u onze pagina koeriersdiensten

Pakketroute | Vaste route | Distributiewerk

Onze chauffeurs zijn bekend met het uitrijden van verschillende routes. Zowel vaste routes, pakketroutes of routes op oproepbasis zijn voor ons geen probleem. Wij maken gebruik van de beste navigatieapp met de nieuwste stratenboeken en optimalisatiesoftware voor het rijden van de meest efficiënte route. Ook worden alle gegevens opgeslagen in een logboek inclusief alle aflevertijden en notities. Uw koerier in Zevenaar weet als geen ander hoe het is om te moeten presteren onder tijdsdruk. Zij doen hun uiterste best en nemen de grootste verantwoordelijkheid om de route zo snel als mogelijk en foutloos uit te rijden.

NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf in ZevenaarNIWO

Wij zijn in het bezit van het felbegeerde NIWO certificaat (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

Wij zijn een NIWO gecertificeerd koeriersbedrijf en staan in Zevenaar en staan daarom bekend om onderstaande 3 punten! (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie).

De NIWO stelt tijdens een uitgebreide screening 3 voorwaarden aan ons koeriersbedrijf in Zevenaar;

 1. Betrouwbaarheid
 2. Kredietwaardigheid
 3. Vakbekwaamheid

Dankzij het NIWO certificaat garanderen wij dat uw zending met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend. Omdat wij NIWO gecertificeerd zijn mogen wij transporten uitvoeren die zwaarder wegen dan 500 KG. Wij zijn dus gecertificeerd voor transport van een paar gram tot een paar ton en van groot tot klein. Bij ons dus geen risico’s dat uw goederen onderweg worden opgehouden, de koerier niet verder mag rijden of de goederen moeten worden overgeladen met alle vertragingen tot gevolg.

Spoedkoerier Zevenaar: Economische knooppunt

Spoedkoerier Zevenaar is de levensader van het lokale bedrijfsleven. Gelegen nabij de Duitse grens, fungeert Zevenaar als een economisch knooppunt voor handel en industrie. Verschillende bedrijven vestigen zich hier vanwege de strategische locatie, wat heeft bijgedragen aan de welvaart van de stad.

Koeriersdienst Zevenaar:

Ervaar het zelf en plaats bij onze koeriersdienst in Zevenaar een order in ons volledig geautomatiseerde proces! Dedicated of gecombineerd transport vanuit of naar Zevenaar? Wij denken graag met u mee voor de beste/veiligste en voordeligste oplossing voor ieder maatwerk in transport, zowel ambient/vries en koeltransport.

Onze klanten in Zevenaar zijn vooral te spreken over:

 • Gunstige tarieven
 • Flexibel en betrouwbaar
 • Goede en snelle service
 • 24/7 service in Zevenaar
 • Meedenken in oplossingen
 • Kwaliteit en klantgerichtheid
 • Geen extra toeslagen of tarieven

Zevenaar: Stad aan de grens

Met een inwonersaantal van meer dan 32.000, heeft Zevenaar een rijke historische charme die teruggaat tot de middeleeuwen. Koerier Zevenaar speelt een cruciale rol in het dagelijkse leven van deze stad, waar de geschiedenis nog steeds tot uiting komt in de prachtige oude gebouwen en de sfeervolle binnenstad.

Cultuur en gemeenschap

Koerier Zevenaar verbindt de stad met de omliggende regio's, terwijl spoedkoerier Zevenaar zorgt voor snelle en efficiënte leveringen. De stad heeft niet alleen economische kracht, maar ook een levendige cultuur en hechte gemeenschap. Jaarlijkse evenementen en festivals brengen inwoners samen en versterken de banden die deze stad zo bijzonder maken. Zevenaar is een stad waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan, waar economische groei samengaat met culturele bloei.

bestelbus internationaal koerier op de weg

Een spoedkoerier uit Zevenaar nodig?

Tom van TK Koeriers

Met spoed een koerier uit Zevenaar nodig? Bel dan direct met Tom van TK Koeriers: 088-6066800. Vraag een offerte aan of stel een vraag via WhatsApp 06 26784991.

Wat zijn de tarieven voor een koerier uit Zevenaar?

We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor onze internationale koeriersdiensten. Daarom geven wij altijd vooraf de kosten aan u door en rekenen wij geen toeslagen of extra kosten als filetarief, brandstoftoeslagen of spoedtoeslag.

De betaling volgt altijd achteraf middels een factuur. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan! Voor meer informatie over de tarieven en toeslagen van onze koeriersdienst bezoekt u onze tarieven-koeriersdienst pagina.

Veelgestelde vragen - FAQ

Internationaal transport

Snel en betrouwbaar spoedtransport vanuit of naar Zevenaar

Uw urgente zendingen in goede handen

Heeft u een spoedzending die snel en veilig vanuit of naar Zevenaar moet worden vervoerd? Onze spoedtransportdienst is de oplossing! Met jarenlange ervaring en een gedreven team bieden wij betrouwbaarheid en snelheid voor al uw transportbehoeften.

Kenmerken sneltransport vanuit of naar Zevenaar:

 • Supersnel: Onze snelheid is ongekend; wij leveren uw goederen in een recordtijd.
 • Veiligheid voorop: Uw lading is kostbaar, daarom zorgen wij voor maximale beveiliging.
 • 24/7 beschikbaar: Onze koeriersdienst staat altijd paraat, dag en nacht.
 • Aangepaste oplossingen: Wij passen ons aan uw specifieke behoeften aan.

Kies voor ons spoedtransport vanuit of naar Zevenaar en verzeker u van snelle en veilige leveringen. Vertrouw op ons om uw zending op tijd te bezorgen overal in Europa!

Order instructievideo voor een koerier in Zevenaar

U kunt bij ons het beste telefonisch een order plaatsen voor een spoedrit of een opdracht op dezelfde dag via ons SPOEDNUMMER 088-6066800 . Verder heeft u ook de mogelijkheid om een order via ons contactformulier
te plaatsen of uiteraard gewoon per mail naar planning@tkkoeriers.nl

Vraag direct een offerte aan voor een koerier uit Zevenaar